/tapuzforum/images/Emo244.gif עבר שבוע

Womanizer99

New member
אשרי המאמין

אני לא מאמין לזה. זכותי נכון? למה כל מי שחושב אחרת מכם הוא חי בקוקוס וחי בחדר חשוך?

זכותך המלאה.

ואם נלך בגישה הזו אז כל ויכוח כאן הוא סתמי וחסר תועלת. כמו שמותר לי לומר מה אני חושבת לך מותר לא להסכים. בוא נדרוך במקום.

Womanizer99

New member
נכון זה נקרא דיון

לא ויכוח. עליי לתקן אותך דיון. את מביאה את דעותייך לפני כולם, ואני מביא את דעותיי, ואפשר לשאול אחד את השני שאלות ולענות תשובות אבל תמיד זה יסתיים בזה שאת דעתך לא אשנה ואת דעתי לא תשני.

Womanizer99

New member
חוצמזה

שאם הם הכירו שלא בשידוך זה אומר משהו על הרוחניות שלהם (ראי הודעה חדשה שלי בעלת הכותרת משחק סימולציה לכיתה הטיפולית) זה כבר מתכון להרס החיים הרוחניים יחד אחרי החתונה.

אומייגאד..

אז ככה: ההורים שלה נהרגו בתאונת דרכים כשהיא היתה תינוקת, ומאז היא גודלת אצל דודים שלה. הדודים חברים טובים מאוד של משפחת הבחור כך שהזוג הכיר מגיל 0, כן.. בלי שדכנית, גוועלד!

היי וומאן:

אין ספק,אתה צודק בטענה שלך.וזה ברור שזוג כזה יעבור על נגיעה.אבל הרשה לי לחלוק עליך בעניין "שהם מגיעים לדברים שהשתיקה יפה להם".מעד מה שראיתי,הדבר הזה קורה ברובו בציבור החרדי.אצל נערים ונערות שעתה פתחו את העיניים,וששמירת נגיעה אצלם זה מושג רחוק.אבל אצל זוגות רציניים,דת"ל,ששם המודעות לשמירת נגיעה גדולה,ישנם כאלה,שיגיעו רק לחיבוק.ואני מכירה זוגות כאלו.זה מאוד תלוי איפה אתה שם את הקו האדום שלך.אבל שוב,אני מדברת רק לגבי זוגות שבאמת מעוניים לשמור נגיעה.

Womanizer99

New member
זוגות רבים

מגיעים לדברים שהשתיקה יפה להם מתוך הכרות עם המקרים הקשים האלו. במסגרת תפקידי אני מתוודע לסיפורים הכי נוראים שישנם. לא תאמיני כמה בני נוער (דתיים, חרדים, וכמובן חילונים) עושים מה שעושים בתוך קשרי ה"אהבה" שלהם. לא הייתי כותב זאת אם לא הייתי מכיר את המקרים המצערים. לצערנו כל הציבור הישראלי נגוע בתופעה המערבית הזו.

כן...אבל שוב

אותם אלו,בעיקר נמצאים בקשר של "סטוץ" וברור לי ששמירת נגיעה לא מעניינת אותם.אבל ישנם רבים,שכן מעוניינים בזה,ומצליחים לשים קו אדום!

danravia

New member
וומאן אתה חתיכת....

הגמ' אומרת רבונון עקרו את יצר הרע של עבודה זרה . ניסו גם לעקור את יצר העריות, לאחר חודש לא היה ביצים, עגלים, והריונות חדשים הבינו רבונון שחייבים תאוות עריות לעולם והחזירו את היצר. ועפ' דבריך.. הרי ליכאורה התאהבות לא קשורה לחרמנות אלא זה רגש גרידא|תנועות סיבוב עם היד|

Womanizer99

New member
יש לי שאלה אליך

איפה כתבתי שתאווה אסורה (אחרי הנישואין) ? כל הדעה שלי מבוססת על דברי חכמים שקשר בין בני זוג שאינו למטרת נישואין (רוב הקשרים כיום הם כאלו, בין אם תסכים איתי ובין אם לאו) מביא לתאוות ולנגיעות מיותרות. אני לא זה שקבע ואמר ופסק שבחורה שעושה את זה לפני החתונה היא אינה טהורה, היא סוג 2. חכמים וגדולים ממני בדעה ובתורה קבעו זאת. התאהבות כן קשורה לחרמנות נטו כפי שכתבתי בחרדים. ולא, אני לא מאמין לה שהיא התאהבה בגבר שלה ונמצאת איתו תקופה (אני מקווה שאתה מבין מה המשמעות של המילה תקופה, אוקיי? תקופה זה לא יום יומיים, תקופה!) ולא נגעה. אין דבר כזה, לא משנה כמה תנסה להוכיח שיש, אין אפוטרופוס לעריות, אין זוג שיכול להיות חצי שנה-שנה ביחד (מבלי ללכת לחתונה) ולא לגעת. אין אין אין. אל תנסה למצוא כזה כי אין. ולכן, כל התאהבות קשורה בחרמנות (אפילו אם זה לא מתויג רשמית כחרמנות) כל התאהבות מביאה/מגיעה מחרמנות. בני הנוער מנסים לתרץ את זה כ"אהבה" אבל נטו כל מה שמעניין את הגבר זה להגיע לתחתונים של הבחורה וכל מה שמעניין אותה...אוקיי המסר הובן. לסיכום: תאווה מותרת בין בני זוג נשואים אתה איתי? נשואים! לא כאלו ש"חושבים" להתחתן בעוד 5 שנים, לא כאלו ש"אוהבים אחד את השני" ומתים להינשא (אבל לא עושים שום צעד בדרך לחתונה..) כל מקרה כזה -> מקורו בחרמנות נטו. ולכן האיסור לתאווה בו ע"פ התורה הקד' הינו גלוי לעין.

danravia

New member
מפגר לא אמרתי שמותרת נגיעה לפני נישואין !

ברור שאסור. אבל.. אין הבדל בין אנשים נשואים לבין אנשים שלא נשואים תחשוב על זה. ואני לא מדבר הלכתית כי כמו שאמרתי ודאי שאסור. רעיוני לפי דבריך מה ההבדל? למה אם אני נשוי אני נחשב מאוהב ואם אני לא נשוי אני נחשב חרמן

Womanizer99

New member
אבל אני מדבר הלכתית!

מה אכפת לי מהתרבות המערבית שהונהגה כאן ושלמדו ממנה גם החרדים? אה? ולמה אם אתה נשוי אתה נחשב מאוהב ולמה אם לא אתה חרמן? אתה מוזמן לקרוא את הסימולציה לכיתה הטיפולית שכתבתי בהודעה חדשה. וגם לך אמליץ לקרוא את הספר בגן השלום של הרב ארוש המסביר מה ההבדל בין קשר זוגי-חברותי לקשר בין בעל לאשה, ומדוע קשר חברותי הינו קשר המבוסס על רגשות לא ברורים ועל חרמנות נטו (לא במילים האלה אבל תקרא ותבין) וקשר נישואין מתחיל מהתאהבות ואם בני הסוג מספיק חכמים כדי ליצור אהבה, הוא נגמר באהבה עצומה שאין לה תכלית.

danravia

New member
הרב ארוש לא מענין אותי עם כל הכבוד.

הלכתי ודאי אסור מי שחולק עליך בקטע הזה סתאם טמבל. כל אופן אני חולק עליך אתה מבלבל את המוח. אין שוב הבדל בין שידוך לבין חברות בקטע של אהבה

לא הבנתי משהו אחד קטן

איך הצלחת להתחמק גם כשנשארת בבסיס לשבת?כי כשאני הייתי שם לא היה בנות בבסיס ועדיין אין בנות בבסיס.אתה מתכוון שהצלחת לא לדבר איתם דרך המכשיר קשר?

ד.א. בשריון יש פה ושם

לא שאני שריונר אבל אני שייך אליהם עכשיו. ועוד משהו.. כל מי ששייך לגדוד לא לוקחים אותו גם לא למעגל עשירי ..סוג של הסכם שיש לגדוד (אם לא הבנת אני יסביר לך במסר)

אתה מדבר על פגיעה ביהודים ובישובים

וזה לא הסכם ולא נעליים.זה פחד שכולם יסרבו פקודה.היום אני קשר סמחט הבקעה.

למעלה