../images/Emo99.gif

הקדמה: אני יודעת ששלמה קורא כאן. בטוח הוא קורא. בוואלה הוא כתב בפורום של בע"ח (וכתב מדהים, כרגיל), אז לא יכול להיות שהוא לא פה. אולי אפילו הוא כותב באחד השמות, ואתם לא יודעים. אז שלמה, בין אם אתה קורא ותענה לי ובין אם לא, אני מקווה שזה יגיע אליך ואני מקווה שלא ירדו עלי פה, כי אני יודעת שיש פה כמה שחושבות בדיוק כמוני, אז אל תשחקו אותה יפי נפש. שלמה היקר! לדעתי אתה פשוט מושלם! כל מילה שאתה מוציא מפיך, כל אות שאתה כותב, כל תו שאתה ממציא, הכל כל כך מדהים! כל כך אינטילגנטי, ושנון וחמוד, פשוט להינמס ממך ואתה כל כך יפה! השנים עשו לך רק טוב, אתה הולך ונהיה מדהים יותר! אני כבר מתה להגיע להופעה שלך ב13.6. ההופעה העשירית שלי כבר, ואף פעם לא נמאס! אני יודעת שיש לך חברה, (לא יפה מצידך באמת!
) אבל עדיין... לפנטז תמיד מותר, לא? אז שיהיה לך המון בהצלחה, ואם בהופעה מישהי תביא לך פרחים, אז זאת אני. אם לא, כנראה שרעדו לי הברכיים ממך ולא יכולתי לזוז. love you

אהבתיה

New member
את ממש לא היחידה שמרגישה כך..../images/Emo99.gif

וגם אני הולכת להופעה ב13/6!!!! איזה כיייייף!!!!!! אני לא יכולה לחכות!!!!!

היי למעריצה הצעירה

רק רציתי לשאול איפה ניתן לקרוא את מה ששלמה כתב על בע"ח חיפשתי בוואלה ולא מצאתי אז איך הוא קורה לעצמו שם ומאיזה תאריך ההודעה תודה לך ושבת שלום. וברוכה הבאה

למעלה