לשאול תמיד אפשר...
אוקיי, אז היו לי 4 משימות לבצע עד יום רביעי הקרוב. 3 משימות מאחוריי , ייפי
משימה אחת, כפי שכבר הבנתם, היתה ללכת למסיבה, לרקוד ולהנות (אבל באמת, ככה מבפנים, ב 100%) מבלי לשתות טיפה אחת של אלכוהול כל הערב. המשימה בוצעה ביום חמישי בפופ רינג בתיאטרון בהצלחה יתרה. גיליתי שהשמחה והיכולת לכייף יכולים לבוא מבפנים ולא מבחוץ. וכשאני אומר מבחוץ אני לאו דווקא מתכוון לאלכוהול, אני מתכוון גם לאיך שהסביבה מגיבה כלפינו. אני בחרתי לשמוח ולכייף ביום חמישי בלי קשר לאיך שיגיבו אליי, גם לא חשבתי איך להיות שמח, לא התרכזתי בדרכים, התרכזתי בלהרגיש. ברור שכשאתה מחליט להיות שמח אתה גורר אחריך תגובות חיוביות ואז כבר יש אפקט של כדור שלג ומשמחה אתה עובר לטייל בין עננים. (זה לא אומר שאני לא אשתה יותר במסיבות, אבל לשם שינוי אני אשתה בשביל הכיף ולא בשביל להצליח לכייף ולרקוד, מה שאומר, אני מאמין שאני לא אצטרך לסיים מסיבות בהקאות או בשינה באוטו). האבחנה הזאת קשורה גם ל 2 המשימות האחרות שביצעתי. המשימות היו לספר לשני חברים סטרייטים מהם התרחקתי לאחרונה על השינויים בחיי. מכיוון שתחושת הקבלה העצמית שלי התחזקה מאוד במהלך סוף השבוע שעבר(עבדתי על זה קשה...) ידעתי שלא משנה מה יהיו תגובותיהם כלפי הדברים שאני אספר להם - זה לא יפגע באותה קבלה עצמית וזה לא יגרום לי להרהורים לגבי הדרך בה בחרתי. וגם כאן, בעקבות בחירתי להרגיש טוב עם עצמי, הם הרגישו טוב עם ההחלטות שלי והגיבו בצורה נפלאה ואוהדת, ממש כמו אותם אנשים מסוף השבוע שעבר. זה עבד שוב
אבל החיים הם לא פיקניק ומן הסתם יהיו אנשים שהקבלה העצמית שלי, גדולה ככל שתהיה לא תספיק כדי שהם יקבלו אותי. ולזה קשורה משימתי האחרונה, הקשה מכולן, יש לציין. המשימה הרביעית היא התחייבות שלי. עד יום רביעי עלי לקבוע פרק זמן שמהלכו אני אספר להוריי על בחירותיי האחרונות (תוך שבועיים, תוך חודשיים או כל פרק זמן שיתאים לי). עוד לא הגעתי להחלטה מה יהיה הזמן שיקבע, אני חושב על זה הרבה ואני מבטיח לעדכן אותכם כשאבצע את המשימה (שימו לב המשימה היא לא לספר, המשימה היא להתחייב לספר).