Infected Mushroom -Vicious Delicios

S l a s h 2

New member
Infected Mushroom -Vicious Delicios

סמפליםםםםםם פה!!!! http://www.psyshop.com/shop/CDs/yoy/yoy1cd078.html זה בערך הדבר שהכי חיכיתי לו בשנתיים האחרונות ככה.. אני כל כך מת שיצא אלבום ארטילרי, in front of me, ביפור נשמעים פשוט ענק מהסמפלים... חובה לשמוע!

GMN

New member
../images/Emo5.gif

אבוי... זה נשמע הרבה יותר גרוע ממה שתארתי לעצמי שזה יהיה...

psyosi

New member
מה זה אמור ליהיות

איפה הקישרון של ארז אייזן איפההה ? Infected Mushroom - Classical Mushroom זה מוסיקההה

igor621

New member
מה יש לכם זה כולה...

45 שניות מה אתם לא יודעים שהמוזיקה של אינפקטד משתנה כל דקה בכל טראק

S l a s h 2

New member
אתם רציניים?

זה נשמע ענק! תראו איזה יופי.. נכון חצי אלבום אמביינט.. אז מה?! זה פשוט נשמע טוב.. לא יודע איך אתם יכולים להגיד שזה גרוע.. אף אחד בסצינה לא מגיע לרמה של הטראקים שמה... תראו איזה סאונד גם..

char la maskus

New member
לא יודע..

אני אוהב עומס במוזיקה מה שממש אין להם חוץ מזה חלאסס כל הזמן אותם סמפלים רק ניגונים שונים ומה סאונד איזה סאונד הם מנגנים הכי הרבה 6 ערוצים בבת אחת אז איזה עומס תדרים כבר יכול ליהיות להם?

char la maskus

New member
חח אחלה תמונה

אבל מה לגבי נימוק? אמנם יצאת מגניב אבל לא נתת תמחיצה הסופית

S l a s h 2

New member
איאיאיי...

קשה לי להאמין שאתה לא שומע קצת יותר רמה מכל הסצינה... ואגב.. רק בשבילך.. חוק לסאונד טוב less is more

Art0m

New member
חחחחח

אתם סתם לוקחים את זה קשה... מאיך שהסאמפלים נשמעים לי האלבום הולך לרוץ חזק בשוק בעולמי.. מוסיקה טובה כול מי שהולך לשלול רק כי הם לא עושים את מה שהם עשו בעבר באסה לו...

Art0m

New member
וקבלו המלצה

http://www.garageband.com/song?|pe1|S8LTM0LdsaSkYVG1ZWg Christa Couture - Day 4 לא טראנס אבל ככה עושים מוסיקה ישירות ללב

char la maskus

New member
סבבה אחלה מגניב

העובדה שהכי עובדת בשטח היא שהם מדברים בעיקר לליבם של הסיימונים... והנה הם שחררו לא פעם טראק שיותר הייתי מגדיר כפופ ואומרים לא נורא הם מעדו אבל הנה זה ממשיך ובסוף הם ימצאו את עצמם מתארחים בריח מנטה... אז חלאס להגן עליהם הם עושים חרא של מוזיקה נכון להיום

Palombini

New member
דווקא לא ניראה לי בכלל שהם מתכוונים

בכלל לפנות לקהל הפסייטראנס המובהק...... תבין ילדי, נימאס להם מטראנס והם מכניסים בכוח שתיים שלוש טראקים לאלבום כדי לא לשכוח מאיפה הם התחילו... החלום של שנייהם היה לבנות להקה רוקיסטית והם הצליחו להגשים את זה דרך החשיפה שהם קיבלו מהזאנר שלנו... לסיום: מה שהולך סביב סקאזי בארץ ובכל מקום בעולם כמעט? אז אחרי האלבום הזה אינפקטד משרום יהיו בטוח סטארים רק הרבה יותר גדולים איכותיים כאלה שיודעים לעשות מוזיקה ומפורסמים בכל עולם המוזיקה לא רק בטראנס - לא שהם לא כאלה כבר, עכשיו זה יהיה בטח בקנה מידה גדול יותר.

למעלה