independent woman

מצו....

חזרת פתאום הנה את בבית.... איזה כיף לראות אותך שוב.... ותגידי...מה זאת הניירת הזאת??? אולי תתני לרוח להעיפה לכל עבר? מוכנה לעזור עם איזו נשיפה קלה

יהודה א

New member
ברוכה השבה

שמח לקרוא שהיה לך ממש כייף ועכשיו לחזור לשגרה זה בטח יהיה קשה אבל אין ברירה שתהיה לך נחיתה רכה

יעלי

אשה יקרה שכמוך, גם כשאנחנו נוסעים אלפי קילומטר, אנחנו לוקחים איתנו אותנו, ואת כל המקומות הפנימיים שלנו, הנפלאים, והכואבים המלאים והריקים וכל שנותר, בין אם אנחנו בשגרת עבודה/בית/ילדים ובין אם אנחנו במסע רחוק, זה לעשות הכי טוב שאנחנו יכולים בכל רגע נתון, ולהתפלל שזה יביא אותנו מתישהו למקום טוב... מלא חיבוקים לך פייה (עושה כמיטב יכולה ומתפללת...)

כי משהו חסר

וזה לא יעזור כל כך מתחברת למה שעוף כתבה נכון שטוב לי בחברת עצמי נכון שדואגת למלא את הזמן במה שעושה לי טוב אבל יש משהו שחסר בתוך כל הטוב הזה משהו שילדים, משפחה , חברות וחברים לא יוכלו למלא בפרט אצל אישה מלאת אהבה ויכולת נתינה כשלך יעלי מתגעגעת אלייך המון

*יערית

New member
מגשימת החלומות..../images/Emo24.gif

בין שישי לשבת שוב חולמת על נסיעה להולנד,שוב רואה תמונות מהעבר,שוב רואה אותי עם חברים בתקופה הזו, מחפשת חברים "אבודים"בהולנד....הפעם נעניתי בחיוב.. אז הנה קוראת אותך ומרגישה שאת בתחילת המסע לשלושת הימים הקרובים,אולי כרגע מרגיש לך ריקנות, אך לכי תדעי מה צופן בסיום המסע הזה
רק המחשבה שאת עושה זאת לבד והולכת להכיר אנשים ופרצופים לא מוכרים אותי מרגש,לי זה מכניס הרבה אויר...אל תחשבי הרבה על הריקנות, אל תחשבי הרבה על מה ייצא לך מזה....פשוט בסוף המסע בטיסה חזרה שחזרי הכל אחורנית.. ותספרי לנו אם זה לא היה שווה
אחחחחחח אני ירוקה מקינאה!

ophra

New member
הלוואי וידעתי....

מה עושים עם הריק הזה
רק רציתי להגיד שגם אני... מתגעגעת ובריק (שלי) עפ
(לא ב-
. בייסורי גמילה)

מצוטטת

New member
ריק

אומרים שאת הריקנות אנחנו יוצרים לעצמו וכשממשיכים לגלל מִין שיחה שכזו, אז מזכירים לנו את ה
את הילדים כמה אנחנו בריאים את הפרופורציות. נשאלתי....מה עושים עם הרייקנות הזו בחרתי לא לענות תשובה חזרה במסר אלא לכתוב את המילים כאן...ע"ג הצג האמת לא יודעת אם ואיזה מתכון יש לחזור ושמוח מכל שטות.. מדברים קטנים בחיים להפסיק לחשוב על מה שאין על מה שאבד, על מה שחסר איך לחזור ולהרגיש את הנגיעות הקטנות של החיים לא יודעת איך לעזור לפתוח חלון מחדש או לפחות איזה אשנב בתריס שנוצר לא ממש יודעת יודעת איך גורמים לה לאנרגיה שאבדה להתחדש אין מאיִן אין לי אפילו מארז של אמירות חכמות לצטט כאן. אבל כן בחרתי לענות כאן ע"ג המסך כי אולי, אולי יפתח איזה דיון בנושא שיראו לך וגם לי לאן ניתן לנווט את הדברים. ממני וכמובן המילים נשלחות גם אל חופשיה

ophra

New member
חשבתי הרבה

אם איך ואיפה לענות לך.... רוצה להסביר. הריק שלי הוא מקומי. זמני. סוג של תהליך אבל על אובדן. כבר אמרו עלי שאני "מתפשטת"
אז הנה עוד קצת: לפני כמה שנים קיבלתי מכתב אהבה/פרידה זה היה (ועדיין) המכתב המדהים ביותר והמרגש ביותר שקיבלתי בחיי. רוצה לצטט קטע קצר ממנו ולהשתמש במילים שהוא כתב אז כל כך יפה כדי להסביר ולתאר את התחושות שלי עכשיו (שקורות בזמן אחר, בנוגע לסיפור אחר, עובדות אחרות וכמובן אדם אחר) "... התחושה דומה מאד לתחושה של אבל, כי עד עכשיו היתה איכשהו האשליה הלא מציאותית שלא באמת איבדתי אותך ובאיזשהו מובן את עוד קיימת בשבילי, אבל זה די ברור שאת הולכת וזהו. לא תהיי קיימת יותר בשבילי. נקודה. אני לא יודע אם זו תחושה אוניברסלית, אבל כשאני אומר שאני מתאבל (...וכאן היתה הערה אישית, שצונזרה מטעמים מובנים...) אני מתכוון לתערובת של רגשות שמורכבת בעיקר מחוסר גדול, אשמה ורחמים עצמיים. במקרה שלנו הכל מתקיים...." בלי שום קשר לשום דבר, את (או כל אדם אחר כמובן) מוזמנת לפתוח שרור בנושא הריק שחזור אנרגיות החזרת החיוך או איך שתרצי לקרוא לו. מבטיחה להשתתף. רק רציתי להסביר את ה"ריק" שלי.... עפ
(שולחת תודות וחיבוקים לאיש נפלא על מילים נפלאות)

../images/Emo140.gif לך... המתפשטת הכי מדהימה...

רגישה.. עם מילים שפוגעות בדיוק איפה שצריך.. שנאמרות מהכי בפנים שאפשר.. לך יקירתי חיבוק גדול.. שיהיה לך כל הטוב שבעולם...

מצוטטת

New member
../images/Emo124.gif את

מה זה מרגשת.... מה זה נוגעת........ מה זה קולעת
כשאת.......... את שומעת שאני ממש צועקת לך ת'מילים
שכבר חושבת עם עצמי אולי בכלל כדאי לך לחשוב על הסבה מקצועית (חומר למחשבה
) מצוטטת בהפסקת
בהצצה חטופה בין ערימות של ניירת מודה שהחזרת לי ת'חיוך לרגע.....

ophra

New member
עודפם תודה ../images/Emo9.gif

ואם החזרתי לך ת'חיוך
דייני
שמחה לראות שהוא נשאר גם בדרך הביתה
והסבה....
מתה להסבה רק למה????? למה???? עפ

תודה....../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif

שבחרת לכתוב כאן רוצה להתייחס ל"לחזור ולהרגיש את הנגיעות הקטנות של החיים" אותן אני דווקא כן מרגישה...עדיין חיה אותן, דוגמא.. נהניתי מכל דקת נהיגה שם בחו"ל חלון פתוח עצים גבוהים נסגרים ממעל קרני שמש חודרות ויוצרות מספר גוונים של ירוק... בהמשך העצים משני הצדדים ירוק, ירוק ירוק...ועוד ירוק כביש צדדי..פרחים בכל בגוונים...תלויים להם בסלים קלועים יוצאת לי ברגל.. ממששת את הלוונדר מתענגת על הריח ממוללת לי פרח סגלגל שכזה עוד שעה ארוכה אופניים...ביער...שהופך לשדה פתוח מתיישבת לי על ספסל...לבד בוהה צופה מתחברת לאנרגיות של שמיים והאדמה ארוחת ערב....על מרפסת מסעדה...ממש על גדת נחל הולנדי טיפוסי פרחים סגלגלים משתפכים מנעל עץ התלויה על גזע ברווזונים מאכילים את הגברווזונים שלהם, חתיכה אחר חתיכה, במסירות מדהימה, בתוך קן שהקימו ממש לצידי הרוח הקרירה מלטפת את עורי מצמררת עורי חידודין חידודין השמש יורדת אט אט כבר עשר בלילה כל החושים דרוכים רגע של חסד עם סבתא ראש על כתף דמעה אחיזת ידיים ואצבעות ויכולה עוד להמשיך....המון.... וואללה...עדיין חשה כן...המון אז מעבר לשיתוף רוצה רק להגיד צרי לך את ההזדמנויות מעבר ליום יום הסיזיפי בדברים שאת אוהבת או אהבת ובאיזה שהוא שלב זה חייב להגיע אותו ניצוץ אותה מלאות גם אם לרגע אותה תחושה...של...כן...אני חיה. אחחחחחחחחח.......איזה כיף....הזכרת לי.... תודה.

התגובה לעוף...מיועדת לכולכם...

תודה...על התגובות שחיכו לי על שהבנתם בדיוק למה התכוונתי על שיכולתי לקרוא בכם את עצמי על השיתוף על הפתיחות עוד אחזור ואקרא...בלילה....

למעלה