independent woman

chofshia bechul

New member
independent woman

flying abroad paying for the trip driving alone from friend to friend in belgium and holland 3 days 1000 kilometers driving at night meeting an unknown internet friend feel i can mannage with everything and more full of new experiences but still there's some emptyness inside emptyness i feel i can't fill why???

סבתא שלך....

שם למטה כתבת .."the one who taught me european manners" ונזכרתי בעריכת השולחן שלך. את... את נשמה. אז עד מחר...

עוף כנף

New member
חפשייה !!!!../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

שלום אשה חפשיה, וטוב "לראות" אותך!!! גם אם נוסעים אלפי קלומטרים טסים עם הרוח למקומות קסומים, חווים חוויות מדהימות פוגשים משפחה וחברים,- גם עם כל זה, קשה למלא ריקנות, כמו זו שגרמה לך לצאת למסע מלכתחילה. לדעתי אינך צריכה להאיץ בעצמך. פעם כתבתי משהו, שאולי יכול להתאים גם כאן: תחושת הריק הזאת הצורך ב'לאהוב' הצורך ב'להיות מאוהב' מנסים למלא את הריק בדברים אחרים, בעסוקים יומיומיים ונדמה לנו שזהו זה,- והוא לא מתמלא, כאילו נשמר המקום לאותו ממוש הצורך באהבה... ומדי פעם שולח תזכורות... ולנו נותר רק לחוש בו, בריק, ולהתגעגע לתחושות האהבה. עפרה.

הריק הזה.....(כן....חזרתי)

חזרתי הלילה שעות מספר הבוקר עם הילדים הבטחתי לעצמי בטיול הזה שאתפנה אליהם יותר מצאתי שאין לי מושג מה למד הקטן בכיתה א' שאני לא מספיק איתם ויודעת שאצטער על כך כל כך תמיד עסוקה בחיי בעבודה שתובעת המון אנרגיות עוד מעבר לזמן העבודה בפועל ובחיים, בתיור אחר האהבה ושם... במפגשים עם אנשים מקסימים (בטיול ההוא שמעבר לסבתא...) קיבלתי מתנות מתנות של מפגשים פגשתי שני אנשים חבר אנטרנט וחברה של פעם (ושל תמיד) שכל כך שלמים עם מי שהם להתקנא ממש אחד שהוא מלגזן...עבודה של סתם, עובד בלילות אבל ארון הספרים שלו מלא כל טוב והמוח והנשמה מלאים כל כך אחד שלא מחפש להרשים שלא מראה את מה שיש בו שצריך לנבור כדי לגלות והוא כל כך שלם ושלו ולא צריך אישור של אף אחד ואחת...שאת הצבא עשינו מיטה ליד מיטה וגרנו יחד שנה לפני עשר שנים עזבה את הארץ יממה הייתי אצלה בלב יער בהולנד ובין טיול אופניים ביער למשנהו ישבנו שוחחנו שיחות אבודות עקרת בית בהצהרה לא צריכה את הtitle של המקצוע הרשמי שלה כל כך שלמה יודעת מי היא הרוגע נשפך ממנה אישה של אהבה את שניהם נצרתי בי והבנתי שעברתי דרך אך עוד ארוכה היא לפני, נשקפת מרחוק נמצאת בשלב של ללמוד לאהוב את עצמי על אמת אבל באמת באמת באמת בלי מילים מקושטות בלי הסברים רק לדעת בשקט יודעת....בראש אבל עדיין לא בבטן עוד לא יודעת איך אבל זה המקום אליו אני רוצה להגיע וכשאגיע.... (אם...אם....אם....) אולי אז הצורך לאהוב ולהיות מאוהבת ימולאו מאליהם וכבר לא יהיו צורך ואולי אני סתם טועה ומשלה את עצמי שיכולה לחיות בלי אותה אהבת גבר לאישה אישה לגבר נכון, לא רוצה להיות תלויה באהבה הזו אבל זה שם כן...מודה זה שם שפכתי מילים

ברוכה השבה יקרה

גם אני בדרך לשם... למקום השלם, השקט, היודע... כבר הרבה שנים...צעד קדימה, שניים אחורה... אני מתחילה לחשוב שאין דבר כזה להגיע ודי, ואח"כ לנוח על זרי הדפנה... מתחילה לחשוב שהדרך נמשכת כל עוד אנחנו פה, במסע החיים... יש התקדמות, יש התקרבות, יש יותר אהבה, יותר שלווה, יותר שלמות... אבל ממש להגיע....יעד סופי....חושבת שאין...אבל מה אני יודעת.... וכן...החוסר באהבת גבר/אשה...כמה הוא נובע מריקנות ביני לביני שאני צריכה למלא, ולא לזרוק על אף אחד אחר... וכמה הוא צורך אנושי פשוט... איך לומדים להשאר פתוחים לאהבה הזאת ולא להיות תלויים בה... איך לומדים לרצות אבל בלי להאחז... כשתדעי את התשובות... אל תשכחי לספר לי... טוב שאת בבית, פייה

ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

קוראת אותך יעל קוראת את פייה ואת עפרה ואצל כולכן יש מין אמירה שכזו אם גלויה ואם סמויה - כאשר אלמד לאהוב את עצמי כבר לא יהיה הריק ואני אומרת ראבקקקקקק תתעוררו מה זה החארטה הזאת? אם אלו היו פני הדברים היינו רואים אנשים בודדים לא מתקשרים חיים בבועה וטוב להם כן ,יש כאלה לצערנו אותם אלה ,הם אלו שבעקבות פגיעה ו/או מחלה התנתקו מהסובב אותם ונכנסו פנימה... היום אני נמצאת במקום בו אני אוהבת את עצמי באמת (אוף כמה זמן לקח לי ללמוד) מקום בו אני שלמה עם עצמי ממלאה את זמני במה שאוהבת מוקפת חברים וחברות אהובים ילדי שלמים ,בריאים ואני רווה מהם הרבה נחת רב הזמן עובדת במה שאני אוהבת ונהנת מכל שניה ובכל זאת יש פינה ריקה!!! הרי אהבה היא צורך היא הבסיס אז למה נשמע מפיכם כאילו זו מילה גסה? לחיבוק אתן זקוקות? לחם,מגע,סקס,כתף עוטפת ותומכת? להיות תלויות בצורך הזה? לא! אבל להתעלם ממנו נראה לי לא מציאותי...

*יערית

New member
בהפרש של דקה../images/Emo24.gif

והתשובה זהה! איך צורל להיות לויים..אבל אסור להתעלם מהצורך הזה שניקרא אהבה....עבורי זה חמצן...וכשזה הופך לחנקן משחררת מעט בכדי לזכות באויר נקי מחדש. אחחח ניצת...
על אהבה שמצאת

טוב ניצתי

אני מסכימה, גם לאהוב את עצמי וגם לרצות אהבת גבר... בלי לחוש שזה ממעיט מערכי, יש לי הרגשה שגם עפרה ויעל יסכימו... בינתיים, בסוד בסוד מגלה לכם, הכרתי מישהו ממש חמוד, וזה מתפתח לאט...ומי יודע...אולי זה יהיה אהבה... ערב נעים לכלכם ומלאן חיבוקים פייה (בערב שקט בלי נוער...)

זה נשמע לי טוב

תבשיל על אש קטנה תמיד מוצלח יותר
ואצלנו את יודעת ל'מגלים סודות אז את יכולה לספר חופשי

r e d head

New member
../images/Emo25.gif

לא לשכוח להוסיף מידי פעם מים ולערבב (לבישול האיטי כמובן)

יקירה....וואללה, מסכימה....

כן..לחיבוק שלו זקוקה... וגם לחום..מגע...סקס וכתף עוטפת ותומכת... אהבתי...

*יערית

New member
ברוכה השבה../images/Emo24.gif

תשמעי ...איכשהו ידעתי שתחזרי אחרת במעט..לא מכירות טוב האחת את השנייה, רק יודעת כאשר אני חזרתי משם...הבנתי דברים אחרת על החיים, זו הדרך שלי היתה לראות איך אנשים חיים על הגלובוס ובצורה הזו להכניס את עצמי לפרופורציות....שיכול להיות אחרת אם רק ארצה. אז אין צורך לוותר על אהבה שבין גבר ואישה...ויש גם את שני הבני מין שנימשכים אחד לשני...אולי צריך לדעת לשלב אותה לתוך העולם הפרטי שלנו, וזו ה-משימה
אמרתי לך כבר שאני כולי ירוקה בגללך?

גיברת....יערית

בבקשה תשאירי את הירוק הזה לדשא ולמלפפונים אולי גם לעצים (אחחחחחחח כמה כאלה ראיתי..ונשמתי אותם עמוק עמוק) אוהבת אותך באדום ..... הולך?

*יערית

New member
אוהבת כ"כ את הירוק....

טבע,הולנד,טבע,הולנד....
אני באדום?מממממממממממ הצצת לי?
העיקר שהשיר שכתבתי דיבר אלייך..... כמה חשבתי עליך בשיר הזה.....
לכל אחד יש זכות לאהוב ולהיות נאהב! מוטו!

מצוטטת

New member
את שפכת מילים ../images/Emo24.gif

ואני גמעתי ללמוד לאהוב את עצמי על אמת אבל באמת באמת בלי מילים מקושטות מחבקת את המילים כי ריגשת המון ריגשת
מצוטטת חוזרת לנבור בניירת

למעלה