התעוררת ישר עם שוקולד???.
ה ה ר ו ז נ ת New member 25/10/02 #3 בוקר אור לכולם .......גמני פה ..... לשם שינוי. ביום שישי לא עובדת בחוץ. אבל........בבית חבל"ז..... אז שיהיה לכם בוקר נעים ומוצלח ושקט..... הולכת לחפש את הסמרטוט והמטאטא........ להתראות אחר כך ...
בוקר אור לכולם .......גמני פה ..... לשם שינוי. ביום שישי לא עובדת בחוץ. אבל........בבית חבל"ז..... אז שיהיה לכם בוקר נעים ומוצלח ושקט..... הולכת לחפש את הסמרטוט והמטאטא........ להתראות אחר כך ...
פ פפוש4 New member 25/10/02 #4 בוקר אור בוקר זך והשמש תזרח!! ברבורה כל הלילה חיפשתי בלדינו ואתם מבלים ברישון בכיף כחה עושים לעולה חדש לפורון ......מ.י....מ.י
בוקר אור בוקר זך והשמש תזרח!! ברבורה כל הלילה חיפשתי בלדינו ואתם מבלים ברישון בכיף כחה עושים לעולה חדש לפורון ......מ.י....מ.י
ב בוני101 New member 25/10/02 #10 פפוש , בלילה ישנים . ../images/Emo6.gif מה אתה מסתובב לבד ? ועוד בירושלים שם נרדמים אחרי חדשות 8 .
ב בוני101 New member 25/10/02 #18 פפוש .כך חשבתי הצצתי בנתוניך והבנתי ! אתה " נפטון " שוכן בימים . שכניך יפים ומחייכים .
ה ה ר ו ז נ ת New member 25/10/02 #13 אם הייתי הארי פוטר......או לפחות הסופרת אז היה טובב !!!!!!! יווו מה הייתי עושה.....ראשית היתה לי חניה תמיד איפה שאני רוצה.......יש המון מעלות במטאטא.
אם הייתי הארי פוטר......או לפחות הסופרת אז היה טובב !!!!!!! יווו מה הייתי עושה.....ראשית היתה לי חניה תמיד איפה שאני רוצה.......יש המון מעלות במטאטא.
ב בוני101 New member 25/10/02 #17 רוזנת. גם אברהם אבינו . ../images/Emo3.gif מצא מעלות במטאטא . שרה לא התלוננה .
ה ה ר ו ז נ ת New member 26/10/02 #35 אל תגידי לי שהיא נכנסה להריון מ.. המטאטא..?! נשאר עם הסיפור ש"החסידה הביאה את יצחק".....חחח
ב ברבורה לבנה New member 25/10/02 #19 ../images/Emo6.gif סקס על הבוקר רוזנת? ס - פונג´ה ק -ניות בסביל מה ה ס השלישי לעזאזל...שכחתי....
א אנירמי New member 25/10/02 #34 בדיחה לכל עת אישה לחברה שלה אוף חייבת לטוס הביתה הסמרטוט מחכה לי אני מתפלאת עליך אומרת החברה בעלך דוקא חמוד
בדיחה לכל עת אישה לחברה שלה אוף חייבת לטוס הביתה הסמרטוט מחכה לי אני מתפלאת עליך אומרת החברה בעלך דוקא חמוד
M maxima New member 25/10/02 #11 בוקר טוב................./images/Emo42.gif אני אמנם רק עכשיו שתיתי את קפה הבוקר אך כבר הספקתי לעשות קניות לקנות דלק לסדר את הבית עכשיו שתיתי קפה ומתכוננת ליום בישולים יום נפלא לכולם
בוקר טוב................./images/Emo42.gif אני אמנם רק עכשיו שתיתי את קפה הבוקר אך כבר הספקתי לעשות קניות לקנות דלק לסדר את הבית עכשיו שתיתי קפה ומתכוננת ליום בישולים יום נפלא לכולם
ה ה ר ו ז נ ת New member 25/10/02 #14 מקסימה עכשיו עושה הפסקה עם קפה עם הסירים קבעתי פגישה אחרי הצהריים.......
R redredole New member 25/10/02 #12 בוקר טוב../images/Emo96.gif בוקר טוב בוקר אור, מקבל בשמחה את הקפה שלך ומצטרף לאיחולים שיהיה לנו סוף שבוע רגוע ושלו יותר מזה אנחנו לא צריכים.
בוקר טוב../images/Emo96.gif בוקר טוב בוקר אור, מקבל בשמחה את הקפה שלך ומצטרף לאיחולים שיהיה לנו סוף שבוע רגוע ושלו יותר מזה אנחנו לא צריכים.