IN THE ZONE - שבוע 13

britney4u

New member
IN THE ZONE - שבוע 13

התחילו שוב לספור, וכרגע בריטני לא בטופ 50 אבל זה רק 0.48% אז אין בינתיים על מה לדבר... ראינו איך פעם אחת היא הייתה במקום 48 בהתחלה ולבסוף היא הייתה מקום 6, אז עד שנגיע ל-40%-50% אולי כבר נדע אם היא עוד תישאר בטופ 20... למה נראה לי שבקושי? וואטאבר...

britney4u

New member
התעדכן...

1.01% ובריטני עדיין לא נוכחת בטופ 50... נו כבר!!!
אימאל'ה...
אני מתחיל לפנטז דברים

britney4u

New member
שוב התעדכן...

BRITNEY SPEARS JIVE 2,457 IN THE ZONE 3.81% וסתם ככה, נראה שבאמת ההופעה בגראמי עזרה לביונסה, כי רואים שיפור עצום משבוע שעבר, היא עוד תהיה בטופ 10, והיא מזמן לא הייתה...

britney4u

New member
AGAIN

BRITNEY SPEARS JIVE 3,779 IN THE ZONE מקום 34, 7.63%... אממממממממממממממממ לא משנה... נקווה שהיא בסופו של דבר תחזיק מעמד בעשרים הגדולים

britney4u

New member
8.67%

BRITNEY SPEARS JIVE 4,752 IN THE ZONE מקום #24... ומקום ראשון ממש פיצוצי, מישהו יודע מי זה?: NORAH JONES BLUE NOTE 134,348 FEELS LIKE HOME עם 8.67%.... (?!)

אסִי

New member
שאלה בקשר לדיסק:

לא רציתי לפתוח שירשור חדש, כי ראיתי פה שירשור על הדיסק. אז שאלתי היא: כמה הוא עולה בערך הדיסק בחנויות (מקסימום - מינימום)?

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifיש לך שם יפה../images/Emo9.gif

מימינום- 68 מקסימום-110...
(אלו מחירים שחברי הפורום שלמו בכל מקרה..

britney4u

New member
אחרי המעבר אל "הד ארצי"...

הדיסק עולה בחנויות כ-60 שקל... אבל יכול להיות שעדיין לא התקיים המעבר אז יכול להיות שעדיין הדיסק עולה בסביבות ה-80-90 ש"ח... תשאל מישהו אחר... אני בטוח שלא הבנת אותי

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifהמעבר התקיים

אבל רק בדיסק/סינגל הבא שייצא זה ייצא לפועל נראה לי..

britney4u

New member
31.13%

מקום 16!!! BRITNEY SPEARS JIVE 24,053 IN THE ZONE אני מקווה שתמשיך לכיוון הטופ 10... סתם, חח אין מצב

britney4u

New member
רחמים...../images/Emo7.gif

מסכנה קיילי מינוג, השבוע יצא הדיסק החדש שלה והוא לא נכנס לחמישים הגדולים
אני א-ה-ב-ת-י את הדיסק שלה! מאוד!!!

britney4u

New member
יש שיר פי 1000 יותר טוב ממנו

תכתוב "שוקולד" באנגלית בקאזה וזה יוריד לך. זה הסינגל הבא שלה
אולי זה יתן לה את "הדחיפה" שלה היא זקוקה...

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאין לי קאזה...

הוא מת...יחד עם כל המחשב שלי אני עושה אסיטוב (זה כמו יומטוב, כל אחד תורם כמה שיותר בשביל שאני אקנה מחשב חדש...)

britney4u

New member
../images/Emo7.gif

52.21% BRITNEY SPEARS JIVE 40,628 IN THE ZONE היא מוכרת יותר משבוע שעבר... אבל בריטני בבקשה תישארי בטופ 20, בבקשהההההההההה

britney4u

New member
../images/Emo7.gif

52.21% BRITNEY SPEARS JIVE 40,628 IN THE ZONE היא מוכרת יותר משבוע שעבר... אבל בריטני בבקשה תישארי בטופ 20, בבקשהההההההההה דכחתי לציין שהיא מקום 21

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifהיא מוכרת ממש הרבההההה

כל עוד היא מוכרת מעולה לא אכפת לי איזה מקום היא

britney4u

New member
מקום ראשון הולך לעקוף את אופס!!!

515,000 NORAH JONES BLUE NOTE 515,925 FEELS LIKE HOME מי זאת לעזאזל?! רק 50% והיא הולכת לעקוף את המיליון!!!

למעלה