in the zone

britney4u

New member
in the zone

מצטער לאכזבכם .......... בריטני נוטשת את עשרת הגדולים בבילבורד ......... מקום ראשון אלישיה קיס - הבחורה תותחית מכרה כבר 1.33 ומתי בדיוק השנה הפכה הילארי דאף יותר פופולארית מבריטני?

i4britney

New member
זה נכון...

בריטני נוטשת את עשרת הגדולים אחרי חודש אחד בלבד ואלישיה מקום 1# השבוע, נקווה שבריטני תיהיה מקום 11# ותמכור יותר משבוע שעבר שמכרה בו 158,000 עותקים, נקווה שהשבוע היא תמכור 200,000 לפחות בהתחשב בעובדה שמקום 10# השבוע הוא 222,000 עותקים!

britney4u

New member
ואתם קולטים שכבר אלישיה קיז

מכרה יותר מבריטני בשלושה שבועות בלבד? לא ידעתי שהיא כזאת טובה באמריקה!!!

Breathe On Me

New member
שמעתם את השיר החדש של

אלישיה קיז?! הוא מהמם!! זה דיי ברור שעם שיר כזה היא תכנס למקום הראשון... ואני גם הולכת נראה לי לקנות את הדיסק שלה , יש לה קול טוב! אבל חכו שבריט תוציא את Toxic... היא תחזור ישר לאן שהיא צריכה!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifלי לא אכפת איזה מקום היא...

מה זה משנה איזה מקום
אתם לא צריכים להוכיח שאתם אוהבים מישהו מצליח..

Breathe On Me

New member
ברור שזה לא משנה

איזה מקום היא... השיר עצמו יפה.. אז זה הגיוני ששיר טוב ייכנס למקום טוב!

i4britney

New member
הפעם אני עם אסי!

תחשבו גם אם היא לא ב-TOP10 כבר עברו חמישה שבועות וחודש שלם היא הייתה ב-TOP2 וכבר סיפחה לעצמה 2 פלטינות שזה טוב מאוד, רק עבור סינגל אחד בלי סיבוב הופעות , חכו חכו... היא עוד תחזור לצמרת :)

i4britney

New member
בריטני מקום 13# השבוע בבילבורד!

בריטני ירדה משבוע שעבר שהייתה מקום 10# שלושה שלבים למקום 13# ומכרה השבוע יותר משבוע שעבר 158,000 , מעל 200,000 עותקים , הפלא בפלא בריטני לא ירדה במכירות :) כל הכבוד! נ.ב- אני עוד הרגשתי מאוכזב...

xander55

New member
אחחח אלישיה קיז מדהימה../images/Emo129.gif

וכן היא מפורסמת, אבל חכו עוד קצת, יחסית לשיר ה"חדש" של בריטני, שלדעתי, לא היה כזה טוב, היא מכרה מצוין, חכו שהיא תוציא את השיר הבא, כולם ירוצו לקנות את האלבום. בריטני יודעת מה הקהל רוצה והיא נותנת להם אותו, יש לה יחסי ציבור אדירים ומשכנעים אם תשאלו אותי.

מה השם של השיר החדש

של אלישיה? נוריד אותו בקאזה נידפוק אותה קצת. חח סתם רציני מישו יודע?

i4britney

New member
אלישיה לא כזאת טובה!

השיר החדש של אלישיה קיז גרוע לפי דעתי מאוד לעומת הסינגל הראשון מתוך אלבומה הקודם והיא מצליחה מאוד וזה רק בארה"ב כיוון שהיא זמרת שחורה אבל בשאר העולם היא ממש לא מצליחה ונתוני המכירות של האלבום החדש שלה ממש לא גבוהים,גם בריטני מצליחה בארה"ב נכון שלא כמו אלישיה אבל היא ממש לא עקפה את בריטני המכירות שלה בשלושה שבועות מסתכמות ב-1.33 לעומת בריטני בחמישה שבועות ב-1.35 נכון שזה לטובת אלישיה בינתיים אבל זה ממש לא קשור, רק תחשבו שאצל בריטני זה השבוע החמישי ואצלה זה השבוע השלישי ונוסף על כך היא הוציאה את האלבום בזמן טוב שקרוב לכריסמיטס ולכן המכירות שלה עלו! המכירות של אלישיה בשאר העולם עם אלבומה החדש לא קרובות למכירות של בריטני עם IN THE ZONE בשאר העולם, זה הכל! אגב בריטני מכרה השבוע יותר מהשבוע הקודם ב-50,000 עותקים וזה אומר שהיא מכרה 200,000 ויותר , כל הכבוד לה!

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif שיר מדהים../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

אבל אני שונא אבל שונא| סדגש| מונולוגים בשירים..

i4britney

New member
יש כמה מונולוגים בו וזה מעצבן...

חכו שבריטני תוציא את EVERYTIME אין אין על השיר הזה, הוא הכי מושלם ומדהים שיש בעולם!

למעלה