שאלות קטנות וגדולות

baby4me

New member
../images/Emo32.gifמפעיל/ה ליומולדת ../images/Emo65.gif

הי לכם, גיאצ'וק אוטוטו בן שלוש ואני רוצה למצוא איזה מפעיל/ה ליומולדת שלו באוגוסט. מצאתי מישהי מקסימה בעלות סבירה, אבל היא נוסעת לחו"ל במועד הזה...מצד שני המחירים של האחרים בשמיים (1200 שקל ביקשו ממני זוג מפעילים שראיתי בשבת האחרונה)... יש למישהו רעיון? איזור השרון ב-11 לאוגוסט. תודה אני

לפני שנתיים היתה לנו ליצנית מקסימה

(זה היה בדיוק יומולדת 3 של יונתן). אני שולחת לך במסר את הפרטים.

../images/Emo207.gifבית קפה מומלץ עם ילדים

זקוקה להמלצה על בית קפה שיהיה נחמד למבוגרים לנשנש בו ולהתקשקש בו ויהיה כמובן גם ידידותי לילדים (עם כר דשא צמוד או מתקנים וכד'). האיזור: בין גדרה בדרום לרעננה בצפון. בייבי, מקווה שאת לא כועסת שניצלתי את השרשור שלך. לצערי, אין לי המלצות עבורך... שיהיה מזל-טוב ובכיף

גם אני חשבתי עליה

אבל אני חוששת מעומס בלתי נסבל והשותפים שלנו לא מתלהבים מהחול... תודה, בכל אופן.

מרב.

New member
תפני למיכל של הדר! אנציקלופדיה מהלכת של

מקומות לילדים. בינתיים בשלוף יש את "תפוז" בבני ציון (או בבצרה, לא זוכרת, זה בדיוק על התפר של שני המושבים), ויש את "בננה" (נדמה לי שהם שינו את השם) במשמר השיבעה.

26may

New member
קהלימה-בעין ורד

ליד צומת בני דרור יש מסעדה שאפשר לשבת בחוץ ויש דשא - אבל זוהי מסעדה כשרה כך שאם הכוונה לשבת אז זה לא רלוונטי

קראו לי?

היי שירלי, וולקאם טו יזראל
בנמל יש גם ארומה שהבנתי שמקרינים שם סרטים לילדים כמו גם רחבה ענקית שהם יכולים לנסוע בה באופניים או בימבות, כנראה אהיה שם מחר ואבדוק הכצעקתה. מצטרפת חום להמלצה של מרב על בננה במשמר השבעה - יש שם נדנדות ושלל מתקנים לילדים. גם תפוז נחמד - אבל בלי אטקרציות מיוחדות לילדים, פרט למגלשה קטנה, אלא רק כר דשא ועצי תפוז. אני הייתי הולכת על בננה.

בארומה בנמל מקרינים בעיקר "הופ"...

אבל הנמל הוא בהחלט אטקרציה בפני עצמו, עם הים, המטוסים שנוחתים ממש מעל לראש, המתחם הגדול (מעולה לבימבות וקורקינטים!) וארגז החול הענקי.

פינקי33

New member
הנמל מעולה לטיולים מוקדם בבוקר או אחה"צ

עם בימבה ואופניים, אנשחנו עושים את זה מדי פעם וזה כיף גדול גם לנו וגם לילדים.

ligo

New member
עם 4 ילדים אפשר לשבת ולנשנש?../images/Emo3.gif

אנחנו גם אוהבים את ארומה בנמל ת"א

taltal101

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמתפנה מטפלת מדהימה בעפולה

היא טיפלה לי בילד מגיל 4 חודשים ועד ספטמבר הקרוב שיהיה בן 1.7 סבתא כזו עם המון חום אהבה ושנות נסיון בטיפול בילדים אשמח גם לתת המלצות ופרטים בטלפון או מסר לכל מי שיבקש

יופיופ6

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif שוב אני עם שאלה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

קומפי. בעד או נגד? כדאי או לא כדאי? הילדים אוטוטו שנה...אז כיסאות ושולחן עדיין מחפשים. מה לגבי קומפי? ואם היה פה כבר שרשור על זה אשמח לקישור. כי אני לא מצאתי.

נטעטע

New member
אני לא הייתי קונה

בטח לא בגיל כזה. יש לי אחד בבית שהגיע בירושה כשמורן היה כמעט בן 3, הוא שיחק בו קצת ואז עבר למשחקים אמיתיים. למיקה חיברתי אותו לא מזמן בפעם הראשונה, וזה רק בגלל שהיא מקנאה במורן שמאוד אוהב את המחשב.

אין לנו

אז דעתי אולי מוטה משהו... אבל ממה שראיתי במשחקיות ואצל חברים הקומפי די משעמם אחרי כמה דקות. אני גם לא רואה סיבה שילדים צעירים כ"כ ישבו מול המחשב.

לבנה123

New member
קיבלנו לכבוד הניתוח לפני כמה שבועות (בגיל

3), ביחד עם תוכנה שהיא מתאימה לגילאי 3-5 ודווקא נראית לי בסדר. בניגוד לחששות שלי לא נרשמה כל התמכרות, ויש כחצי שעת משחק פעם פעמיים בשבוע. זה יותר טוב מטלוויזיה מבחינתי, בגלל האינטראקטיביות של זה, ומלמד אות הכן כל מיני דברים כמו ערבובי הצבעים - משחור ולבן יוצא אפור וכד' (שראתה שם ואח"כ יישמנו בבית עם צבעי גואש אמיתיים). לגיל שנה זה נראה לי חביב אבל גם די מיותר. התוכנה לגיל שנה היא די דבילית בעיניי.

למעלה