Interactive Guitar Vol14
לא בטוח שכולם עוקבים, אבל למי שכן ולא עשה מנוי שם כדי שיזכירו לו, הנה HEADS UP ממני.
לפני כמה שבועות התוודעתי לגליון האינטרקטיבי של GI ומאז אני קורא\צופה נלהב שלהם.
בצעירותי הייתי אוסף וקורא בטירוף מגזינים של גיטרות מכל העולם (היו לי מאות אם לא אלפים של גליונות במשך השנים שבסופו של דבר ניתנו לתלמידים שתמיד רצו בהם)
כבר שנים שלא קראתי עיתון בתחום הזה ו GI החדש היה מבחינתי חזרה מעולה, רעננה, מקורית, מצוינת ויפה לאללה לחזור אל הסוס וגם להכיר את מה שהתחדש וחדש
בתחום הזה (זה וצלילה בלתי פוסקת במיים העמוקים של TGP).
בכל מקרה, גליון מס 14 הגיח לפני מספר ימים..והוא מעולה.
כמה כתבות שיש הפעם שמאד מאד עניינו אותי..
כתבת השער על ריצ'י קוטזן (במפתיע!
- יצא שוס!)
כתבה על The LA amp show עם כמה ראיונות מגניבים שם מטוויקר, מטריקס, פראקטל ועוד..
ראיון וכמה ביצועים מגניבים עם סטיב האקט הענק!
כמה סקירות מענינות לאללה על פדאלים חדשים של וואמפל,
על הגיטרות החדשות של בראין מאי סיגנצ'ור (עשה לי GAS לאחת!!)
מגבר חדש של לני עם הסגינצ'ור של טוני אימוי מ black sabath
ועוד כמה דברים כמובן ותופינים שיש תמיד בגליונות הללו.
מבחינתי הם פשוט פורצי דרך בתחום, כיף לאללה, הכל מאורגן, מעוצב יפה, ואינטרקטיבי כמובן, שזה בכלל מגניב פי כמה מכל עיתון שהזלנו עליו ריר בשיעורי ביתצפר.
תהנו!
לא בטוח שכולם עוקבים, אבל למי שכן ולא עשה מנוי שם כדי שיזכירו לו, הנה HEADS UP ממני.
לפני כמה שבועות התוודעתי לגליון האינטרקטיבי של GI ומאז אני קורא\צופה נלהב שלהם.
בצעירותי הייתי אוסף וקורא בטירוף מגזינים של גיטרות מכל העולם (היו לי מאות אם לא אלפים של גליונות במשך השנים שבסופו של דבר ניתנו לתלמידים שתמיד רצו בהם)
כבר שנים שלא קראתי עיתון בתחום הזה ו GI החדש היה מבחינתי חזרה מעולה, רעננה, מקורית, מצוינת ויפה לאללה לחזור אל הסוס וגם להכיר את מה שהתחדש וחדש
בתחום הזה (זה וצלילה בלתי פוסקת במיים העמוקים של TGP).
בכל מקרה, גליון מס 14 הגיח לפני מספר ימים..והוא מעולה.
כמה כתבות שיש הפעם שמאד מאד עניינו אותי..
כתבת השער על ריצ'י קוטזן (במפתיע!
כתבה על The LA amp show עם כמה ראיונות מגניבים שם מטוויקר, מטריקס, פראקטל ועוד..
ראיון וכמה ביצועים מגניבים עם סטיב האקט הענק!
כמה סקירות מענינות לאללה על פדאלים חדשים של וואמפל,
על הגיטרות החדשות של בראין מאי סיגנצ'ור (עשה לי GAS לאחת!!)
מגבר חדש של לני עם הסגינצ'ור של טוני אימוי מ black sabath
ועוד כמה דברים כמובן ותופינים שיש תמיד בגליונות הללו.
מבחינתי הם פשוט פורצי דרך בתחום, כיף לאללה, הכל מאורגן, מעוצב יפה, ואינטרקטיבי כמובן, שזה בכלל מגניב פי כמה מכל עיתון שהזלנו עליו ריר בשיעורי ביתצפר.
תהנו!