פרק 27

ExtreamGirl

New member
אררר איז פרק מהמםםםםםםםםםםם

כל כך אהבתי אותו אמרתי לכם ש לי רוצה להיות כמו יוקיטותסבירו לי מה הקטע של הינהההההה :\

S.Riddle

New member
../images/Emo99.gifפרק 27../images/Emo99.gif

גה
פרק... מהמם... מקסים... נהדר... *נמסה לשלולית* כל הפלאשבקים של טויה וקאהו!! אהה, Subarashii! *_* רק, אה.... קֶאהוֹ?
טסוּקִימִינִי?
>>;;; וואו, כמה מקסים! רק מוזר לי שלא צינזרו את זה שטויה היה בכיתה ח' וקאהו המורה שלו.... או שזה היה הסטודנטית להוראה? @.@ אניוואי, ממש חמוד ^^ "בפעם הבאה שניפגש, כבר תהיה מאוהב..."
איך שקארו הסתכל כל הזמן על הירח כבר ציפיתי למישהו מסוים _אהם_ שיבוא ויקפוץ לביקור >>; השיחה של לי וסאקורה צונזרה יפה
וגם... ההסמקה של לי הייתה פשוט מקסימה כשהוא דיבר על יוקי ואז כשהוא התעלף על סאקורה XD פרק מדהים...!!

ExtreamGirl

New member
נכוןן זה היה פשוט מהמםםםםםםםם

מזאת אומרת שהשיחה צונזרה? :\

S.Riddle

New member
זה אומר ש...

בשיחה המקורית לי וסאקורה דיברו על איך שסאקורה התאהבה ביוקיטו ממבט ראשון, ואז לי אמר שזה גם ככה אצלו
ואז הם דיברו על איך שהם אוהבים אותו ומרגישים טוב לידו וזה
^^

h p g i r l

New member
פרק 27, איך היה?../images/Emo82.gif

היה פרק יפה, אהבתי את זה שסאקורה ולי דיברו על העץ, ואת מה שראו שהיה בעבר... טויה לא נראה קטן יותר מעכשיו, מוזר... אוו, אהבתי את איך שקשסאקורה חיבקה את לי הוא הסמיק כולו, הוא כזה חמווווווווד. קרו חמוד^^

ExtreamGirl

New member
היה פשוט מדהיםםםםםםםםםםםםםם

יאוווווווווווווו אני מתה איזה חתיך טויהההההההההההההה XD אוףףףףףףף עוד מכה זמן ניגמר? אני לא מבינה מה הקטע של הינההההההההההה !!! מה הקטע שלה?

h p g i r l

New member
../images/Emo26.gifXD../images/Emo82.gif

"אני רוצה להיות חבר טוב של יוקיטו, כמו טויה" XDDDDDDDDDDDג

S.Riddle

New member
נכוןנכוןנכון!!!! XD ../images/Emo99.gif

בקטע הזה פשוט נקרעתי מצחוק ^__^ אח, עם כמה שמנסים לצנזר, תמיד יש פספוסים.... יחי הסאבטקסט

בע.../images/Emo11.gif../images/Emo87.gif../images/Emo159.gif

במהלך שיחת האס"ק שלנו בשעה 17:04 אמרתי לך, ואני מצטטת, שיעשע אותי המשפט "אני רוצה להיות חבר טוב של יוקיטו, ממש כמו טויה.."XD ואחרי שלוש דקות את כתבת את ההודעה הזאת בפורום.-_- אני מאמינה לך ששמת לב לזה גם במהלך הפרק עצמו, אבל עד שהייתי גאה בעצמי שמצאתי משהו מעניין והתכוונתי לכתוב אותו כאן...;;

h p g i r l

New member
אבל אבל../images/Emo82.gif

אדבר השיני שעשיתי אחרי שצחקתי מהמשפט הזה בפרק זה לחשוב שאני אכתוב אותו פה...

Houndour

New member
פרק 27, איזה פרק טוב!!

מרגש ומסתורי כמו תמיד! ^^ איזה קתרזיס (
) מקבלים אחרי כזה פרק! חח נתעלם מהמשחה ההזויה שלהם על העץ על יוקיטו.. רמז ראשון לשאורן/סאקורה שיפינג! ^_^ מ
כאן הכל התחיל! פה במקדש צוקמינה! ארר קאהו והירח המלא.. הייייי "בפעם הבאה שנפגש אתה כבר תהיה מאוהב" פאנגירלס, זה הרגע להתלהב
אמ מעניין במי היא מאוהבת
לשאורן יש כעת גם את קלף הזמן וגם את קלף החזרה זה הולך להוציא ממנו המון כח קסם כדי להשתמש בקלפים
איפה טומויו??????
יום טוב!

S.Riddle

New member
טחחחחחחחחח קתרזיס ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

בדיוק דיברנו על זה היום בתיאטרון עיוני, מאוד משעשע אותי מכיוון שדיברנו על זה בהקשר של תסביך אדיפוס שבמקרה עובד בצורה די דומה לאורך כל סאקורה XD הממ, שיחה משעשעת, כן
בדיבוב, כלומר, היא הייתה חמודה כזאת... ביפנית היא פשוט תענוג פאנגירלי ^^ שאורון\סאקורה
*פאנגירלז מתלהבות*
ארר... אוו, אתה עוד לא יודע!! ילד קטן ותמים שכמוך ^-^ *מפזזת בהנאה* טומויו-צ'אן ;o;

ExtreamGirl

New member
הוא כזה מתוק הסיוראן הזה!!!!!!!!!!!

אבל רציתי שהוא יהיה של סאקורה שהיא תמשיך לדעת.. מה קרה בעבר עם האסון של העולם :\ איזה מיסתורית ההינה הזאת :mad: אבל זה היה כל כך ג'נטלמני שהוא הציל אותהההההההההה ===========))))))))))

S.Riddle

New member
המהמ, ^_^

ארר..... מי זאת הינה? o.o; קראתי את ההודעות שכתבת עד עכשיו ולא הבנתי למי את מתכוונת :x

למעלה