דוגמני/ת: צלם/מת: דברים טובים: דברים רעים: תוכנית טלויזיה של השבוע: סרט: שיר/ים: התחדשות: בילוי: מאכל: ציטוט/משפט השבוע: אדם שעשה לך את השבוע: תוכניות שלך לשבוע הבא: ובכמה מילים: ולא לשכוח את תמונת השבוע
דוגמני/ת: תמרי היפה! צלם/מת: דורון שטיין דברים טובים: ממ, היה סבבה באילת דברים רעים: חזרנו ללמודדדדדד, התהפכתי עם הטרקטורון וקיבלתי מלא מכות מזה=\ תוכנית טלויזיה של השבוע: פרויקט מסלול 5 סרט: \ שיר/ים: דור דניאל כמעט כל השירים שלוווווווו התחדשות: שמלה באילת עגילים ומלא שטויות חחח ועוד איזה 3 קילו מהמימונהה=] בילוי: עוד לא חח בלילהה מאכל: סלט עם גבינה בולגרית אהבת חיי ציטוט/משפט השבוע: \ אדם שעשה לך את השבוע: החברות שליי=] תוכניות שלך לשבוע הבא: ממ ללמוד?! בע , ויום העצמאות , מי יהיה ברוק עצמאות? ובכמה מילים: יהיה טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב ולא לשכוח את תמונת השבוע ואני ותמרי, מתה עליך ♥♥
אף פעם לא הבנתי את הצורך הבלתי מוסבר של אנשים "לענות" על שאלות שאף אחד לא שאל אותם. מישהו שאל אם אחת יפה יותר מהשניה? או אמר שאחת יפה יותר מהשניה? אפשר בכלל להגיד כזה דבר? הרי "היופי הוא בעיניי המתבונן" והוא ממש לא משהו כמותי שאפשר להשוות אבסולוטית. זה כמו שאני אשאל איזה צבע יפה יותר - כחול או ירוק... יש מי שיעדיף אחד על השני, אבל זה ממש לא אומר מי יפה יותר. וכן, זהו פורום פתוח, אז כל אחד יכול לכתוב מה שבא לו. ואם מישהי חושבת שלדעתה הפנים של אחת יפות יותר והגוף של השניה יפה יותר - זכותה לכתוב את דעתה. בדיוק כמו שזכותנו אחר כך להתעלם מדעתה או לרדת עליה על כתיבת הודעה שלא קשורה לכלום
אני מסכימה שהפנים של תמר יותר יפות, ואין על זה ויכוח אבלל מבחינת גוף איך אפשר להשוות בכלל ? אני 15 סנטימטר מעליה , אז הגיוני שדכל המבנה והגוף יהיו שונים
ממש לא התכוונתי לפגוע בך ואני מצטערת אם פגעתי . יש לך שפתיים יפות, אף ועיינים הבעיה היחידה שאני רואה בך זה מצח קצר מידי אבל אף אחד לא מושלם. אני אתן לך טיפ- אני חושבת שפוני ארוך שמכסה את הגבות יתן לך תחושה של מצח ארוך יותר וייפה אותך ברמות! אז תיהי שווה לתמר בפנים ואפילו יותר יפה חוץ מזה שאת שזופה וזה עוד יתרון עליה =] וגם הגוף שמושלם תמרי את לא צריכה שום שינוי בפנים- הן מדהימות, הגוף שלך גם רזה ויפה אבל של קים יותר.
כל אחד והטעם שלו, ואני מתההההה על תמר ואני לא בשום תחרות איתה היא ילדה מדהימההה גם מבחוץ וגם מבפנים ואני ממש ממש שמחה שהכרתי אותה, ופוני לא יתאים לי בגלל המצח הקטן. חוק מס' אחד בפוני, לבעלי מצח קטן אסור לעשות פוני