Our SuperNatural Weekend

to the end1

New member
../images/Emo98.gifOur SuperNatural Weekend ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

דבר טוב\רע שקרה השבוע:
שיר שעשה לכם ת'שבוע:
וידיאו שעשה לכם ת'שבוע:
תמונה שעשתה לכם ת'שבוע:
ספר\סרט\סדרת השבוע:
התחדשות השבוע:
רוצים\ות להוסיף משהו

חזאי 22

New member
תשובות תשובות../images/Emo98.gif

דבר טוב שקרה לי השבוע: אחותי נוסעת לחודש לארה"ב שבוע הבא יש לי קצת חופש
דבר רע שקרה לי השבוע: למדתי למתכונת בהיסטוריה זה ממש מייסר לקרוא 400 עמודים ביום אחד
שיר שעשה לי את השבוע: טוב יש כמה הנה הכי יפה -dr.stay dry ft.lumidee - don't sweat that
וידיאו שעשה את השבוע: אין יוטיוב זה כזה משעמם...
תמונה שעשה לי את השבוע: מזכיר את על טבעי...
סרט שעשה את השבוע: שוב בן 17 סרט קורע מומלץ
סדרת השבוע: מסודרים 2 אהבתי
התחדשות השבוע: התחדשות לעתיד בית"ר ירושלים לוקחת את גביע המדינה
ביום שלישי
הוספה: שיהיה לכולם חודש טוב וחג שבועות שמח!!!

to the end1

New member
../images/Emo98.gifלמה 400 עמודים לא הורעדו בחומר לבגרות

בהיסטוריה בגלל המלחמה שהייתה שנה שעברה? כי אני גם לומדת לבגות בהיסטריה והחוברת לבגרות ממש דקה.

חזאי 22

New member
לא שנה שעברה לא הייתה שום מלחמה../images/Emo12.gif

אולי התכונת לשביתה או שמא למבצע עורפת יצוקה שזה גם לא קשור ? למה שיורידו חומר בגלל משהוא שקרה שנה שעברה?

to the end1

New member
../images/Emo98.gifחחחחחחח כן סליחה התכוונתי למבצע עופרת

יצוקה שבגללה הורידו חומר כי הרבה תלמידים ברחבי הארץ לא יכלו לצאת מהמקלטים לאורך כול הזמן הזה הם לא הלכו לבית ספר ועכשיו הם הורידו חומר.

חזאי 22

New member
הם הורידו חומר רק באזורים שבהם נפלו קאסמים

בשאר הארץ הכל כרגיל.

to the end1

New member
../images/Emo98.gifאני../images/Emo192.gif

דבר טוב\רע שקרה השבוע: הייתי בים השבוע אחרי שנתיים של ראיתי אותו וזה בערך הדבר היחיד שעשה לי ת'שבוע
דבר רע זה שאדם למברט לא זכה באמריקן איידול
שיר שעשה לכם ת'שבוע: The Smashing Pumpkins - Bullet with Butterfly Wings Adam Lambert And KISS Adam Lambert And KISS-We Are the Champions mcr- welcome to the black parade mcr- helena mcr-dead mcr-mama Three Days Grace - Animal I Have Become Three Days Grace - Pain Three Days Grace - I Hate Everything About You וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: http://www.youtube.com/watch?v=1vFYn-JD8II http://www.youtube.com/watch?v=exfq6ZtBjwA&feature=related תמונה שעשתה לכם ת'שבוע:
ספר\סרט\סדרת השבוע:
.עקרות בית נואשות,איש משפחה,תיכון השיר שלנו,דני הוליווד,כריסטין הישנה וסמנתה מי. התחדשות השבוע:
רוצים\ות להוסיף משהו?

to the end1

New member
../images/Emo98.gifחחחחחחחח כן אבל זה טוב שהוא

יהודי זה מגביר את הסיכוי שהוא כו ירצה לבוא להופיע כאן יותר מכל אמן אחר. ובנוגע לזה שהוא הומו ממש לא מפריע לי העיקר שהוא יצליח אם אלבום הבכורה שלו. ד"א: גם לי נשבר הלב כשגיליתי שהוא הומו,אבל הוא זמר מדהים והוא מזכיר לי את פרדי קרוגר ואלביס פרסלי אז מי שם *** אם הוא הומו?

רעותוש02

New member
הבנת אותי לא נכון!

אני מתה על הומואים[ לדעתי הם הרבה יותר חמודים מכול שאר הגברים האעלק מצואיסטים XD] פשוט זה כזה בזבוז כי תמיד הכי שוים בסוף מסתבר שהם הומואים XD

to the end1

New member
../images/Emo98.gifחחחחחחחחחח גם אני אוהבת הומואים!

ולא משנה כמנה ניסיתי להתכחש לזה שהוא הומו הופיעו 3 תמונות שלו אם חבר שלו! לפחות לא נראה אותו יוצא אם כול מיני בנות ונרצה להרוג אותם חחחח

to the end1

New member
../images/Emo98.gifחחחחחח לא נכון הוא אם הוא לא היה הומו

הייתי טסה אליו עכשיו. אני מאוהבת!!!!!!!!!!!

רגע,

פרדי קרוגר זה לא ההוא מ"פרדי נגד ג'ייסון"?
וואי, וצריך להחזיר פה דחוף את המודעות לעל-טבעי... זה מזכיר לי שרשור מלפני מיליון שנה בפורום ניקלבאק (ז"ל) שהוקדש כולו לסמולוויל XDDD וגם מצאתי את זה (היו לי שם מה-זה יציאות מביכות, אז לא להתייחססס. כנראה ששתיתי משהו לפני שהגבתי): http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1793&MessageId=116476474

to the end1

New member
../images/Emo98.gifחחחחחחחחחח, לא פרדי קרוגר הוא

היה הסולן של להקת קווין.הוא גם היה הומו אבל זאת לא הסיבה שהוא הזכיר לי את אדםחחחחח (למרות שפרדי קרוגר לא סיפר לאף אחד שהוא הומו וכולם כולל הלהקה שלו גילו אחרי שהוא נפטר) גם הוא כמו אדם היה עושה הופעות מדהימות ומשתגע על הבמה לבסוף הוא נפטר ממחלת האיידס.

חברה שלי דלוקה עליו רצח XD

האמת היא שבפעם הראשונה שראיתי אותו אמרתי לה: "אין, הוא גיי על בטוח", ולא שמעתי על זה או משהו. פשוט נראה אחד כזה. היא התחילה למחות ולהגיד שהוא לא גיי וכו' ואז חיפשתי איתה בגוגל תמונות "Adam Lambert gay" ומצאנו מלא תמונות שלו שכוללות בנים ולשון XDD קיצר, היא מה-זה התבאסההה... חפרתי

to the end1

New member
../images/Emo98.gifחחחחחחח אחותי גם ידעה מההתחלה ואני לא

האמנתי לה כי הוא כ"כ יפה שעדיף לחיות בהכחשה

redsnowhite

New member
מה כ"כ יפה בו?לא הייתי נמשכת אליו בצחוק.

הוא מאוד נשי, לא קרוב להיות גברי בכלל...

למעלה