חברי...

גליה12

New member
בוקר טוב מהגליל הירוק

שפע ההודעות בשעות הבוקר המוקדמות- מזכירות לי שאולי אינני היחידה שבגלל גילה המכובד אינה יכולה לישון בבקרים.. רוצים לדבר על זה?

פפוש4

New member
גליה יש לי פטנט........

אני שר לעצמי שיר ערש ויש לי כמה עבורך רק תבקשי אני בא לשיר לך עד שתרדמי אבל בלי אחריות שתרדמי........ ..........מ.י.....מ.י

maxima

New member
גליה.......לישון?????

חבל על הזמן יום שעובר לא חוזר......

שילה1

New member
מרק על הבוקר..../images/Emo8.gif..

עם איזה לחם טרי,סלט קטן..והרבה חיוכים... מי בא?

magy

New member
שיטטטטטטט

למה אני חייבת בכלל לבשל? נולדתי טבחית? שיבשלו אחרים........אלו שנהנים מזה...... אני שונאת את זה............. כתוב לי על המצח שזו חובתי? למה מי מת? בא לי להיות בז´אקוזי..........לא לבשל......... מי יגיד לי שאסור לי?????????

דניאלה1311

Active member
מנהל
כולה לא הייתי פה 5 שעות ואיזה יבול! אכלתי ארוחת בוקר בבית קפה עם חברה, שמש נהדרת מלטפת, טיול במרכז הכרמל, אפשר לחיות אם רוצים, עוד מעט צהרים ושלאף שטונדה אבל לפני כן שעורי בית לקרוא את הכל, להפנים ולחכות לאחר הצהרים כדי שוב להסניף אתכם, יותר טוב מהבושם שלי. אגב רוזנת, סודית ואני חוגגת בנובמבר יומולדת גם, אז תתכוננו חבר´ה.

../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifלכל...

היומולדתים.... אולי נעשה מסיבה???? ואם לא, אז יומולדת שמח... ושיהיה רק טוףףףף

דניאלה1311

Active member
מנהל
כן, כן, מסיבה מישבא בא ומי שלא בא.. איזה כיף זה יכול להיות, פעם היינו 8 חברות כולנו עקרביות וחגגנו כל שנה יחד, לאט לאט מכל מיני סיבות הפסקנו, זו הפסיקה, זו נסעה, חבל כל כך, אז פורום נכבד זה מוזמן להשתתף בחגיגה - איפה? מתי? אה פה מתחילה הבעיה. אני חוזרת ב-7 בנובמבר , חכו לי. ברבורה נו?????

../images/Emo9.gifמאגי ,כמה רומנטי, יופי

אולי נכתוב על מה היינו חולמות?? מה היינו רוצות שיהיה?? אני הייתי רוצה כמובן בחלום, להרגיש עוד פעם אחת אהבה ,כמו האהבה הראשונה,שכולי אושר והלב זוהר ,אויש

דניאלה, 5 שעות זה בהרבה .......

לטיל מעיראק לוקח להגיע 2 דקות והוא יכול להיות כאן אצלי ...טפו טפו בסלון....... טוב שגמרתי לנקות בזמן......והכל מוכן.. ב- 5 שעות אפשר לעשות הרבה.......אפילו ילד לעשות לוקח פחות........ שבת שלום.

למעלה