מפגש- ה1.8 יום ד'

../images/Emo97.gifמפגש- ה1.8 יום ד'

וול, תאריך כבר יש. נשאר לקבוע מיקום ושעה. בגג של עזריאלי יש מפגש ישרא, ככה שאם נרצה לקבוע שם נצטרך להגיע מאחוחר כי ככה סתם יהיה בלאגן. וגם אם נגיע אח"כ בטח יהיה פוגרום שלא מהעולם הזה. אז תחשבו לפני שאתן מצביעות. בכ"ז, אם הגג נראה לכן מקום מתאים שרשרו
אני חשבתי שיהיה נחמד לשם שינוי, להיפגש בדיזינגוף סנטר ^^. קצת יותר קטן מעזריאלי, אבל יש שם חנויות שאוות שאפשר לפרוש אליהן כשהמפגש ייגמר.
מתאים לכן? שרשרו
אגב, אם יש לכן רעיונות אחרים, רק תציעו ^^

Nakuro

New member
אל תנסו לברח מהמפגש

כי כל ת"א תיראה כמו הגג של עזריאלי

shanchan

New member
אם זה יהיה בראשון לשמיני עדיין יש סיכוי שאבוא

אם כי חברה שלי תשנא אותי לנצח.

shanchan

New member
בעצם, שתי חברות ישנאו אותי לנצח.

זאת שהייתי אמורה לנסוע איתה ב30.7, וזאת שיש לה יום הולדת ב1.8.

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif תעשו בפארק לאומירמת גן

או בפארק הירקון.. זה קרוב למסוף 2000 ולרכבת מרכז וגם אוניברסיטה

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifאני לא יכולה ):

בסוף גם לא ב5/8..אלא אם כן אני אבוא מוקדם ואלך מוקדם. בכל מקרה אם זה יהיה ב2 אני אוכל לבוא.. תהנו לכן :)

TheWingedPig

New member
אני לא אוכל להגיע :(

ואני חוששת שזו ההזדמנות האחרונה שלי לפגוש אתכן לייב לפני תחילת שנת הלימודים. אז עשו לי טובה גדולה, תהנו ותבלו בלעדיי, וצלמו לי הרבה תמונות כדי שארגיש שאני כאילו שם, אוקיי?:) מסרים עם תמונות אלי, חובה! XD

../images/Emo97.gifנמאס לי ../images/Emo46.gif

אני קורעת תתחת כדי לארגן מפגש
אין לי כוח לנדנד לכן יותר. רוצות מפגש? תקבעו לבד

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifחבל להתעצבן.

לקבוע מפגש פורום זה לא פשוט, כי לכל אחת הרי יש את התוכניות שלה, ולקבוע משבוע לשבוע זה עוד יותר בעיה כי לרובנו יש תוכניות מראש. כל הכבוד שלקחת יוזמה
, אבל לא נורא שלא הלך..לפחות ניסית, שזה יותר ממה שאני לפחות עשיתי וממה שבנות אחרות עשו. בכל מקרה, לדעתי לעשות על מפגש ישרא זה בעייתי, כי בעבר עשינו על מפגש ישרא והיה נורא, בנות התפזרו או רק באו להגיד שלום והלכו והמפגש כולו היה דיי מיותר. על ימי ישרא בנות יכולות להיפגש בלי קשר למפגש פורום דוליז... לדעתי אפשר לארגן לאמצע החופש, עוד שבועיים מעכשיו, כדי שלא נקבע תוכניות אחרות על התאריכים :)

למעלה