שדחמוביץ'

../images/Emo97.gif../images/Emo110.gif שדחמוביץ'

מקווה שזה אוקיי. הקודם לא קופץ.
דולי אחת לשרשור!
להודעה ראשית בלבד!
אזכור בייס חובה! כנכן.. הפלפל קיבל פרוטקציות.

../images/Emo97.gif ואני ראשונה |זדונית|

המשך משדחם קודם. בייס מפיניקס. איזו גירסא עדיפה? עם עגיל או בלי?

rotemi22

New member
היא מ ד ה י מ ה ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

עם עגיל
אלוהים, את ~כ"כ~ מוכשרת שזה מפחיד. אהבתי, מאוד.

TheWingedPig

New member
אין לי כוח לכתוב שוב../images/Emo178.gif

את יכולה לעשות לי טובה ולהעיף מבט בשדח"ם הקודם? P:

shanchan

New member
האמ, שוב אותה אחת

עדיין של סיטרון רווג'. אני רק שוקעת בה עוד יותר :/ עכשיו אני לא יודעת איזה מכנסיים לבחור, ואני שונאת את הצבע של הנעליים ואין לי רעיון אחר. |:

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif את הכחול כהה../images/Emo99.gif

הדולי מדהימה..:0 אממ ואם את כל כך שונאת את העצבע של הנעליים אולי תשני את הצבע של השרוכים וזה יראה לך יותר ידידותי?^^" או שאת יכולה לעשות את הנעליים בגוון קצת יותר ירקרק..=^^= אבל אני לא מבינה מה את לא אוהבת בהן...T.T הן ממש יפות..><

shanchan

New member
ניסיתי את הירקרק,

זה רע רע רע. אולי אנסה כשהיו לי חיים ירוק חומצי או משהו. בינתיים נראה לי שאלך על האמצעי, מה איתכן? ^^"

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifהו..:0

הירקרק נראה מיוחד למדי..XD אבל אני בעד שרוכים אדומים+מכנס חום או שרוכים שחורים + מכנס כחול..=^^=

Dandoka

New member
אוטמן פיקסלס

בהשראת תמונה לתחרות. הקווי מתאר של השמלה היו *ממש* קשים. אני יודעת שהתדרדרתי=( *לא סיימתי להצליל את הרצועה הזהובה של השמלה, סון סון* תגובות? "\

TheWingedPig

New member
איפה התחרות? :)

בכלליות, יצא לך ממש טוב, רק כמה תיקונים קטנים - סימנתי לך בשחור. באזור הברך, הקפלים אצלך יצאו לא הגיוניים. בין הברכיים יהיה שקע, והמתאר של ברך ימין יהיה יותר חלש. אזור הקיפול של ברך שמאל לא ייראה לעין בכלל, כי הוא יהיה מוסתר בשמלה (סימנתי לך בכלליות את כיוון הקפלים). וגם יהיו כמה קפלים בולטים באזור האגן, לא יכול להיות שלשמלה כזאת "נופלת" לא יהיו יתאספו כמה קפלים באגן בתנוחה הזאת. וגם, אם תנסי לדמיין את הדולי עומדת, תראי שהקצוות בצדדים הרבה יותר ארוכים מגימור הבד באמצע (מסומן בחצים)...באזור שמסומן במסגרת שחורה, כדאי להוסיף עוד קפלים, או עוד בד... דבר אחרון - במסגרת אדומה - החלק הזה של הנחש אמור להיות מאחורי היד, לא? אם לשפוט לפי הצורה המסתלסלת שלו P: השיער ממש יפה, בהצלחה בתחרות :)

razpg

New member
סיטרון רווג'

התכוונתי לעשות גרביוני רשת.. לא ממש הלך.. השיער קצת מוזר..אבל הרעיון של הבגדים אהבתי!

dinora12

New member
../images/Emo210.gifהשניה שבצד שמאל../images/Emo99.gif

השיער קצת גושי שכזה אבל הבגדים ממש יפים

dinora12

New member
../images/Emo210.gifהללויה

סוף סוף יש לי דולי
אמורה ליהיות למיס פורום דוליז, שאני מאוד בספק אם אגמור להכין את שאר הדמויות. בייס מאורנג' קרוקס. מרוצה יחסית חוץ מהשיער שעשיתי אותו די מהר רק כדי לגמור כבר.
בינתיים אני כל פעם מחליפה חתימה אז אם תראו אותי בפעם הבאה עם חתימה אחרת אל תתפלאו, אני פשוט לא שלמה עם החתימה הנוכחית
תגובה למגיבה

LudaGirl

New member
למיס פורום

בייס מדולקאט. נאבקתי איתה. לא יודעת אם לעשות מחוך או להשאיר את השמלה ככה. השמלה אגב כנראה תתארך.

dinora12

New member
../images/Emo210.gifעם המחוך או בלי..

זה עדיין יהיה מדהים!
למרות שמחוך יכול להוסיך מאוד לשמלה, תנסי ותחליטי בעצמך

למעלה