שדח"ם

../images/Emo97.gif../images/Emo110.gifשדח"ם../images/Emo110.gif

להודעה ראשית בלבד! אזכור בייס חובה! אפשר להעלות כמה דוליז שרוצים כי השדחמים שוממים אניוואי. מקווה שזה אוקיי

../images/Emo97.gifואני ראשונה כי אני מרושעת

וזדונית. אז זהו בייס. פלטות מאנג'י צאן עם עריכה קלה שלי. פלטה לעיניים שלי.

dinora12

New member
../images/Emo210.gifנחמד../images/Emo13.gif

הפנים שלה מעוכות,והידיים שלה גמישות מידי,העיניים גדולות במקצת. תיקונים בקובץ. (מחקתי לפעמים כמה פיקסלים אבל לא היה לי כוח להשלים) לא תיקנתי את הכל,הדגמתי לך,באחד הצדדים מה לא טוב-ואם תחליטי להשתמש אז פשוט עשי את אותו הדבר ביד השניה. מקווה שעזרתי

../images/Emo97.gifהרשי לי למחות.

בקשר לידיים- אם תשימי יד על האגן את תראי שהמרפק מגיע בערך לאמצע של הבטן. המרפק שסימנת לי גבוה מדי. ברגל אני עדיין לא מבינה מה לא בסדר. תיקון קווי המתאר של החזה גורם לו להראות נפול ומידלדל. את הפנים עשיתי משולשות בכוונה. אבל אם את חושבת שזה לא נראה טוב אז אני נסה לתקן. תודה על התגובה אניוואי

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo13.gif

בקשר לידיים,צודקת,אבל רק ניסיתי להראות את הצורה,את יכולה לשנות מקום ולהאריך כי ככה צריך,פשוט רק הראיתי את הצורה הנכונה. אם הפנים משולשות-אז משהוא לא מסתדר לי,הן נורא קטנות בייחס לגוף,והעיניים מעניקות להם מראה מעוך כזה,העינייפ בסדר רק צריך להקטין אותן או לפחות להגדיל את הראש. מקווה שעזרתי :-9)

DaRk ShinES

New member
אולי המרפק צריך להיות באמצע הבטן

אבל לא כל כך רחוק מהגוף.. ולגבי כל השאר אני תומכת במעיין(הרגליים והראש). יש לי בעיה גדולה עם כפות הרגליים אף בן אדם לא מסוגל ללכת בצורה כזאת
תנסי שהרגליים יהיו מקבילות וישרות כי זו התנוחה הנורמלית של בן אדם בפוזיציה הזו.. עם קצת שיפור הבייס יראה הרבה יותר טוב

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifאחרי לפחות שנה שלא עשיתי):

מממ אין לי מושג מה עשיתי שם ): איי ניד הלפפפפפ [פינקיס] [ולא היה לי כוח להוריד משם את הפלטות והכל]

dinora12

New member
../images/Emo210.gifהשיער ממש יפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הצורה שלו מאוד ריאליסטית! השמלה מאוד יפה,רק לא הבנתי איזו סוג שמלה זאת (בגלל הקפלים
) אבל סכ"ה מאוד יפה!

dinora12

New member
../images/Emo210.gifאני פשוט לא מגיבה הרבה

והיי! נעים לפגוש אותך פה

TheWingedPig

New member
נחמד:)

השיער ממש יפה, אם כי נראה לי שלא יזיק להבהיר את הגוון הכי בהיר, שיהיה יותר בולט (ואולי להצר את הקצוות המתעופפים). השמלה חביבה, אבל הצללת הקפלים קצת מבלבלת. אם יש קפלים, גימור הבד לא יכול להיות ממש ישר, הוא יהיה גלי, לפי צורת הקפל. ואם גימור הבד ישר, השמלה חלקה ו/או צמודה.... נחמד שחזרת לצייר דוליז:)

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifתודה לשתיכן :)

בעיקרון זה שמלת בלון אבל זה אמור להיות מבד כזה שאני לא יודעת את שמו, לכן זה דווקא כן הגיוני שהוא יהיה ישר בקצה.. בכל מקרה תודה על התגובה ((:) ואני יתקן את השיער

TheWingedPig

New member
ממ, אני חושבת שאני יודעת לאיזה סוג

של בד התכוונת...(משהו דמוי משי אבל מקומט, נכון?) בקשר לקפלים, אם זה שמלת בלון, הקפלים יהיו יותר מעוגלים, ויצאו ממקומות שיותר צרים (פס בקצה השמלה, או מהמותניים, תלוי איפה השמלה מוצרת)... בכל אופן, צירפתי לך כמה דוגמאות לשמלות בלון, להשראה וסיועP: אהבתי את הצבעים של השמלה... מאוד יתאימו נעלי עקב סגורות בצבעי השמלה:)

Dandoka

New member
איזה כיף לראות דולי שלך!!

תמשיכי תמשיכי!=) השיער ממששש יפה וריאליסטי, אהבתי:) וגם השמלה ממש חמודה

למעלה