סופסוף יש לי מה לכתוב
סרטים שראיתי:
Ex File - סרט סיני מ 2014. חביב, לא מעבר. האמת היא שיש עוד שני סרטי המשך שעוד לא החלטתי אם אצפה בהם או לא
Left Ear - סרט סיני מ 2015. זה מבוסס על רומן באותו שם ואולי טוב שלא קראתי אותו קודם כי הבנתי שיש הבדלים ביניהם. נהניתי מהסרט למרות שיש לי הסתייגות קלה ממשהו ספציפי שקרה שם (מבחינת העלילה).
Seondal: The Man Who Sells The River - סרט קוריאני מ 2016 עם Yoo Seung Ho (
) ו Go Chang Seok. מספר על קבוצת נוכלים בתקופת ג'וסון. זה סרט היסטורי קליל (העלילה מתרחשת בג'וסון אבל מעבר לזה אין יותר מדי מידע היסטורי כבד..) ומשעשע.
My Annoying Brother - סרט קוריאני מ 2016 עם Jo Jung Suk ו D.O. סרט על ג'ודוקא מבטיח (D.O) שנפצע ומאבד את הראייה שלו לפני שהוא אמור להגיע לאולימפיאדה בריו. אח שלו (Jo Jung Suk) שנמצא בכלא משתמש בעיוורון של האח הצעיר כדי לקבל שחרור מוקדם בטענה שהוא צריך לטפל באח העיוור והשניים לומדים לחיות ביחד. הסרט נחמד מאוד אבל לא הכי קליל אז קחו את זה בחשבון.
סרטים שאני תקועה איתם:
The Beauty Inside - אני לא מצליחה לסיים אותו
. האמת היא שבמקרה הזה הציפיות שלי היו גבוהות ובינתיים הסרט לא עומד בהן
סדרות רצות:
Waikiki - השלמתי את הפרקים במטרה לצפות בסדרה בקצב השידור שלה אבל שוב תפסתי פער
. ראיתי 14 פרקים בינתיים והדיעה שלי עליה לא השתנתה.
Code Blue 2 - ממשיכה לספק את הסחורה.
Short - עלילה טיפוסית אבל בינתיים זה נחמד. יש רק ארבעה פרקים וכל פרק אמור להיות חצי שעה (הפרק הראשון היה 50 דקות אבל אני מניחה שהאחרים יהיו קצרים יותר). ראיתי רק את הפרק הראשון ואני מקווה שאני אסיים אותה הסופ"ש.
סדרות שאני מתכננת להדביק את הקצב בהן:
My Dear Boy
Radio Romance - אני אסיים אותה מתישהו
Boku, Unmei no Hito Desu
סדרות שאני מתכננת לראות כשיהיה לי זמן:
A Poem A Day
Something In The Rain