אל תשאלי אותה.
W Welcome To My Life1 New member 13/8/06 #36 ../images/Emo47.gifנגיד שהיא הסכימה אבל../images/Emo10.gif אין לי דרך להעלות אותה למחשב >>"
T think shon New member 14/8/06 #46 תדברי עם מישהו במצלמה ותלחצי על הכפ +תור של צילום מסך.תגזרי את המסביב ותישאר לך תמונה שלךDD:
W Welcome To My Life1 New member 16/8/06 #54 ../images/Emo47.gifאין לי מצלמת אינטרנט../images/Emo11.gif
ז זוהר נוגה New member 12/8/06 #26 בייס סאפיר מאוד נפוץ../images/Emo211.gif תמצאי בייס נשי ורזה בצבע עוד כמו שלך. יש המון. מצד שני, איפה תמצאי בייס זוהר?
בייס סאפיר מאוד נפוץ../images/Emo211.gif תמצאי בייס נשי ורזה בצבע עוד כמו שלך. יש המון. מצד שני, איפה תמצאי בייס זוהר?
ז זברה נוחרת New member 12/8/06 #27 ../images/Emo97.gifלפני שנים רבות ../images/Emo122.gif דיברתי איתך ואת שלחת אותי לנעמה שאישר לי או שלא דיברת ברצינות ><''
../images/Emo97.gifלפני שנים רבות ../images/Emo122.gif דיברתי איתך ואת שלחת אותי לנעמה שאישר לי או שלא דיברת ברצינות ><''
ב ברווז פאנק New member 17/8/06 #56 טוב, כנראה ../images/Emo95.gif או משהו^^" אני לא יכולה להתחייב כשיש לי ככ הרבה "פרוייקטים" על הראשX_X
טוב, כנראה ../images/Emo95.gif או משהו^^" אני לא יכולה להתחייב כשיש לי ככ הרבה "פרוייקטים" על הראשX_X
M mirymoo New member 12/8/06 #25 מגניב{מוצץ| אפשרשהיא תהיה בביחס שלא דומה לי ?? כי מאיפה אני אמצע בייס גבוהה נורא ושמנמן בצורה מוזרה עם אף ארוך מאודדדדדדדדדדדדדדדד
מגניב{מוצץ| אפשרשהיא תהיה בביחס שלא דומה לי ?? כי מאיפה אני אמצע בייס גבוהה נורא ושמנמן בצורה מוזרה עם אף ארוך מאודדדדדדדדדדדדדדדד
ז זברה נוחרת New member 12/8/06 #28 ../images/Emo97.gifאמרתי כבר את תמיד יכולה לצייר בייס לבד או לשנות בייס שיהיה דומה לך. בהצלחה
ס ס מ י י ל י ת 2 New member 12/8/06 #30 ../images/Emo66.gifרק עכשיו ראיתי שכבר יש שלוש שופטות טעות שלי...
ז זברה נוחרת New member 12/8/06 #32 ../images/Emo97.gifמ../images/Emo207.gifת את עצמי לצ'אט, כמו תמיד. נו... אתן יודעות
ר רחלי03 New member 13/8/06 #37 ../images/Emo95.gif מגניב! אבל מה אם אין לי תמונה על המחשב? לפחות לא תמונה טובה, אלא אחת מכוערת וישנה עם בגדים מכוערים.
../images/Emo95.gif מגניב! אבל מה אם אין לי תמונה על המחשב? לפחות לא תמונה טובה, אלא אחת מכוערת וישנה עם בגדים מכוערים.