I'M
בכללי... 1.שיר אהוב?וואו יש המון אבל כרגע ממש כרגע השיר הכי אהוב זה LINKIN PARK-GIVINE IN 2.סרט אהוב?קונסטנטין, לא ברור??? 3.משקה אהוב?ממ קולה 4.מאכל אהוב?ממ אין יענו הכל בגללל זה אין 5.תוכנית אהובה?אין לי כזו אני הרוב במחשב מחורה חח 6.מקצוע אהוב?מתמטיקה = שליטההההההה 7.חיה אהובה?גוגי
חח 8.ערוץ אהוב?MTV וערוץ הרוק 61 9.ספר אהוב?הארי פוטר תלוי איזה כי יש לי כמה 10.יום אהוב?ממ כל יום שאין לימודים 11.מקצוע אהוב?היה כבר 12.מקצוע שנוא?כל השאר המקצועות מחוץ מתמטיקה 13.לאיזה כיתה אתה עולה?ח' 14.מאוהב/ת?כן
15.יש חבר/ה?חח כן יש לי חבר רמוששש
מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת?רבע שעה בערך
2.קנית משהו?ממ השבוע קנו לי לא קניתי 3.שתית?אני שותה אכשיו
<<זה שוקו רשום
<<קפה רשום גם 4.בכית?אתמול 5.צחקת?אתמול 6.הסתפרת?אנלא היסתפרתי איזה כבר 3 שנים אני מגדלת תשער הוא כבר עד אחרי התחת וארוך מדי אנלא רוצה להיסתפר שכחו מזה
7.התקלחת?כן שקמתי היום ב1:45 היתקלחתי כי נכנסתי לשירותים לעשות פיפי וראיתי שאני במחזור חח שכחתי שזה היום אז נכנסתי ישר להיתקלח נהרסו לי התחתונים חדשות רק השבועע קניתי אותן 8.חיבקת/נישקת מישהו?ממ אמא שלי הרכיחה אותי אבל לא רציתי זה היה בסבל רב חח בשביל שתסרק תקשרים שלי חח 9.טסת?שנה שעברה בפסח
10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך?כן ממ שראתי את רם בפעם האחרונה הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון?סין סיטי עיר החטאים זה חרא של סרט הסרט הכי טוב זה קונסטנטין שליטה תקלטו כבר! 2.השיר האחרון?נאמב אנקור חח שמעתי אתמול בבלוג של שי הוא שם בישבילי כי הוא יודע שאני אוהבת את לינקין וביקשתי ממנו גם הוא אוהב ראפ חח בגלל זה הוא שם עם גייזי החרא והתחלתי לשיר לו שמה חח 3.הספר האחרון?הארי פוטר 4 4.הדיסק האחרון?ממ באתי לישמוע אבל נרדמתי 5.התוכנית האחרונה?לא צופה 6.המבחן האחרון?אנלא זוכרת במה 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?באתי לדבר עם ליאור אבל ניתקתי לו גוד שרלוטטטטטטטט אכשיו ב8 ליב יאאא כפרע עליהםםםםםםם 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין?לא זוכרת 9.שעיצבן אותך?אחות ואמא שלי והחבר של אמא שלי
10.שגרם לך לחייך?מ שי אופנה....לא עונה על זה לא אוהבת שופינג זה חרא
1.אתה קונה ממותגים? 2.איזה מותגים אתה קונה?רק של ליי LEE חח כי החבר של אמא שלי יש לו חנות של לייLEE בעפולה היחידה חח יש לו גוצי או איך שלא קוראים לו בןאדם 3.אתה בכלל אוהב מותגים?לא אנלא אוהבת בגדים הכי טוב ערום 4.בילבונג אתה אוהב? 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? 6.מותגים זה מאגניב? 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? 8.בילבונג או קרוקר? 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר?
^ל+נקנ+ת^
משו כזה חח 2.באס''ק?«•^ל+נקנ+ת=ע7ס+ת^•» משו כזה
3.מצב נוכחי?אנלא מחוברת 4.יש לך סקייפ?מזה ?
5.מצלצת אינטרנט יש?לא 6.עם מי אתה מתכתב הרבה?עם בנים חרמנים חסרי מוח מזילי ריר
7 .פורום אהוב?ממ סימפל פלאן ואמינם והפורום שלי 8.פורום שנוא?לינקין פארק 317 שבתפוז 9.הפורום שלי?פורום LINKIN PARK הייד פארק 10.מנהל פורום?מזאת אומרת שמוליק?? עם אני מנהלת פורום כן כרגע אמרתי 11.הבלוג שלי?לא אין יל מי צריך את זה בכלל 12.קומונה אהובה?אין מזה? 13.שנואה?אין 14.החברים שלי בפורום הזה?גיל בן וכל השאר 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל?מיי קימקל רומנס וקונסטנטין זה או זה.... 1.שוקו או קפה? קפה כבר באה הולכת לשיתורים חייבת לחרבן
2.שמש או ירח?ירח 3.חם או קר?חם 4.חולצה או גופיה?לא משנה לי העיקר שיהיה נוח 5.מחשב או טלוויזיה?מחשלויזיה 6.טלפון או פלאפון?פלא 7.ללכת לישון או להתעורר?להיות ער וללכת לישון רק לא להיתעורר 8.לילה או יום?לילה 9.חושך או אור? אור יש לי פחד מחושך היה פעם חח כבר לא 10.טיול בארץ או בחו"ל?העיקר שלא יעשה לי כאב בטן 11.ים או ברכה?ממממממ במקום שלא משתינים בו במים 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו?בלעעע לא רואה טנובלות אני חייה על ערוצי המוזיקה מותק 13.מחשב רגיל או נייד? העיקר שיעבוד
14.פיסיקה או לשון?מזה???... 15.מתמטיקה או אזרחות?מתמטיקהההההההההההההההה