lilit jam

New member
../images/Emo98.gif

אתם חושבים/מאמינים שאפשר להיעזר בסמים לפתיחת התודעה ולפיתוח הרוחניות בכלל...?

THE gray

New member
במידה...

מסויימת כן ויש באתר מאמר על איך התפתחו מיתוסים על מכשפות וחלק מהם היו בגלל הסמים (שהמכשפות השתמשו) אבל (ואבל גדול) חוץ מהנזק שזה עושה (וזה עושה נזק כי הסמים שהשתמשו בהם לפני 200 שנה בקושי מזכירים את אלה של היום ואלה של היםו לא שווים את זה) זה ללכת בדרך הקצרה ולא להשיג ממש משהו אולי תגיעי לחוויות רוחניות כלשהן אבל הם סתם יהיו כי לא הגעת אליהן בעצמך. היו על זה דיונים גדולים וממושכים בפורום תחפשי ואם תעלי לפה קישור זה יהיה נחמד מאוד.

lilit jam

New member
../images/Emo98.gif

אני דווקא מגיעה לחוויות רוחניות בעיקר בלי סמים(ותמיד הגעתי), אבל עם סמים אפשר להגיע לחוויות האלה הרבה יותר מהר והחוויות גם חזקות יותר...

THE gray

New member
זה כמו...

למה לקחת סמים אפשר להנות גם בלעדיהם... אבל עם סמים זה יותר כיף.. ואם את בנאדם שחושב ככה אז בעיה שלך אבל בקטע הרוחני זה סתם בכאילו זה לא "הדבר האמיתי"...:)

lilit jam

New member
לא הבנת אותי...../images/Emo12.gif

לא אמרתי שעם סמים זה יותר כיף ובכלל בשאלה שלי לא דיברתי על עצמי, דיברתי בכלליות על אנשים. ומה זאת אומרת "זה לא הדבר האמיתי"...? תאמין לי, שאצלי זה "הדבר האמיתי" וכפי שכבר אמרתי, יש לי את החוויות גם בלי סמים...

במילה אחת - כן.

בשתי מילים - לא אני. סמים שונים היוו בעבר ועדיין מהווים כלי רוחני חזק. עד שנות העשרה המאוחרות של המאה ה-20, זה גם היה הכל חוקי. כיום אנשי מיסטיקה במערב נרתעים מסמים - ובצדק. אצל הרוב חסר הידע הדרוש ובניסוי וטעיה - בעיקר טועים. לא כך הוא אצל השמאנים של דרום אמריקה למשל, שם חוכמת השימוש בצמחים (שהם בעצם סמים) לשם חוויות רוחניות קיימת מזה מאות ו/או אלפי שנים בלי הפסקה, אם כי זה עולם הולך ונעלם. כיום, רוב הדברים הללו אינם חוקיים, דבר המהווה בעיה לא קטנה. הבעיה השניה, אולי החמורה יותר, חסרה הדרכה נכונה - שבלעדיה, כל "ניסוי" עלול להסתיים רע.

THE gray

New member
שימו לב..

שכל הסמים שמסתובבים בשוק מלאים בזבל... מוסיפים לכל סם כימיקלים.. ככה שאל תקנו תגדלו יותר בטוח...עד שיתפסו אותכם...

lilit jam

New member
../images/Emo6.gif

לא כל הסמים ב"שוק" מלאים בזבל ולא לכל סם מוסיפים כימיקלים... ואיך זה מתקשר לשאלה...?

shataltal

New member
אמרנו את זה

קודם, זה לא משנה... סמים נכנסים לקטגוריית עזרים וכמו כל שאר העזרים בתחום - אם זה עובד - להשתמש בזה. אם לא - לא.

למעלה