שבת שלום

Liroy26

New member
../images/Emo98.gif שבת שלום ../images/Emo98.gif

שבת שלום חברים! לירוי הלך אתמול לרקוד ב"תאטרון" עם שלומקה, שמי, עודד+ "אנחנו נוסעים לבד", שנופל, פאלקור והילד. (שכחתי מישהו?) לא אלאה אתכם בדיונים על איכות המוזיקה המזעזעת ותחושת גן הילדים שלא עזבה אותי מרגע הכניסה עד ליציאה. פגשתי שם את עלם החמודות שאיתו יצאתי לא מזמן. היינו מאוד חברותים, חיבוק ונשיקה וכיוצ"ב. אבל..לא יודע. לראות אותו שם, רוקד עם כל החברים שלו, לרגע לא יוצא מהרדיוס שלי, מתוק וסקסי כפי שהוא..לא יודע למה עשה לי מנחוס קצת בבפנוכו. זה לא שאני מצטער שנפרדנו, ממש לא. שלם עם ההחלטה שביצעתי במליון אחוזים מצד אחד, מצד שני זה היה פתאום קטע של..לא יודע. עיכלתי שאני לבד. בלי בן זוג. הנה אמרתי את זה! כל הכבוד לירוי. הדבר הכי נכון באותו ערב שעשיתי היה לא לנסות לעשות עינים לאף אחד, לא להתחיל עם אף אחד לא שום דבר. צריך זמן להיות לבד בשביל להחלים. שלומקה קרא לזה "בגרות מינית". היום בערך ב"צכלצ" קרוב לוודאי שנפגוש את הידיד הכוסון של מובי עם הרכש החדש שלו. (כן חברים, הילד אזר אומץ ולקח ביוזמתו טלפון מזר לפני שבוע) ומה זה לא בא לי ללכת.. תחושה מוזרה של כאילו גידלת משהו וברגע שאתה כבר לא אטרקטיבי יותר הוא זונח אותך. לא שהוא חייב לי משהו אבל סתם תחושה לא נעימה. טוב אין לי שמץ מה ניסיתי להגיד בעצם, אבל הייתי חייב לפרוק קצת. שבת שלום שתיהיה לכולם! תנוחו, תבלו, תהנו מהביחד והלבד ותאגרו כוחות לקראת שבוע חדש! אוהב אתכם המון

../images/Emo24.gif לירוי, ../images/Emo24.gif

כן, ראיתי שהיית מבואס. זוכר שאמרת לי שיקח לך זמן לעכל את זה שאתה לבד? זוכרת שאמרת ש"זה קורה אצלי לאט לאט, אבל בסוף זה מגיע"?. אז הנה, עכשיו כשראית את "עלם החמודות המתוק והסקסי" רוקד מולך התבאסת. עיכלת שאתה בלי בן זוג. אבל אתה יודע מה?? אתה אומר "עיכלתי שאני לבד". ועל זה אני לא מסכים!!! עודד פעם אמר לי, שלפעמים כשהוא מרגיש קצת עצוב, קצת בודד, הוא יוצא לרקוד, להיפגש עם החברים, ואז הוא נזכר שהוא לא לבד. יש לו אנשים שאוהבים אותו, מעריכים אותו, ושכיף לו איתם. אני מניח שעכשיו קשה לך להתנחם בזה, אבל זה יגיע. יש לך גם חברים. יש לך גם אנשים שאוהבים אותך! לדעתי "עלם החמודות המתוק והסקסי" לא רלוונטי כאן. אתה בעצמך אמרת שאתה שלם עם ההחלטה לא להיות איתו ביחד. כרגע אתה בלי בן זוג. קח לך את הזמן לנוח. לחשוב. להירגע. להיפגש עם חברים. להנות. ותמיד- אבל תמיד- תזכור, שאתה לא לבד. אני לא חושב שיש מישהו שלא מבין את מה שאתה מרגיש, ואין מישהו שלא איכפת לו שאתה מרגיש ככה. אז שגם לך תהיה שבת שלום, "תנוח, תבלה מהביחד ומהלבד". נראה אותך. (ותזכור על מה דיברנו הבוקר
)

amet

New member
../images/Emo23.gif שבת שלום נשמה ../images/Emo23.gif

ראשית אני שמח שאתה מרשה לעצמך לפתוח ולשפוך את ליבך איתנו. אני חושב שברגע שאתה מוכן לראות את המציאות ולהתמודד איתה הדברים נראים אחרת - ואני מקווה כי זה יהיה הרבה יותר קל ממה שזה נראה. חבל שלא היינו איתך אתמול ועם כל שאר הח'ברה בתאטרון- תצטרכו לסלוח לחיפאים. מותק הרבה אין לי מה לומר, ולזה אין לי שיקוי מוכן לתת לך, אני רק יכול לומר, שבלבד אני מגלים הרבה דברים על עצמנו, כמו גם ביחד. ובלבד -אנחנו יכולים לעשות הרבה דברים שלא עשינו בביחד - כמו שבביחד אנחנו לא יכולים לעשות דברים שאנחנו לבד. בקיצור רק טוב, אור ואהבה.
גדול ממני. אני פה וגם בטלפון |מבטיח לא להליץ על טיפות, קריסטלים, נשימות, מדיטציה| שבת שלום שתהיה לך עם הרבה שמחה
בלב לצד העצבות
ותרשה לי להקדיש לך תמונה חתום בשמי
שבת שלום

Liroy26

New member
תודה נשמה!

גם לך וגם לשנופל. אם כל הכאב ותחושת הבעסה אני לומד להוציא את הטוב שבדבר. יותר למקד את עצמי במה שאני רוצה מחיי ואיך אני רוצה אותם. אני נמצא בנקודה בחיים שהיא די חשובה מבחינתי ומשחקים ושאר שטויות לא באים בחשבון. זה לא המקום לפרט אבל לאט לאט אני נחשף לעולמות שטרם הכרתי עד כה ואני אוהב את זה! תקראו לי סוציומט או אגואיסט אבל כרגע אני צריך להשקיע קצת בעצמי, במה שעושה לי טוב מבלי לדאוג כל הזמן לצאת הכי בסדר שאפשר עם כולם. זה אנטי-תזה שלמה למה שאני באמת אבל כרגע זה הדבר הנכון. אמר שנופל (או שמא זה עודד?) ואמר נכון אני לא לבד, אני מוקף באנשים נפלאים שדואגים ואוהבים. מתנה מסוג כזה לא מוצאים כל כך בקלות. נתראה בצ'אט בערב! (מודיע מראש ומתנצל שאני יאחר בכמה דקות..)

sweet19

New member
קל להבין בלי מלל...

את מה שיש לי להבהיר או מה שלא היה לי מובן, אני "אסגור" בפרטי. שתהיה לכולכם שבת מקסימה..

S h a m i

New member
../images/Emo41.gifשבת שלום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

שבת שלום לך לירוי, מנהל פורומינו היקר, שבת שלום לך אמט ויקיר ליבו גיא1974 (שמזמן כבר זורק עלינו זין!!!!), שבת שלום לכולכם יושבי פורום יקר... לירוי מותק, זה בדיוק הזמן שלך להכיר את עצמך. לדעת מי זה לירוי נטו, בלי התוספות והאקסטרות. רק ורק לירוי. מה שיש לך זה אתה ומה שאין לך - זה גם אתה. אז מותק תמיד לפלרטט עם מבטים, ומותר תמיד לעשות כיף עם חברים במסיבות (רק שיש גבול שכמה אנשים...-לא משנה), ומותר לך (ואפילו רצוי) לחיות את החיים במלואם עם כל מה שתרצה בתוכם. כל מה שאתה תרצה בתוכם. את הידיד הכוסון של מובי יהיה היום, ואולי אפילו עם הרכש החדש. מותק, הוא בחור מקסים ומגיע לו הטוב ביותר - בדיוק כמו שהיה לך - ואת זה אתה לא יכול לתת לו כרגע. אז תן לו לפרוש כנפיים ולאסוף כל בחור מזדמן שיקרה בדרכו עד שימצא את הנכון. אני יודע שאתה כן מפרגן לו ורוצה את טובתו, אבל תשתחרר מהתחושה של הפספוס או ההחמצה, מהתחושה של הצביטה בלב. WHAT BYGONES IS BY GONES. שתהיה לך שבת מקסימה... שמי

עודד א

New member
שאני אסתום את הפה?

כן!!! לא!, הרי אין מצב כזה... לירוי יקירי, הבאסה מובנת ומוכרת וידועה. גם החיפוש אחר ריגושים מאחורי כל פינה. אז יהיו ימים כאלה וגם כאלה ובסופו של דבר זה יתאזן ויהיה טוב. מה? לא מובן? נו...אבל זה ככה. בכל מקרה אני פה תמיד להיות ה"אמא הפולניה" (תפקיד מרגיז, אבל מישהו צריך לעשות את זה). מעבר לזה, אני אגיע היום בשבילך לגיבוי. שבת שלום לכולנו ושיהיה כבר קצת יותר שקט, רגוע ואוהב. נ.ב- שמי, אני עוד לא התגברתי על היציאה שלך מאתמול...

Liroy26

New member
גם אני לא...

רוצה עוד פעם! רוצה עוד פעם! רוצה עוד פעם! רוצה עוד פעם! רוצה עוד פעם!

S h a m i

New member
לא מותק...

לירוי, הוא לא התכוון ליציאה של הלשון שלו לכל כיוון... הוא התכוון שמשהו שאמרתי. עודדי - כבר מזמן אמרתי לך - שאני לא אומר משהו שונה מהאמת. ולא מגיעה כל האמת. מבטיח שמהיום אני אפסיק להגיד את זה - אלא אם תבקש ממני. סורי...

s h l o m k e

New member
שבת שלום לירוי.

אני שמח שאתה מרגיש ככה, זה שלב בהחלמה. כדי לשפר לך את המצב רוח אני יכול לומר לך ששניים שאני מכיר שאלו עליך בזמן שרקדת, שאלו קודם אם אתה שלי ואחרי שהשבתי שאתה כרגע לא של אף אחד, התחילו השאלות. אז תרגיש טוב עם זה ועם מה שאתה משדר. שאמרתי בגרות מינית לא התכוונתי לשלב בו אתה נמצא, אלא לשלב בו אתה יודע מתוך ים ההורמונים המסתובבים מסביבך לבחור מה מתאים באמת לך, ולא רק לסקס אלא לזוגיות. זה שלב שבו אתה מסתכל על האובייקטים לא רק חיצונית ולא רק בצורה סקסית של אקט מיני, אלא רואה אותם בתוך בני זוג פוטנציאלים לעתיד. ואז, בשלב הזה אתה מתחיל לסנן גם יפיופים וחטובים ופתאום אתה מגלה שמנמן נחמד שפשוט עושה לך את זה ( סתם אלגוריה, כן?), זה השלב שאני מדבר עליו. לרוב מגיעים אליו אחרי קשר רציני, שאתה יודע את היתרונות של הקשר, ואת הדינמיקה שאתה מחפש עם בן זוגך הפוטנציאלי. זה היה על קצה המזלג. נפגש היום ילד יפה שכמוך.

xanadu

New member
נו, מה?

שכל העולם יגיב ואחר כך תבוא אליי בטענות למה אני שותק? ואני אמחזר הרבה דברים שאמרת לי בזמן אחת מהתמוטטויות העצבים שלי, שזה בערך שלשום. אתה לבד? אתה? מכל העולם אתה לבד? מתוקי, לפעמים חברים טובים זה מה שצריך כדי לעבור את היום הזה. מי כמוני יודע ובזמן שהכוסון שלך מהתכלת יהיה עם הרכש החדש שלו, אני אהיה שם עם עוד כמה כדי לתת לך את כל האהבה שאתה רק צריך, לאותו רגע, עד יעבור זעם. בסדר? כי אני אוהב אותך, איש מעצבן ויקר שלי
נרגעת? עכשיו לך תשים מסיכה, כל הדאגות האלה יעשו לך קמטוטים בזויות של העיניים.

Liroy26

New member
תודה חברים!! ../images/Emo24.gif

הייתי צריך את זה. נתראה בערב! קסאדנו לא לשכוח שאנחנו הולכים למקום של סטרייטים אז להקפיד על קוד הלבוש האחיד - נוצץ, מבריק ושקוף!

Falcor28

New member
ומבורך ../images/Emo98.gif

היי לירוי נכון, לא נראית בשיא האושר שלך ביום חמישי. הפנים שלך לא זרחו כתמיד והחיוך שלך הופיע רק לפעמים אבל: 1. כשכבר חייכת ה
זרחה ב
2. כשרקדת את ריקוד השורות הברזילאי רציתי להיות
אתה. (אולי תלמד אותי גם...) 3. הילד היה לוקח אותך גם כמו שהיית (אם לא היה לו אותי לדבריו). ועכשיו, חוץ מזה, תודה לך ולכול השאר שעזרו לי לבצע משימה שהופתעתי עד כמה קל היה לבצעה. אפילו |טיפה| אחת של
,
או אלכוהול אחר, לא היתה שם, נשבע לכם
והיה לי ממש ממש כיף

משימה?

עכשיו אני סקרן! מותר לשאול איזו משימה (שמעתי שקרו יותר מדי דברים אחרי שהלכתי!!!)??? and what is the next mission
איך היה אתמול בתכלת?

Liroy26

New member
איך היה בצלכצ?!

להוציא את החברה הנפלאה שכללה בין היתר את אמירוש וחבריו היה די מזעזע.
המוזיקה לא היתה במיטבה.
שתי כונפות ניגשו אלי בכדי לשאול "אנחנו רוצות לרקוד איתך אבל לא יודעות אם אתה הומו או לא". בתגובה עניתי - "יודע להתלבש ויודע לרקוד, מה נראה לך? סטרייט??" מיותר לציין שהבדיחה לא נקלטה במערכת.
היתה לי שיחה מצוינת עם הכש"מ (הידיד הכוסון של מובי) שאולי הבהירה כמה דברים. חוץ מזה? היה פסדר.

ג'יז

נשמע כיף! חבל שלא באתי...
(לא נורא, היתה לי שיחה פורייה ובונה עם אמט, במהלכה למדתי כמה דברים חכמים...
)

למעלה