../images/Emo15.gifאיזה כיף היה לי בקניון !!!

השמש זרחה ...
הציפורים צייצו...
הפרות געו...
אנשים אכלו פיצה...
כולם היו מאושרים...
והמשקה מוקה בקניון היה טעים...
שכחתי משהו...
איזה כיף שאין לי יותר בגרויות !!!
ביי...

shirakl

New member
אוי - ידידים מעצבנים זה כזה סיוט

יש איזה מישהו מהשכבה שלי (אני ממש, אבל ממש, לא הולכת להשתמש במילה ידיד) שהוא כזה נודניק! כשהיינו בפולין בתחילת השנה, הוא גם נסע.. הייתי יחד עם חברה שלי בחדר, והוא כל הזמן רדף אחרינו. כל פעם שכולם התפזרו והלכו לחדרים הוא ניסה להידבק.. כל הזמן אמרתי לו: אני רוצה להתקלח, אני רוצה להחליף בגדים. בסוף פעם אחת אמרתי: אתה לא נכנס. אז החוצפן העיז לענות לי: למה? את מחליפה בגדים? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח - אוףףףףףףףף יש אנשים כאלה מעצבנים בעולם..

Digi Lista

New member
סיוט זאת מילה עדינה...../images/Emo3.gif

כמה אפשר להגיד "שתוק","תסתום את הפה" או סתם להתעלם, אבל ככול שאני מנסה יותר הדברים האלה לא נרגעים,להיפך! אם נודניקיות הייתה מחלה בטח הם היו כבר על סף מוות...(*לא בטוחה אם זה טוב או רע...*)אם אני אמצא פתרון אני אגלה לכול מי שירצה(וזה כמובן הפוך נכון
)אלא שאני מאמינה שכול העסק הזה הוא בח"מ(ביטוי חסר משמעות...מה ששיעורי מתמטיקה עלולים לעשות...)מחר בטח יציקו לי בגלל ההערה האינפנטילית שפלטתי כול היום(אז אני אתעצבן כרגיל,אכעס,אצחק כי בכול זאת...
אתעלם,אענה ובסוף פשוט אתייחס בקרירות ואנעץ מבטים רצחנים...) איזה כיף לך שכבר היית בפולין,לנו רק מתחילות ההכנות עוד שבועיים...אני מאוד רוצה לטוס.
קרין...אני אוכלת את ה-
מקנאה(לי השנה יש ארבע עד שבע בגרויות,חלק זה עדיין לא ברור גם למורים עצמם..)עד ששומעים את הביסים ברדיוס של קילומטר...מסתובבת לה בקניון עם הפרות הגועות... הינה שיר לכבוד מושבת העונשים(ביה"ס...
) כמה נורא להיות מורה שונאת תלמידים ואין לי ברירה ללמד זה לא דבר אהוב וכיף ואפילו הכסף לא ממש משתלם(לכן יש שביתות...) צרה צרורה להיות מורה רע,רע,רע,רע... והתלמידים:למה שלא פשוט תתפטרי?...
אני פורשת מכתיבת שירים בשיא העלוב הזה..
...

shirakl

New member
באיזה כיתה את?

אני רק מתנחמת בעובדה שזו השנה האחרונה שלי, ואח"כ אני אבלה כמו שלא ביליתי מעולם! אני אהנה מכל רגע - אני בטוחה בזה! אבל עד שזה יגמר.. בקשר לפולין - ההכנות האלה כ"כ מייגעות ומעצבנות.. אם תשאלי אותי, הן גם ממש מיותרות.. אבל זו רק הדעה שלי, ולכי תדעי, אולי יש כאלה שזה עוזר להם.. בכל אופן, המסע עצמו מדהים וחווייתי. לא נראה לי שהייתי חוזרת עליו, אבל אני בפירוש מודה לעצמי (ולהורים שלי, שכמובן בלעדיהם לא הייתי יכולה לצאת..) שיצאתי למסע הזה..

Digi Lista

New member
כיתה י"א...

והיום אני ביום חופשי(מכיתה ט´ יש לנו יום חופשי)וכמו כול יום שלישי-חופשי אני במצב מעולה...(אין ביה"ס...
...) ההכנות יתחילו לנו עוד שבועיים בערך(24.12)והן לא נראות לי חיוניות אבל מחייבים אותנו לבוא...אני אוכל להתייעץ איתך בקשר למסע?(אני חוקרת אנשים שהיו במסע,ממש ממש לפרטי פרטים...
...) כיף לך שאת בכיתה י"ב וזאת השנה האחרונה,לי יש עוד הרבההרבה הרבה הרבה הרבה הרבה זמן...(לא ממש הרבה אבל הרבה...)

אם אתן כבר מדברות על זה....../images/Emo105.gif

אז אולי תמליצו לי מה להחליט.... כי גם אני חושבת לנסוע אבל אני לא יודעת... אנחנו נוסעים שלושה ימים לפני פסח וזה גולש לארבעה ימים מפסח... עכשיו,אני יודעת שבפסח יהיה לנו מ-ל-א השלמות!! כאילו כמעט כל פסח! אני מניחה שהם לא יעשו את זה על הארבעה ימים שנהיה בפולין אבל זה זמן לימודים יקר! כאילו אחרי פסח יש מלא בגרויות וצריך לנצל כל זמן וללמוד... אז אני מפחדת שאם אני אסע אז אני אפסיד את הזמן הזה ללמוד... מה אתן מציעות? לנסוע או לא?

../images/Emo15.gifסתם יקר ולא משתלם...

מילא אם היו עושים הנחה כלשהי למשלחת, אבל לא מצדיק את המחיר שצריך לשלם בשביל לנסוע. נכון לנסוע לפולין חשוב והכל, אבל לא בכל מחיר. אני הייתי מוותרת על העניין. ביי...

מממ....../images/Emo105.gif

ההורים שלי אמרו שהם חושבים שזה מספיק חשוב ואם אני רוצה לנסוע הם מסכימים לשלם... :*)

shirakl

New member
קרין...

רואים שלא היית בפולין, ובלי להעליב (את יודעת שאני אוהבת אותך מאוד מאוד) - את ממש לא יודעת על מה את מדברת, אז תיזהרי מעצות שאינן במקום.. החוויה הזו לחלוטין מצדיקה את המחיר, ואפילו שהוא מופקע, והוא אכן מופקע, זה לא סיבה מספיק טובה כדי לוותר על הנסיעה, למי שמעניין אותו וחשוב לו מבחינה רגשית ופנימית לנסוע!

shirakl

New member
טל, אני לא הייתי מפסידה את זה..

ואל תקשיבי לקרין (כבר קראתי את ההודעה של קרין יותר למטה..). מי שלא נסע, יגיד לך שזה לא שווה את המחיר וכל זה. אבל רק מי שנסע, כמוני, יכול לספר לך עד כמה זה שווה את המחיר, ועד כמה הכסף ממש לא אמור לשחק תפקיד בהחלטה שלך. תראי - לימודים זה חשוב, אבל זה לא מעל הכל.. אז תפסידי כמה ימי לימודים.. אנחנו לא היינו בארץ כמעט כל חופש סוכות, וגם הפסדנו 3 ימי לימודים. רק תביני שכשחזרתי היו לי 3 ימים כדי להכין כמה עבודות שהיו לנו לחופש, טונה של שיעורי בית, וגם חומר לימודים מ - 3 הימים שפספסנו, שכן המורים ממש לא התחשבו בעובדת היותנו בפולין מטעם ביה"ס.. התגברתי על זה. ולא הייתי מוכנה להפסיד את זה תמורת שום דבר.. זה חוויה של פעם בחיים. היא חוויה מעצבת ומיוחדת, ואין כמו לעשות אותה עם חברים טובים שיכולים לתמוך אחד בשני, וכן, גם אפשר לבלות איתם במעט הזמן הפנוי שנותנים לכם שם.. אז אל תחשבי אולי אני פעם אסע עם המשפחה, כי זה לא אותו דבר. רק החברים שעומדים זה לצד זה וחוווים כולם ביחד את החוויה, יכולים לעזור לך להתגבר על הקושי, וללא ספק, הקושי בלהיות שם הוא אדיר.. את מוזמנת לשאול שאלות, ואני אשמח לעזור לך ולייעץ לך כדי שתקבלי את ההחלטה הנכונה!

Digi Lista

New member
אנחנו נוסעות באותם התאריכים...

אם באמת שתינו נצא,איזה מגניב
...

shirakl

New member
אני יצאתי באותו יום יחד עם חברה

שלי מבי"ס אחר.. נפגשנו בשדה התעופה בארץ, ואח"כ שוב בשירותים בורשה, ובעוד כל מיני מקומות! זה מצחיק לאללה!

shirakl

New member
את מוזמנת להתייעץ בכיף..

כמובן, איך לא? אני שמחה לתרום מנסיוני לאחרים
לנו יש יום שישי חופשי (בביה"ס שלנו) - אם תשאלי אותי, זה הרבה יותר שווה - סופשבוע ארוך וכל זה.. אבל כל דבר עדיף מכלום..

מישו מוכן להסביר לי....../images/Emo105.gif

למה רק לנו אין יום חופש??????? כאילו אנחנו לומדים כמעט כל יום שעת אפס השעה הכי מוקדמת שאנחנו מסיימים זה אחד וחצי (וזה רק פעם בשבוע הרוב זה בשלוש וחצי) ואין לנו יום חופש?? לא פיייייייר!!!!!

shirakl

New member
אני כ"כ מקנאה קרינוש..

אבל המורה למתימטיקה ביטל את הבוחן שהיה אמור להיות מחר.. וגם סיימתי עבודה בהסטוריה.. אבל מצד שני - במקום הבוחן מחר, הולך להיות לי בעוד שבועיים עוד מבחן במתימטיקה!!!!! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף! זה כבר כ"כ מאוס!!!!!! אבל קניתי עכבר חדש היום (העכבר שלי התקלקל) - עכבר אופטי! איזה כיף זה דברים חדשים.. הם תמיד עובדים כ"כ טוב...

תתחדשי! ../images/Emo105.gif

על העכבר האופטי החדש....גם לי יש כזה...חחחח ומה עם שמוליק?? איזה עצוב! לחברה שלי היו שני גרבילים(סוג של עכבר) ואחד מהם מת היום...

למעלה