שדח"מסקי

../images/Emo97.gif../images/Emo110.gifשדח"מסקי

להודעה ראשית
אזכור בייס חובה! אפשר לשרשר כמה שרוצים כי השדחמים שוממים =]

TheWingedPig

New member
ראשונה, ראשונה, איזו התלהבות

או שלא...
בייס שלי, הוכן בתור מתנה לחברה...

shanchan

New member
השער מדהים :)

גם החלק העליון של השמלה, בחלק התחתון שלה די הסתבכתי, לא הבנתי ממש מה הולך..
את צריכה לפתוח אתר, ולשים בו את כל הבייסים הנחמדים ביותר שלך :)

DaRk ShinES

New member
השיער יצא פשוט מדהים../images/Emo99.gif

כמו שמישהי אמרה לפניי השמלה ממש יפה רק החלק שבירך ממש לא ברור, החלק התחתון על הריצפה ממש יפה

TheWingedPig

New member
אה, סיוון, את פה!!!

תודה רבה, קצת נתקעתי עם החלק של הירך, בגלל שאני אוהבת לסבך לעצמי את החיים, ולא מספיק שהפוזה דיי מסובכת, גם החלטתי שאני מציירת חלק תחתון של השמלה עם שסעים...
תתחברי לאיי סי, נדבר או משהו:)

leonel knight

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo99.gif

הבייס מקסים [[[: ממש אהבתי, בעיקר את הפנים [העיניים] [:

dinora12

New member
../images/Emo210.gifאיזה חמוד!

הבדלי צבעים יותר מידי קטנים,כדאי להגדיל את ההפרש בין הגוונים-במיוחד בבייס כזה קטן

shanchan

New member
Blue Ribbon

תחרות בייס אדיט וזה. לא מצליחה להחליט על גרסה. ולא מתה על העיצוב, הפריטים שלו לא ממש קשורים, אבל די מרוצה מההצללות. איזו גרסה, אם כך? :)

TheWingedPig

New member
כמו שאמרת

ההצללות אחלה, אבל העיצוב קצת פשוט מדי (במיוחד אם זה תחרות אדיט), כדאי להוסיף משהו..נממנמנמ..מסוגנן? משהו ייחודי? משהו שיתן אופי, שיהפוך את הדולי לדמות כלשהי...(כמושרוב המשתתפים עושים)... נו, מה, אני רוצה שתזכיP:

dinora12

New member
../images/Emo210.gifמאוד יפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לפי דעתי הגרסה השנייה מצד ימין לשמאל עם תוספת של החצאית.
מה ההבדל של השנייה והרביעית מצד ימין לשמאל?
בכ"מ ממש יפה! רק אם את צריכה לערוך את הבייס אז תעשי אותו מיוחד יותר,כמו שחנה אמרה

Nakuro

New member
טוב אני חייבת

לאחר איזה חצי שנה עשיתי משו כמו שליש דולי גם זה משו ואל תתיחסו לחצאית בייס ממיניון דאנסט?

מפתיע לראות דולי שלך../images/Emo3.gif:]

אין הרבה מה להגיב.. השיער יפה, אני מאוד אוהבת את הצבע. הייתי מוסיפה נקודות כהות שיסמנו את השורשים בשיער. בחולצה אהבתי את הפרינט, אבל לא את הצבע. הוא נראה לי מעט זוהר וגושי. הצורה של החצאית נראית מבטיחה:] הסגנון שלך בולט פה, הוא יפה:]

היה משעמם:p

וכדי לחסוך תגובות (ואין לי מושג למה), קראתי את החפירה שלך באוף. ימים עמוסים.. אני מקווה שהצלחת במיונים:] מה את עושה עכשיו כשאין יותר פנימיה?

למעלה