שרשור ברוכה הבאה לכולם~! D=

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| שלום? XD

אמאמ, גומנה, דמו.. אני מכירה אותך? 00; סליחה אם אני פוגעת בך, אבל אני לא מזהה ._.; או שאת מתכוונת לדידע אחרת 0.0 ברוכהבאה, תיהני. XDDD ^_^

Jifannit

New member
אני יודעת שאת לא יודעת מי אני.

אבל אני יודעת מי את.
זאת נעמה, מהצוות :) פעם ביקשתי ממך קללות ביפנית. היי! הבקשה עוד תקפה! מישהו? האא, הלפ? ;; אין כבר איך לקלל את המורה שלי לערבית בלי שהיא תבין! האאא T_______________T

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| נע- נעמה!? 0__0

לא ידעתי שאת אוהבת יוגיאו. XP אז מי משפיעה עלייך לראות אנימות? ^^ איילה-צ'אן? :]] והיה לי מסמך וורד עם קללות גסות ._.; מחקתי כשאמא שלי חיטטה לי בדברים. XD יא, מוזר לי שאת פה.
XD

Jifannit

New member
האא, כע :)

חובבת בהחלט :) כע, איילה צ'אן. אווו, איך אני כועסת עליה בעניין הזה. להשפיע על ילדה קטנה לפוצץ את המחשב באנימות ובתמונות של בישים בלי חולצה (אמ, בעצם את זה 1240 עוללו לי)! גם לי מוזר. בקושי אנחנו מדברות ס.ס

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס|XD

אוהו, אני צריכה להתחיל לשלוח לך תמונות במסנ'.
זה בריא. ^^~ אוהבת אינויאשה, הא? XD ועכשיו נדבר XD

Jifannit

New member
בישים בלבוש מינימאלי! האאאא *____*

לדידע יש הודעה מפחידה X_X המלך לואי וגזרים? XDD אני בטוחה שמאחורי זה יש סיפור מרתק. או משהו כזה >> רגע... את זאת עם התלתלים הקופצניים? OOOO:

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| מאיפה את יודעת? .__.;

מטריד. ;; מי הראה לך תמונות שלי? ;; הו, את תגדלי להיות פאנגרל לתפארת. XP ובהחלט סיפור מרתק. ^^~

Jifannit

New member
האא! דידע משבחת נהמע! D:

לא הראו לי :p לילע כתבה את זה בפ"צ לפני שאיילה צ'אן התחפפה לספרד ^.^ האאא, 'ני לרצות ציפגש, איילה צ'אן אולי ללכת מכות עם פליישר. ונהמע לראות את דידע, כי דידע לבוא! ^O^ אמ... נכון? -.-''''''

Jifannit

New member
אההה ;;

אבל נהמע רוצה לראות דידע ;; ואז גם איילה צ'אן לא לבוא ;; תבואי ;;

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| היא תבוא. ^^~

המון זמן לא דיברתי איתה 0.0; דידע לאקשורה יותר לצוות XP

למעלה