never say never

תאליה 83

New member
גם הטענה השנייה שלך לא משהו..

עובדה היא שיש הרבה אנשים שהאווירה חשובה להם מאוד - בעיקר להיעזר במרצה באופן שכיתות גדולות לא היו מאפשרות להם. למה אתה חושב שאתה יודע מה עוזר להם ללמוד? לי אישית זה פחות משנה, ואני מרוצה מאוד מהאוניברסיטה. העניין הוא שכדי להפריך טענה כלשהי כדאי שתמצא טיעונים יותר רלבנטים מאשר "זה לא רציני", אחרת תגיע למצב שבו גם לא שיכנעת אף אחד וגם יצאת די מתנשא. באשר לגודל הקמפוס, זה באמת לא אמור לשנות לאף אחד. תוך שבוע או שבועיים לכל היותר זוכרים את המיקום של כל הכיתות ועד אז אפשר להיעזר במפה של הקמפוס או באנשים שעוברים.

newKiticat

New member
באמת נוהגת שלא לשלול

ומן הסתם תמיד ידעתי איפה אני רוצה ללמוד (נתניה או ספיר), אבל ככל שהתקרבתי למועד שבו אני אחליט על זה- ידעתי בוודאות. אין מצב שאני אלמד במכללת אשקלון. גילוי נאות: אני גרה באשקלון. כל החברות שלי למדו במכללה (ומסיימות השנה תואר). הבעיה היא שככל הנראה, כל הביה"ס שלי לשעבר התנחל שם וממש לא בא לי על תיכון שוב. (שכבה שלי, השכבה מתחתיי, השכבה מעליי- כך פחות או יותר). שלא לדבר על המכינה.... מעבר לעובדה שפשוט אין שם מסלול בדיוק שאני רוצה- ולכן לימוד שם יהיה בתכלית התכלית- להתפשר.

אין מקום ספציפי שלא אהיה מסוגל ללמוד בו...

יש לי רק את ההעדפה הכללית של אוניברסיטאות על מכללות...

Alasse

New member
אני חושבת שלעולם

לא הייתי שוקלת אפילו ללמוד בבר אילן (למה שמישהו יכריח אותי ללמוד יהדות?) וגם בעברית כנראה שלא, ולא בגלל האוניברסיטה עצמה (שאני בטוחה שהיא מצויינת), אלא בגלל העיר שהיא נמצאת בה, אני פשוט לא יכולה לסבול את ירושלים...

קבלי ח"ח על השיר המצוטט בחתימתך!

אצלנו במשפוחה לאונרד כהן נחשב ממש כבן משפחה... לאמא שלי יש אפילו תמונה וחתימה שלו... (למרות שאני חייב להודות, הביצוע של ג'ף באקלי מנוחתו עדן, עולה על הביצוע של כהן פי עשרות מונים) דאנטה

Alasse

New member
../images/Emo13.gif

מסכימה לגבי ג'ף באקלי (עם כל אהבתי ללאונרד...)

@יעל@

New member
אפילו לאונרד כהן אמר בעצמו פעם שהביצוע של

ג'ף יצא יותר מוצלח...

זכוכיות

New member
בעברית, קשה לי להסביר למה

משהו בכל הקמפוסים שמפוזרים בעיר נשמע לי לא אחיד ומאוד פוגע באווירה, ובאופן כללי האוניברסיטה הזו לא קוסמת לי...

למעלה