שאלות קטנות וגדולות

blessed

New member
גיל שנה זה קצת מוקדם לקומפי

אנחנו קנינו לו קצת אחרי גיל שנה ואני חושבת שזה קצת מוקדם מדי. אמנם הוא התלהב מהצבעים והצורות אבל הוא בעיקר דפק על המקלדת בצורה אקרעית. גם שמתי לב בגיל הזה שגם כשהוא התכוון ללחוץ עם האצבעות על מקש מסוים, התנוחה של היד גרמה לכף היד ללחוץ על הכפתור שליד או שמתחת וזה נראה לי קצת מתסכל. היום הוא בן שנה ו-7 וזה הרבה יותר מתאים. הוא לוחץ יפה על המקשים ומבסוט ומגיב לתוצאה שעל המסך. בדרך כלל זה מעניין אותו ללא יותר מכמה דקות כך שאני לא יודעת עד כמה זה שווה את ההשקעה אבל זה נחמד.

bobi2525

New member
בישבילך שאפה

כיאות שוות להפליא נוחות ובטיחותיות מ "אייס" עלו לי 30-40 שח' ויש שם גם שולחן (אם יש לך חצר) הוא דו שימושי כזה לגינה לשים בו חול ומיים וזה משחק להיט או בחדר שולחן רגיל. (זה נקרא שולחן חול) הנה הכסאות אל תתיחסי לשולחן פעילות -סתם נמוך ומעצבן

עלות יום הולדת

אחותי עושה לבת שלה יום הולדת העלות כולל מפעיל מגיעה לכ1500 ש"ח נראה לי מוגזם להוציא סכומים כאלו על יום הולת לילדה בת 4 ופה אני מתלבטת נתנאל שבוע הבא בן 7, הוא רוצה יום הולדת כמו החברים שלו, התחלתי לברר עלויות וחשכו עניי, שכירת מקום + מפעיל עומדת על כ800 ש"ח ויש הגבלה על מספר הילדים - מעבר יש להוסיף X סכום לכל ילד אפשרות שניה ופחות מועדפת זה לעשות לו יום הולדת בבית - בחוץ בגינה שלנו, אבל מה קשה לי עם המחשבה על כ40 ילדים שיסתובבו לי בבית האפשרות השלישית - מנסים לשכנע אותו לרדת מנושא יום ההולדת - הוא רוצה מתנה סוני פלייסטיישן - על מתנות של הסבים אנו נשלים את ההפרש - מנסים להסביר לו את הרציונל שיום הולדת והסוני זה אותה העלות מעל 1000 ש"ח, והוא צריך להחליט או יום הולדת או סוני - הוא עדיין מתלבט האם נכון להשאיר את ההחלטה בידיים שלו?

אני חושבת שזה לא פייר להכריח אותו לבחור

חגיגה זו חגיגה, מתנה זו מתנה, בטח בגיל כזה. סה"כ הוא עוד קטן. ברור שלא רצוי להשתולל עם העלויות, את יכולה לתת לו לבחור בין מתנה יקרה ויומולדת בבית בחצר, לבין יומולדת במקום שכור ומתנה לא יקרה. אין גישה לחצר מסביב? אני עשיתי פעם אצלנו בחצר יומולדת לאח של הכפתור ולא היתה לילדים רשות להיכנס הביתה, למעט הליכה לשרותים. לא נרשמו תלונות.

ligo

New member
אם את רוצה להקטין עלויות אז

את חייבת לעשות את זה אצלך בבית. נכון, קצת מלוכלך אח"כ, אבל אחרי שעה של ניקיון הבית חוזר לקדמותו וחסכת 1000 ש"ח. לגבי המתנה-אולי אפשר להחליט שזו מתנה משותפת גם מהסבים-סבתות? ואז הסכום מתחלק ופחות בעייתי

מ י כ

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo41.gifאפשר לנצל"ש לטיפ קטן-גדול?

קניתי את הnicer dicer (אמנם ב120 ולא במחיר הזה. ועכשיו כל ארוחת ערב,אני מגישה את הירקות שלמים והילדים חותכים לבד את מה שהם רוצים,ואוכלים בחשק רב-פשוט כייף!!רק בשביל זה היה כדאי.. רק שעוד לא פיענחתי את דרכי הניקוי שלו....(אבל אני עובדת על זה..)

גם לנו יש את זה

אנחנו קנינו ב130 ש"ח נהדר להכנת סלט אני נותת לנתנאל הרבה פעמים לעזור לי להכין סלט בערב אני מנקה אותו עם מברשת וסבון

מ י כ

New member
אני קניתי בדוכן בקרית אונו בקניון...

אם את יודעת על מקום באזורך שיש בו דוכנים עם גאדג'טים למטבח בטוח יש שם.

יש לי מישהי מקסימה מאיזור כ"ס

ולא יקרה קוראים לה מילקה אבל אני לא בבית ואני אוכל לתת לך את הטלפון ביום ראשון היא לוקחת משהו בסביבות 500-600 והיא עושה סיפור בהמחשה עם הילדים ומפעילה אותם עם גיטרה וכלים פשוט מהממת היא גננת לשעבר.

למעלה