/tapuzforum/images/Emo244.gif עבר שבוע

/tapuzforum/images/Emo244.gif עבר שבוע

הצלחתי לשמור נגיעה בפעם הראשונה בחיים שלי במשך שבוע.. המחיר-שבת בבסיס (אם היתי יוצא לא היה סיכוי שאני יצליח לשמור, אבל בבסיס איכשהו הצלחתי להתחמק). פעם הבאה יהיה בעזרת השם אחרי החתונה. בנתיים... אני חוזר לחיים הרגילים שלי. תודה למי שניסה להביא עצות במסרים (גם מי שאני לא מכיר)/tapuzforum/images/Emo51.gif /tapuzforum/images/Emo70.gif דרך אגב: אין לכם מושג כמה קוראים סמויים יש לנו בפורום..

Womanizer99

New member
אתה מוכן לכתוב

בקומונת חרדים ונהנים שאין דבר כזה קשר של התאהבות תקופתי בלי נגיעה? יש שם כמה שחושבים שאפשר בלי לגעת (וטועים כמובן).

Liron1005

New member
אם נתעלם

מהתקופתית שלך, אז אני די מסכימה עם זה. אהבה היא גם פיזית.

Womanizer99

New member
יופי,

כי אתמול מישי כתבה לי שיש אהבה לפני החתונה בלי מגע מיני. ואני (וכל העובדים שראו את זה מאחורי המסך ויש לציין שכולם חילונים) צחקו צחוק משעשע. אז רציתי שישראלי מצוין יכתוב בקומונה שם הודעה קטנה המכריזה על זה שאין דבר כזה התאהבות תקופתית בלי נגיעה. אשרי מי שחי בדמיונות.

אולי זה לא נמדד באותה אהבה,

בין מגע, ללא מגע.. יש מציאות של אהבה ללא נגיעה.. ולא כל נגיעה גם מביאה אחריה אהבה... (גם אחרי מעשה)

Womanizer99

New member
יש מציאות של ידידות

ללא נגיעה. אל תספרי לנו שאת תהיי בקשר "התאהבותי" עם מישהו למעלה מ5 חודשים ולא תגעי בו אפילו פעם אחת, כי אף אחד לא יאמין לזה. לא במצב הרוחני של היום, לפחות.

לדעתי

יש דבר כזה התאהבות בלי נגיעה אבל למי שלא שמר אז זה מאוד קשה לשמור כשהוא/היא מאוהב/ת. אבל מי שתמיד שומר/ת יש לו סיכויים. (דרך אגב אני לא מאושר שם מאז שהפסקתי לכתוב לפני שנה אבל אני ישלח בקשה ותדבר עם המנהלים שם שיאשרו)

Womanizer99

New member
אתה באמת מאמין

שזוג יכולים להיות יחד להתאהב אחד בשני עם כל הפרפרים בבטן, לחוות ריגושים כאלו ואחרים, ולהיות אי פעם לבד (אפילו בטעות) ולא לגעת?

אממ

כששניהם מעוניינים בקשר רציני ודתי להקים בית כשר זה אפשרי כי ברגע שהם ירגישו את זה וידעו שהם מתאימים הם יתחתנו

Womanizer99

New member
את באמת לא מבינה?

אין דבר כזה להיות בקשר שלא למטרת נישואין מבלי לגעת אחד בשני. כמה שתנסו להוכיח אחרת, המציאות בשטח (אני מכיר אותה, בואי נגיד מקרוב מאוד..) היא שונה. זוג צעירים שהם בקשר התאהבותי במשך תקופה יגעו אחד בשני ויגיעו לדברים שהשתיקה יפה להן לא משנה כמה הם "חזקים". ואת ז אני לא אמרתי, חכמינו ז"ל אמרו.

לעזאזל!

כתבתי עכשיו משו ארוךך וזה נעלם /tapuzforum/images/Emo10.gif שורה תחתונה, אני מכירה זוג דוסים, שניהם סיימו השנה י"ב, הם חברים 4 שנים בסתר ובסוד, והיום הם מתחתנים. ואני מוכנה לחתום לך שאם הם נגעו אני כלב. זה בשורה התחתונה..

אז בואי אני אגיד לך כזה דבר:

אם הם לא נגעו אחד בשני,אני כלב!ותגדירי אצלך נגיעה.יכולהיות,שהם אכן דוסים,ולכן הם הגיעו לחיבוק (שזה דבר מינימלי שיקרה) ולא ליותר מזה.אבל זה ברור כ"כ שאם הם 4 שנים ביחד,הם נגעו.

Womanizer99

New member
איזה יופי!

מזל טוב. את עקבת אחריהם? את מאמינה למה שהם אומרים? בשורה התחתונה, זה בלתי אפשרי (פיזית) להיות בקשר 4 שנים מבלי לגעת.

כן. אני עקבתי אחריהם.

חברה טובה שלי ואני מאמינה לה. וזה אפשרי. די לחיות בקוקוס.

למעלה