תגידו מה שתגידו עדיין יש להם את היופי במוזיקה
S S l a s h 2 New member 13/3/07 #22 ... חרא מוזיקה, אולי מבחינת הטראנס לדעתך, אבל גם זה ממש לא לדעתי... כנראה זה פשוט לא הקהל יעד שלהם יותר...
... חרא מוזיקה, אולי מבחינת הטראנס לדעתך, אבל גם זה ממש לא לדעתי... כנראה זה פשוט לא הקהל יעד שלהם יותר...
P Palombini New member 13/3/07 #21 Heavy Weight פששש דבר זה..... אני ניראה לי אקנה את האלבום רק בשביל הטראק המיוחד הזה. הסאונד שלהם לא מפסיק להשתפר עד היום לא איכזבו מבחינת סאונד
Heavy Weight פששש דבר זה..... אני ניראה לי אקנה את האלבום רק בשביל הטראק המיוחד הזה. הסאונד שלהם לא מפסיק להשתפר עד היום לא איכזבו מבחינת סאונד
C char la maskus New member 13/3/07 #24 זה נכון אבל זה עדיין לא סוטר את מה שאמרתי... ואם הם השתמשו בז'אנר שלנו רק כדי להגיע למעמד של רוק סטארס אני חושב שאנשים כמונו לא צריכים לירוק לכיוון שלהם אבל זו דעתי ובאמת שלא באתי לעורר פרובוקציות
זה נכון אבל זה עדיין לא סוטר את מה שאמרתי... ואם הם השתמשו בז'אנר שלנו רק כדי להגיע למעמד של רוק סטארס אני חושב שאנשים כמונו לא צריכים לירוק לכיוון שלהם אבל זו דעתי ובאמת שלא באתי לעורר פרובוקציות
R ReiKo New member 14/3/07 #26 שאלוהים ייקח את אינפקטד למה הם הורידו את הסולו של ארז נץ מVICIOUS DELICIOUS ?????????? כל כך חיכיתי לזה.......
שאלוהים ייקח את אינפקטד למה הם הורידו את הסולו של ארז נץ מVICIOUS DELICIOUS ?????????? כל כך חיכיתי לזה.......
G GMN New member 14/3/07 #27 תכלס../images/Emo45.gif זה הדבר היחיד שעניין אותי בדיסק הזה...וגם אותו הם הרסו.