IN THE ZONE - שבוע 12

britneyfan2

New member
IN THE ZONE - שבוע 12

BRITNEY SPEARS JIVE 309 IN THE ZONE מקום 21 :), עם 0.67% עדיין אי אפשר לדעת כלום, אבל נראה לי שצפויה לה עלייה... מכיוון ששבוע שעבר היו 5.3 מיליון (נראה לי) האזנות לטוקסיק, ונראה לי שזה יעזור לה הרבה מאוד.

britneyfan2

New member
:)

התעדכן!!! BRITNEY SPEARS JIVE 470 IN THE ZONE עם 1.18%... מקום 16, ולשם השוואה עם השבוע שעבר היא הייתה כרגע מקום 15. ודרך אגב, תמיד בהתחלה הם בודקים את החנויות רוק וראפ שבקושי קונים שם אלבומי פופ. באיזשהוא קטע באמצע תראו שהיא פתאום תקפוץ, כי הם יגיעו לחנויות שבריטני מוכרת בהם הרבה... ויש קשר בין הדברים.

../images/Emo41.gif1.29

מקום 20.. מקווה שתהיה עליה.. האלבומים ששבוע שעבר היו בפסגה עדיין בפסגה..

i4britney

New member
אף פעם אבל אף פעם...

אל תקבעו עד שאין 10%, מה זה 1.29% אה? זה כלום, חוץ מזה השבוע היא תיהיה בדיוק שלושה חודשים במצעד מאז צאת האלבום ורק לידע כללי האלבום הקודם שלה עף לאחר 10 שבועות מחוץ ל-TOP20 :) ככה ש-ITZ הרבה יותר מצליח ממנו ולא רק בסינגלים, אלא גם במיקום כמובן הכל יחסית למכירות של היום.......בהצלחה ;)

yoooni

New member
אבל די בטוח

שלחו קישור לאתר שרואים את האחוזיםםם

i4britney

New member
אתה צריך FLESH אחי...

הנה הקישור: http://www.hitsdailydouble.com/sales/salescht.cgi

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני אחשוורוש

סידבנית

New member
../images/Emo20.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מה הקשר לחשוורוש

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאמממ...

1 2 3 אני אחושוורש, זר פרחים לי ביד וכתר על הראש... או 1 2 3 אנחנו שלשיה 3 2 1 נולדנו יחד... מה שבא לך...

סידבנית

New member
../images/Emo20.gif למה הרסת את הידיים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

חחחחחחחחחחחחח......
אני בוחרת את........אחשוורוש...זה עם ה-
על הראש...

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

תמיד אפשר לבקש מאור למחוק... ומה זאת ההעדפה מתקנת הזאת
(או אפליה...או הבחנה...) מה רע בשלשיה
(הסדרה כמובן)

סידבנית

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני אמרתי משהו רע בקשר לשלישיה
אני פשוט העדפתי את חשוורוש עם ה
.. למה
יש משהו רע בבחירה שלי

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הבחירה שלך היא הבסיס להפרת זכויות האזרח במדינה ישראל במסגרת הזכות לשיווין
(בוחן באזרחות מחר...
)

סידבנית

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

חחחחח....
אני רואה שהלמידה משפיעה עליך.... ו...שיהיה לך בהצלחה....

למעלה