Our SuperNatural Weekend

A m e l y

New member
עונה

דבר טוב\רע שקרה השבוע:
יצאתי מלא השבוע ובסופ"ש בפרט.הכנתי היום קרפים ממולאים במוס משמשים ומזולפים בריבת אפרסקים יאמממממי
אני וחבר שלי חגגנו עליהם כמעט ולא השארנו שום דבר לאחרים .חברה שלי מתחנת מחר!!!!!! והיום יוצאים למסיבת רווקות :)
צריך לבזבז מלאא כסף....לא טוב :( שיר שעשה לכם ת'שבוע: Gorky Park - Moscow Calling http://www.youtube.com/watch?v=AEFdhjb8zFU וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: ---- תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: -- ספר\סרט\סדרת השבוע: סופו של מיסטר Y -סקרלט תומאס // ביג דאדי //--- התחדשות השבוע: סנדל פלטפורמה לבן. רוצים\ות להוסיף משהו :בהצלחה לכל מי שניגש למועד א' מתמטיקה מחר

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gifMySuperNaturalWeekend../images/Emo115.gif../images/Emo23.gif

דבר טוב\רע שקרה השבוע:
טוב: דודה שלי באה בהפתעה לישראלD: והיא תעבור לגור פה שנה הבאה
אני נוסעת לאיילת לארבעה ימים :] לא הייתי בבית ספר שבוע D: רע: הדואר
שיר שעשה לכם ת'שבוע:
When I'm Gone - SP I Can Wait Forever - SP 30STM - Attack 30STM - From Yesterday Three Days Grace - Home Avril Lavigne - I'm With You all time low - six feet under the stars all time low - dear maria count me in all time low- remembering sunday you me at six - save it for the bedroom you me at six - the rumour You Me At Six - If I Were In Your Shoes paramor - that's what you get hoobastank - the reason McFLY -Transelvynia I'll Be OK All About You Lonely You've Got A Friend The Heart Never Lies
וידיאו השבוע:
--
סרט\ספר\סדרת השבוע:
הישרדות לילה בכיף
על טבעי מונית הכסף אחד נגד 100 המירוץ לזהב מעודדות צמודות אל תתעסקו עם הזוהן
התחדשות השבוע:
פוסטר של 30 שניות למאדים D:
תמונת השבוע:
אסיפת ג'וקים על העץ XD
רוצים\ות להוסיף משהו?
יש לי מלא שיעורים

larisa125

New member
יאי, כיף לך ../images/Emo3.gif

והMP שלי לא מתפקד
ואני כבר בקריז, לא יכולה בלי מוזיקה לכל כך הרבה זמן...

רעותוש02

New member
ניניניD:

דבר טוב\רע שקרה השבוע: היתי אצל חברה שישי שבת D: היה סטלני בטירוף XD שיר שעשה לכם ת'שבוע: the kill הקול הסקסי של ג'ארד דאממ! וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: נאן תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: ---- ספר\סרט\סדרת השבוע:50 דייטים ראשונים\לאזוכרת :\ התחדשות השבוע: אהםםםםםםםם אין >< רוצים\ות להוסיף משהו יש לי שלושהמ בחנים ביומייםם!! אוףףףףףף

to the end1

New member
../images/Emo98.gifאיזה סרט חמוד זה 50 דייטים ראשונים../images/Emo23.gif

ומי זה החתיך הזה?

adi455

New member
חתיךךQ!@לא ראיתי אותו בלי השפם השקסי הזה..

מתאים לו

larisa125

New member
עווווווווווווווווונה ../images/Emo13.gif

דבר טוב\\רע שקרה השבוע:
בת דודה שלי באה מחו"'ל לבקר והציפיה היא הדבר הטוב שקרה..התכתבנו הרבה באייסיקיו
לא הלך לי טוב במבחן בביולוגיה... שיר שעשה לכם ת'שבוע: sirenia- my min'd eye תמונה שעשתה לכם ת'שבוע:
ספר\\סרט\\סדרת השבוע: ספרים: לרחם על סיליה מאת ג'קלין מוריארטי, מומלץ מאוד, אהבתי אותו
ג'ון גרישם-האחווה-ספר משעמם, אני מופתעת, בדרך כלל ספריו של ג'ון מעניינים אבל את זה אפילו לא קראתי עד הסוף...הוא גם צפוי מאוד. עוד ספר: breaking dawn-סטפני מאייר(זאת שכתבה את דמדומים) התחדשות השבוע: נעלי אולסטאר בצבע סגול בהיר\לילך (הצבע האהוב עליי
) ומשקפי שמש רוצים\\ות להוסיף משהו: שיהיה לכולם שבוע מקסים
נ.ב- הסרט מיי בלאדי וולנטיין הוא סרט....אמ....פתטי!!!! אבל שווה לראות אותו רק בשביל ג'נסן...

חזאי 22

New member
מזל שעזבתי את ביולוגיה לטובת ביו טכנולוגיה../images/Emo9.gif

היה לי בגרות בביו טכנולוגיה לפני שבוע וחצי בערך ניגשתי על 90 והבגרות כל התשובות של היו נכונת אני מקווה לקבל 100.

A m e l y

New member
זה בסדר...לכולנו לא הלך טוב במבחן בביולוגיה

אבל פשוט לא מדברים על זה...

darklighter

New member
שלומות../images/Emo190.gif

דבר טוב\רע שקרה השבוע: קניתי כבל לאייפוד/אחי נהתגייס+ לא עברתי את האודישנים של SoYouThinkYouCanVid שיר שעשה לכם ת'שבוע: Kansas - Carry On My Wayward Son
וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: דין/בלה
http://www.youtube.com/watch?v=eE2NzfoCq_c תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: אין לי כח אני במהירה. ספר\סרט\סדרת השבוע: סרט-סטאר טראק, סדרה- ממה שמשודר עכשיו נשאר רק האי של הרפר וריפר. התחדשות השבוע: 2 חולצות. רוצים\ות להוסיף משהו: לא.

וואי, ראיתי את הווידאו הזה לפני שבוע-שבועיים

והשיר מתאים להם ברמות... דאממ, אני מתגעגעת לבלה. מעניין אם יחזירו דמויות נשיות לעונה ה-5 (בלה!! ג'ו!!
) או שלפחות יביאו איזו בחורה נורמלית שלא ישר תיכנס למיטה עם דין (לא שמישהי מאיתנו הייתה מסרבת
), כי פשוט מגיעה לדין אהבה אמיתית חוץ מהאימפאלה.

darklighter

New member
בלה וג'ו הן האהובות עליי../images/Emo47.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

אבל גם את אנה אהבתי.

למעלה