../images/Emo176.gifשפצת'דוליD:

InvisibleTouch

New member
../images/Emo176.gifשפצת'דוליD:

בפינה הזו תקבלו דוליז - אבל לא עשויות, אלא דוליז של קשקושים בצבעים שונים. יש המון דרכים שתוכלו לפרש בהן את הקשקושים, להפוך אותם לבגדים יפים, ולהציג את הדוליז שלכן בשרשור. הפעם עשיתי את זה בצורה קצת פחות מופשטת ועם העיפרון של הצייר, עדיין יש מליון דרכים לפרש את זה. תתפרעו ותראו המון המון יצירתיות:] הבייס מגראפיקדולז:]

Dancing Apple

New member
../images/Emo105.gifאיזה יופי :]

אני מיד אעשה מחר ^^; כ"כ על ההשקעה או משו ../images/Emo3.gif

morusha

New member
../images/Emo20.gifעשיתי :)

אני די מרוצה.. חוץ מהחלק התחתון של השמלה.. הוא נראה די מוזר .. ../images/Emo4.gif

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gif

השיער ממש מזכיר את הסגנון של מריייי! אהבתי!../images/Emo13.gif היא אופנתית כזאת..../images/Emo3.gif

InvisibleTouch

New member
מדהימה!:]

השיער מקסים והנעליים!!1 עשית אותן ממש ממש יפה:] יש לי כאלהD:

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifממש יפה../images/Emo13.gif

השתמשת ביחסית מעט גוונים של פלטה בשמלה,ובכל זאת יצא לך ממש יפה! ../images/Emo99.gif הלוואי ואני הייתי יודעת לעבוד עם גונים מעטים של הפלטה בצורה שכזו ../images/Emo140.gif

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifגם אני אהבתי את השיער^^

ההצללות של החלק התחתון בשמלה לא מובנות ממש ^^, אבל זה לא שאני יודעת יותר טוב ~_~ ממש יפה ../images/Emo13.gif

TheWingedPig

New member
השיער יצא באמת טוב

כזה גולש וגלי:) הייתי ממליצה לך להוסיף כמה נקודות של ברק. ההצללה בחלק התחתון של השמלה יצאה קצת מקושקשת ולא ברורה :/ (זו שמלת בלון, נכון?)

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifאממ בקשר לשיער ^^

האמת לפי דעתי בשיער לא יתאים נקודות ברק. לדעתי במקרה הזה "כל המוסיף גורע" אני חושבת שאם היא תוסיף נקודות ברק זה ייראה פחות ריאליסטי ויותר פיקסלי שכזה. (והשיער באמת יצא די ריאליסטי../images/Emo13.gif) טוב הבעתי את דעתי ^^

rotemi22

New member
השיער מדהים ../images/Emo99.gif

החלק התחתון של השמלה קצת לא מובן.. אבל היא מדהימה בכללי. :)

ga0

New member
שלום! שלי...

היי אני חדש (כן חדש..... לא חסרה הא) :) ראיתי את הפורום שלכן כשהוא פורסם בדף הראשי לפני חודש בערך.... נראה לי ממש מגניב ורציתי לנסות אבל פשוט יצא לי מכוער!! זאת בערך הדולית ה-7 שלי והראשונה שבעצם סיימתי עד הסוף!!! (כמעט) זה עדיין לא מדהים אבל אני דיי מרוצה מהתוצאה והיא כל כך יותר מוצלחת מהקודמות... כפכפים/נעלים לא היה לי שמץ איך עושים אז וויתרתי למקרה שלא הצלחתי לצרף את הקובץ אז הנה הוא בכתובת: http://img530.imageshack.us/img530/4849/untitled3oe1.jpg

למעלה