שדחמממממ

LudaGirl

New member
איך את משתפרת כל כך?!

זה מטורף החוטים במחוך יותר נראים לי כמו הדפס

sillyputty

New member
חמודה^^ ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

אבל הכפלי מתיחה מיתחת ומעל החגורה מוגזמים קצת.. חוץ מיזה הכל סבבה^^

DaRk ShinES

New member
ממש חמודה../images/Emo9.gif

אבל כל כך מפריע לי החור שנוצר כאילו בגלל שהשיער מתולתל. מה זה החלק הבהיר הזה פתאום באמצע השמלה? הצללות טובות

o0Invisible0o

New member
זה סרט.^^

כמו חגורה כזה.. ולדעתי אם תעגלי אותו למטה זה יהיה ממש מקסים.^^

Dandoka

New member
ממש השקעתי!

אז בבקשה תגיבו ^^ זאת הדמות הראשונה שעשיתי, אין לה שם O_O מזהים שזה אקדח בשיער שלה?? אני יודעת שאפשר להגיד שהשחטתי את הפנים החמודות והמדהימות של הבייס החדש של גראפיק דולז, אבל לא נורא XD

fat luey

New member
כל שדח"ם אני מחפשת את הדולי שלך.

;[ אני כבר שוקלת לפתוח תיקיית דנה במחשב.
|סטוקרית| המהמ, אהבתי ממש. :] זיהיתי שזה אקדח כשקראתי שזה אקדח, אבל מצד שני לא התעמקתי בדולי לפני שקראתי את הטקסט, אז אני לא יודדעת כמה זה עוזר לך. Oo

Dandoka

New member
אההה גרמת לי עכשיו לחיוך ענק על

הפנים! XDDD איזה חמודה, תודה!

רחלי03

New member
../images/Emo99.gif

ממש אהבתי את הרעיון של האקדח... בכלל, היא יצאה יפיפה!

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifנחמדה ../images/Emo13.gif

רק הסיום של החולצה, וההתחלה של ה..תחתונים? נורא ישר, אני מציעה לך לעגל את זה טיפה.

מדהימה:)../images/Emo54.gif

מסכימה עם נעה, אני בהחלט תמיד מחפשת את הדוליז שלך. אממ האקדח לא ממש ברור לדעתי. מה זה החלק השחור שנראה כמו גומיה? כי זה נראה שזה חלק מהאקדח אבל אם הבנתי זה לא. בקיצור כל החלק ההוא לא ברור. כמו שאמרו - הגימורים מאוד ישרים, תעגלי. את הפסים על הציצי לפי הצורה, את גימור החולצה לעגל, כנל התחתונים..

Dandoka

New member
תודה!^^ תיקון-->

אגב, זאת לא חולצה. זה היה אמור להיות מן רצועות כאלה מחוברות.. לא יודעת ^^ בכל אופן, עדיין קצת עיגלתי אותן והגדלתי את האקדח.. עכשיו יותר מבינים? "\

בייס מאי קנדי.

היא לא גמורה, אבל אני לגמרי לא בטוחה לגבי החצאית. מה אתן אומרות? איזה גוון חצאית עדיף? רואים שיש שתי גופיות? יש לכן רעיון לשיער מתאים? (בצבע ג'ינג'י או אדמוני) תגובות כלליות? הגזמתי
אה, כן
נא להכיר את המגפיים החדשות שלי
צהובות מגומי, כמו שהיו לי כשהייתי קטנה, רק שעל שלי יש המון פרחים אדומים קטנטנים וסולייה אדומה. מתה עליהן^^

למעלה