מגניב! לדעתי היא צריכה להיות רזה וגבוהה, עם רגליים ארוכות להחריד.
C cecilia L New member 27/7/06 #86 מגניב! ../images/Emo13.gif לדעתי היא צריכה להיות רזה וגבוהה, עם רגליים ארוכות להחריד.
S sillyputty New member 28/7/06 #93 יפה מאוד! ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif רק כדאי לשנות אף, הוא מוזר ביחס לפנים... והשפתיים לא ממש סימטריות. העיניים מעולות!!
יפה מאוד! ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif רק כדאי לשנות אף, הוא מוזר ביחס לפנים... והשפתיים לא ממש סימטריות. העיניים מעולות!!
M morusha New member 28/7/06 #182 תודדה! השפתיים בכוונה לא סימטריות. ולא הבנתי מה הבעיה עם האף? אני דווקא אוהבת אותו ככה!
M morusha New member 28/7/06 #186 תודהה! הצוואר אולי באמת ארוך מידי אבל אני אתקן אותו כשאני אמשיך את הבייס ואז זה יהיה בפרופורציות..
M morusha New member 28/7/06 #196 ההמשך..!!!!! לא גמור נשארו לי ידיים רגליים ואולי אח"כ תיקון סופי של ההצללות. איך זה? ומה כדאי לשנות? מרוצה לבייס שני!
ההמשך..!!!!! לא גמור נשארו לי ידיים רגליים ואולי אח"כ תיקון סופי של ההצללות. איך זה? ומה כדאי לשנות? מרוצה לבייס שני!
F fat luey New member 27/7/06 #70 אי קנדי. לא גמור, כמובן. :] נעל ימין [שלנו] נראית ממש רע. איך אפשר לתקן אותה?
T think shon New member 27/7/06 #76 ../images/Emo99.gif נעל ימין לא נראת רע בכללOO: תעשי את החולצות בבורדו וורוד בהיר אוליD:
B Bleeding Roses New member 27/7/06 #79 ../images/Emo90.gifאלוהים אדירים../images/Emo99.gif לא חם לה? P: אממ.. אולי ירוק ולבן? (החולצה העליונה בירוק וזאת שמתחת בלבן)
../images/Emo90.gifאלוהים אדירים../images/Emo99.gif לא חם לה? P: אממ.. אולי ירוק ולבן? (החולצה העליונה בירוק וזאת שמתחת בלבן)
D Dandoka New member 28/7/06 #175 השיעררר!1../images/Emo99.gif הפלטה שלו מצויינת, והכובע!! וואא אני גרועה בכובעים! זה ממש קשה -_-'.. אז כל הכבוד לך שהצלחת- הוא מהמם! בכלל יצא מדהים הכל, מחכה להמשך!!
השיעררר!1../images/Emo99.gif הפלטה שלו מצויינת, והכובע!! וואא אני גרועה בכובעים! זה ממש קשה -_-'.. אז כל הכבוד לך שהצלחת- הוא מהמם! בכלל יצא מדהים הכל, מחכה להמשך!!
ש שושה היפיופה New member 27/7/06 #72 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifמ"שפץ את הדולי" בייס מדולזאנדסטאף. נגיד שהיא לובשת חליפה, מהחליפות המוזרות האלה.. . . איזו נעל עדיפה? מבחינת הצבע וההצללה.
../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifמ"שפץ את הדולי" בייס מדולזאנדסטאף. נגיד שהיא לובשת חליפה, מהחליפות המוזרות האלה.. . . איזו נעל עדיפה? מבחינת הצבע וההצללה.
F fat luey New member 27/7/06 #75 היא חמודה.../images/Emo99.gif^^ נעל ימין. D: אה, ואני לא רואה אם הצללת את החגורה. אם כן, זה לא בולט מספיק לדעתי. ^^ [יכול להיות שאני משרשרת עקום. אין לי כוח להעתיק. ]
היא חמודה.../images/Emo99.gif^^ נעל ימין. D: אה, ואני לא רואה אם הצללת את החגורה. אם כן, זה לא בולט מספיק לדעתי. ^^ [יכול להיות שאני משרשרת עקום. אין לי כוח להעתיק. ]