שאלון!!

SPFAN

New member
מיי תשובות P=

בכללי... 1.שיר אהוב? עכשיו? Evanescence - My Immortal 2.סרט אהוב? The Lion King 3.משקה אהוב? קולה 4.מאכל אהוב? פנקייק 5.תוכנית אהובה? אבודים 6.מקצוע אהוב? אנגלית 7.חיה אהובה? כלב 8.ערוץ אהוב? MTV 9.ספר אהוב? הסיפור שאינו נגמר - מיכאל אנדה 10.יום אהוב? שישי 11.מקצוע אהוב? היה כבר... אנגלית 12.מקצוע שנוא? תנ"ך 13.לאיזה כיתה אתה עולה? ט' 14.מאוהב/ת? לא 15.יש חבר/ה? לא מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? לפני שנייה - ארוחת בוקר ב3 וחצי 2.קנית משהו? הרבההה זמן 3.שתית? לפני שנייה 4.בכית? יומיים 5.צחקת? 5 דקות 6.הסתפרת? חח יותר מדי זמן לא 7.התקלחת? אתמול בערב.. עזבו אותכם מחישובים עכשיו 8.חיבקת/נישקת מישהו? אתמול בערב 9.טסת? לפני חודש... לפריז 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? פעם אחת.. לפני 4 חודשים בערך הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? אוכלים בגדול 2.השיר האחרון? Someone Like Me / Atomic Kitten 3.הספר האחרון? הסיפור שאינו נגמר - פעם שלישית 4.הדיסק האחרון? נראלי הראשון של באסטד 5.התוכנית האחרונה? השמינייה... אחותי עושה לי פה מרתון 6.המבחן האחרון? אל תזכירו בצפר! 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? ידידה שלי 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? ידידה שלי 9.שעיצבן אותך? לא היה ממש.. 10.שגרם לך לחייך? בדיחה שסיפרו לי אתמול אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים? אולי כן, אבל לא כי זה חשוב לי 2.איזה מותגים אתה קונה? בעיקר פוקס 3.אתה בכלל אוהב מותגים? לא 4.בילבונג אתה אוהב? הא? 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? לא 6.מותגים זה מאגניב? לא 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? לא דע חחח 8.בילבונג או קרוקר? לא מכיר בילבונג אז קרוקר 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? לא יודע 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? לא יודע גם
אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? -Don't try to fix me, I'm not broken- 2.באס''ק? No NaMe 3.מצב נוכחי? מחובר 4.יש לך סקייפ? היה 5.מצלצת אינטרנט יש? במחשב השני כן 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? נופר, שיר ויעל.. נכון שהשמות עוזרים? 7 .פורום אהוב? זה 8.פורום שנוא? אין 9.הפורום שלי? אין 10.מנהל פורום? אני? לא 11.הבלוג שלי? מה איתו?
12.קומונה אהובה? של ס"פ 13.שנואה? אין 14.החברים שלי בפורום הזה? מירה, שמוליק, ג'ני, שחר... יש עוד
15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל?ג'וס סטון... ראררר זה או זה.... 1.שוקו או קפה? שוקו 2.שמש או ירח? ירח 3.חם או קר? קררר 4.חולצה או גופיה? חולצה 5.מחשב או טלוויזיה? מחשב 6.טלפון או פלאפון? פלאפון 7.ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון 8.לילה או יום? לילה 9.חושך או אור? חושך 10.טיול בארץ או בחו"ל? חו"ל 11.ים או ברכה? ים 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? טמבלובלה בע"מ 13.מחשב רגיל או נייד? רגיל 14.פיסיקה או לשון? לשון 15.מתמטיקה או אזרחות? מתמטיקה

Dorin555

New member
חחחח

5.התוכנית האחרונה? השמינייה... אחותי עושה לי פה מרתון גם שלך?

לינקנית

New member
I'M

בכללי... 1.שיר אהוב?וואו יש המון אבל כרגע ממש כרגע השיר הכי אהוב זה LINKIN PARK-GIVINE IN 2.סרט אהוב?קונסטנטין, לא ברור??? 3.משקה אהוב?ממ קולה 4.מאכל אהוב?ממ אין יענו הכל בגללל זה אין 5.תוכנית אהובה?אין לי כזו אני הרוב במחשב מחורה חח 6.מקצוע אהוב?מתמטיקה = שליטההההההה 7.חיה אהובה?גוגי
חח 8.ערוץ אהוב?MTV וערוץ הרוק 61 9.ספר אהוב?הארי פוטר תלוי איזה כי יש לי כמה 10.יום אהוב?ממ כל יום שאין לימודים 11.מקצוע אהוב?היה כבר 12.מקצוע שנוא?כל השאר המקצועות מחוץ מתמטיקה 13.לאיזה כיתה אתה עולה?ח' 14.מאוהב/ת?כן
15.יש חבר/ה?חח כן יש לי חבר רמוששש
מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת?רבע שעה בערך
2.קנית משהו?ממ השבוע קנו לי לא קניתי 3.שתית?אני שותה אכשיו
<<זה שוקו רשום
<<קפה רשום גם 4.בכית?אתמול 5.צחקת?אתמול 6.הסתפרת?אנלא היסתפרתי איזה כבר 3 שנים אני מגדלת תשער הוא כבר עד אחרי התחת וארוך מדי אנלא רוצה להיסתפר שכחו מזה
7.התקלחת?כן שקמתי היום ב1:45 היתקלחתי כי נכנסתי לשירותים לעשות פיפי וראיתי שאני במחזור חח שכחתי שזה היום אז נכנסתי ישר להיתקלח נהרסו לי התחתונים חדשות רק השבועע קניתי אותן 8.חיבקת/נישקת מישהו?ממ אמא שלי הרכיחה אותי אבל לא רציתי זה היה בסבל רב חח בשביל שתסרק תקשרים שלי חח 9.טסת?שנה שעברה בפסח
10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך?כן ממ שראתי את רם בפעם האחרונה הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון?סין סיטי עיר החטאים זה חרא של סרט הסרט הכי טוב זה קונסטנטין שליטה תקלטו כבר! 2.השיר האחרון?נאמב אנקור חח שמעתי אתמול בבלוג של שי הוא שם בישבילי כי הוא יודע שאני אוהבת את לינקין וביקשתי ממנו גם הוא אוהב ראפ חח בגלל זה הוא שם עם גייזי החרא והתחלתי לשיר לו שמה חח 3.הספר האחרון?הארי פוטר 4 4.הדיסק האחרון?ממ באתי לישמוע אבל נרדמתי 5.התוכנית האחרונה?לא צופה 6.המבחן האחרון?אנלא זוכרת במה 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?באתי לדבר עם ליאור אבל ניתקתי לו גוד שרלוטטטטטטטט אכשיו ב8 ליב יאאא כפרע עליהםםםםםםם 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין?לא זוכרת 9.שעיצבן אותך?אחות ואמא שלי והחבר של אמא שלי
10.שגרם לך לחייך?מ שי אופנה....לא עונה על זה לא אוהבת שופינג זה חרא
1.אתה קונה ממותגים? 2.איזה מותגים אתה קונה?רק של ליי LEE חח כי החבר של אמא שלי יש לו חנות של לייLEE בעפולה היחידה חח יש לו גוצי או איך שלא קוראים לו בןאדם 3.אתה בכלל אוהב מותגים?לא אנלא אוהבת בגדים הכי טוב ערום 4.בילבונג אתה אוהב? 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? 6.מותגים זה מאגניב? 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? 8.בילבונג או קרוקר? 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר?
^ל+נקנ+ת^
משו כזה חח 2.באס''ק?«•^ל+נקנ+ת=ע7ס+ת^•» משו כזה
3.מצב נוכחי?אנלא מחוברת 4.יש לך סקייפ?מזה ?
5.מצלצת אינטרנט יש?לא 6.עם מי אתה מתכתב הרבה?עם בנים חרמנים חסרי מוח מזילי ריר
7 .פורום אהוב?ממ סימפל פלאן ואמינם והפורום שלי 8.פורום שנוא?לינקין פארק 317 שבתפוז 9.הפורום שלי?פורום LINKIN PARK הייד פארק 10.מנהל פורום?מזאת אומרת שמוליק?? עם אני מנהלת פורום כן כרגע אמרתי 11.הבלוג שלי?לא אין יל מי צריך את זה בכלל 12.קומונה אהובה?אין מזה? 13.שנואה?אין 14.החברים שלי בפורום הזה?גיל בן וכל השאר 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל?מיי קימקל רומנס וקונסטנטין זה או זה.... 1.שוקו או קפה? קפה כבר באה הולכת לשיתורים חייבת לחרבן
2.שמש או ירח?ירח 3.חם או קר?חם 4.חולצה או גופיה?לא משנה לי העיקר שיהיה נוח 5.מחשב או טלוויזיה?מחשלויזיה 6.טלפון או פלאפון?פלא 7.ללכת לישון או להתעורר?להיות ער וללכת לישון רק לא להיתעורר 8.לילה או יום?לילה 9.חושך או אור? אור יש לי פחד מחושך היה פעם חח כבר לא 10.טיול בארץ או בחו"ל?העיקר שלא יעשה לי כאב בטן 11.ים או ברכה?ממממממ במקום שלא משתינים בו במים 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו?בלעעע לא רואה טנובלות אני חייה על ערוצי המוזיקה מותק 13.מחשב רגיל או נייד? העיקר שיעבוד
14.פיסיקה או לשון?מזה???... 15.מתמטיקה או אזרחות?מתמטיקהההההההההההההההה

bad astronaut

New member
עונה:

בכללי... 1.שיר אהוב?יש הרבה 2.סרט אהוב?כנל 3.משקה אהוב?חלב,מיץ 4.מאכל אהוב? לזנייה, פיצה 5.תוכנית אהובה?האו.סי, חברים, טופ מודל... ועוד! 6.מקצוע אהוב?היסטוריה אבל זה היה רק בגלל המורה! עכשיו אני לא אוהבת כלום P= 7.חיה אהובה?חתול! 8.ערוץ אהוב? ערוץ 3 [30 ביס], וכמעט כל ערוצי הסרטים של יס D= 9.ספר אהוב?אין לי... אבל יש הרבה ספרים שאהבתי 10.יום אהוב?כבר לא משנה! חופש!!! 11.מקצוע אהוב?זה לא היה כבר?
12.מקצוע שנוא?ספרות ומתמטיקה =/ 13.לאיזה כיתה אתה עולה?י' 14.מאוהב/ת?לא 15.יש חבר/ה: יש לי חברות! P= מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת?לפני 5 דקות.. דובדבנים 2.קנית משהו? לא זוכרת 3.שתית? לפני שעה, שעה וחצי 4.בכית?שלשום, אבא לא מרשה לי החלקה, אבל חפיף! 5.צחקת?היום 6.הסתפרת? ממזמן... 7.התקלחת? אתמול בערב 8.חיבקת/נישקת מישהו?לא זוכרת =/ 9.טסת? לפני שנתיים 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? חחח לא זוכרת הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון?אפקט הפרפר 2.השיר האחרון?Lars Fredericksen And The Bastards - Vengeance 3.הספר האחרון?מזימת יום הדין/סידני שלדון והתחלתי מישהו לרוץ אתו/ של דויד משהו... 4.הדיסק האחרון?לא זוכרת... 5.התוכנית האחרונה? טופ מודל 6.המבחן האחרון? ניראה לי זה היה בצרפתית, לא בטוחה 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?ולרי 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין?מירה 9.שעיצבן אותך? הרבה מהשופטים והאנשים היום בתחרות שלא ראיתי בה כלום 10.שגרם לך לחייך? אבא אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים? אממ.. לא! אני קונה דברים שאני חושבת שהם יפים ולא משנה מאיזה חנות 2.איזה מותגים אתה קונה? אממ... לא יודעת
3.אתה בכלל אוהב מותגים?לא מבינה את השאלה 4.בילבונג אתה אוהב? מי זה? 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב?לא!אני לא מאלה 6.מותגים זה מאגניב? לא יודעת 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? קאסטרו 8.בילבונג או קרוקר? אמממ... אף אחד מהם 9.איזה מותג בחיים לא תקנה?----- 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? ואנס נחשב למותג? אם כן אז 300 אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר?היפ היפ הוריי פור מי [רק באנגלית] 2.באס''ק? לא זוכרת כי כבר אין לי אייסי 3.מצב נוכחי? אני לא מחוברת 4.יש לך סקייפ? נופ 5.מצלצת אינטרנט יש? יאפ 6.עם מי אתה מתכתב הרבה?עם מירה הרוב... ועוד עם אנשים! לא עם הרבה 7 .פורום אהוב? סימפל פלאן 8.פורום שנוא?אממ... אין לי אחד כזה 9.הפורום שלי? איזה שלך? 10.מנהל פורום?לא 11.הבלוג שלי?אה? כן יש לי בלוג אם זאת הכוונה 12.קומונה אהובה? סימפל פלאן 13.שנואה? לא מכירה יותר קומונות 14.החברים שלי בפורום הזה?
15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל?מיי קימיקל רומנס זה או זה.... 1.שוקו או קפה? שוקו 2.שמש או ירח?שמש 3.חם או קר? מים קרים 4.חולצה או גופיה? לא יודעת 5.מחשב או טלוויזיה? מחשב וטלוויזיה 6.טלפון או פלאפון? טלפון 7.ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון 8.לילה או יום? יום 9.חושך או אור? אור 10.טיול בארץ או בחו"ל? בחו"ל 11.ים או ברכה? תלוי במצב רוח 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? אף אחד 13.מחשב רגיל או נייד? רגיל 14.פיסיקה או לשון? לשון יותר קל 15.מתמטיקה או אזרחות? לא לומדת אזרחות.

בטלקאפ

New member
יאי! שאלון!

בכללי... 1.שיר אהוב?המ יש הרבה 2.סרט אהוב?שר הטבעות:] 3.משקה אהוב?קולה 4.מאכל אהוב?שניצל תירס 5.תוכנית אהובה?אין 6.מקצוע אהוב?ספרות 7.חיה אהובה?חתול 8.ערוץ אהוב?MTV 9.ספר אהוב?לא עולה לי 10.יום אהוב?רביעי 11.מקצוע אהוב?שאלו כבר..ספורת[$@$#] 12.מקצוע שנוא?מת' 13.לאיזה כיתה אתה עולה?ט' 14.מאוהב/ת?המ כה 15.יש חבר/ה?יאפ מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת?מתי שהו 2.קנית משהו?אתמול 3.שתית?לפני שעה 4.בכית?לפני הרבה זמן.. 5.צחקת?היום 6.הסתפרת?תחילת שנה
7.התקלחת?עומדת להקלח חח 8.חיבקת/נישקת מישהו?המ לא זוכרת 9.טסת?לפני שנתיים 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? שבוע הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון?שר הטבעות2 2.השיר האחרון?קח אותי-היהודים 3.הספר האחרון?יומני הנסיכה4 4.הדיסק האחרון?אוונסנס 5.התוכנית האחרונה?לא 6.המבחן האחרון?ג"ג 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?חברה 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין?חברה 9.שעיצבן אותך?חברה:| 10.שגרם לך לחייך?חברה אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים?לפעמים 2.איזה מותגים אתה קונה?מהה נו. 3.אתה בכלל אוהב מותגים?מזה משנה.. 4.בילבונג אתה אוהב? [?] 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב?WTF?? 6.מותגים זה מאגניב?לא 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר?קאסטרו 8.בילבונג או קרוקר?קרוקר 9.איזה מותג בחיים לא תקנה?לא ידעת 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים?לא זוכרת
אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר?Batelcap 2.באס''ק?כנ"ל 3.מצב נוכחי?N\A באייסי,לא נממצא במסנג'ר:p 4.יש לך סקייפ?יאפ 5.מצלצת אינטרנט יש?לא 6.עם מי אתה מתכתב הרבה?חברה 7 .פורום אהוב?ס"פ
8.פורום שנוא?אין 9.הפורום שלי?הא 10.מנהל פורום?לא 11.הבלוג שלי?יש בנענע:X 12.קומונה אהובה?אין 13.שנואה?אין 14.החברים שלי בפורום הזה?הממממ 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל?לאידעת זה או זה.... 1.שוקו או קפה?שוקו 2.שמש או ירח?ירח 3.חם או קר?קר 4.חולצה או גופיה?חולצה 5.מחשב או טלוויזיה?מחשב 6.טלפון או פלאפון?]פלא 7.ללכת לישון או להתעורר?ללכת לישן 8.לילה או יום?לילה 9.חושך או אור?חושך 10.טיול בארץ או בחו"ל?חו"ל 11.ים או ברכה?ברכה 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו?איכ 13.מחשב רגיל או נייד?רגיל 14.פיסיקה או לשון?פיסיקה 15.מתמטיקה או אזרחות?ארזחות

Role Model6

New member
שלי

בכללי... 1.שיר אהוב? i dont want to be 2.סרט אהוב? סיפורו של אביר 3.משקה אהוב?קולי 4.מאכל אהוב? פיצה 5.תוכנית אהובה?השרדות,סמולוויל ועוד 6.מקצוע אהוב? ביולוגיה? 7.חיה אהובה?כלב 8.ערוץ אהוב? אמ טי וי, יס ויקנד 9.ספר אהוב?הארי פוטר 10.שישי 11.מקצוע אהוב?--- 12.מקצוע שנוא?מתמטיקה ואנגלית 13.לאיזה כיתה אתה עולה?י' 14.מאוהב/ת?לא 15.יש חבר/ה: מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת?חצ שעה ככה 2.קנית משהו? לא זוכרת 3.שתית? חצי שעה ככה 4.בכית?לא זוכרת 5.צחקת?היום 6.הסתפרת? אני כבר לא זוכרת, זה היה מ-ז-מ-ן 7.התקלחת? לפני רבע שעה 8.חיבקת/נישקת מישהו?אתמול 9.טסת? לפני שנה בדיוק 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהב אותך? אמ...לא נראה לי הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון?אפקט הפרפר 2.השיר האחרון?B.Y.O.B 3.הספר האחרון? מזמן לא קראתי... 4.הדיסק האחרון? CHUCK 5.התוכנית האחרונה? השרדות 6.המבחן האחרון? אני זוכרת שהוא היה אמור להיות ערבית אבל נראה לי הוא התבטל חחח 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?אליעד 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין?רותם 9.שעיצבן אותך? לירן 10.שגרם לך לחייך? רותם אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים? לפעמים 2.איזה מותגים אתה קונה? כל מיני 3.אתה בכלל אוהב מותגים?--- 4.בילבונג אתה אוהב? אמ..אפשר להגיד 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? חחחח לא! 6.מותגים זה מאגניב? תלוי 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? קאסטרו 8.בילבונג או קרוקר? בילבונג 9.איזה מותג בחיים לא תקנה?--- 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? אה באמת שאין לי שמץ אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר?אין לי 2.באס''ק? ROLE MODEL 3.מצב נוכחי? אוף 4.יש לך סקייפ? נופ 5.מצלצת אינטרנט יש? לא 6.עם מי אתה מתכתב הרבה?חברות... 7 .פורום אהוב? סימפל פלאן 8.פורום שנוא?--- 9.הפורום שלי? --- 10.מנהל פורום?--- 11.הבלוג שלי?--- 12.קומונה אהובה? --- 13.שנואה? --- 14.החברים שלי בפורום הזה? 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל?מיי קימיקל רומנס זה או זה.... 1.שוקו או קפה? שוקו 2.שמש או ירח?שמש 3.חם או קר? קר 4.חולצה או גופיה? לא משנה 5.מחשב או טלוויזיה? אהה שאלה קשה...שניהם? 6.טלפון או פלאפון? פלאפון 7.ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון 8.לילה או יום? לילה 9.חושך או אור? אור 10.טיול בארץ או בחו"ל? בחו"ל 11.ים או ברכה? בריכה 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? אף אחד 13.מחשב רגיל או נייד? נייד 14.פיסיקה או לשון? פיסיקה 15.מתמטיקה או אזרחות? למרות שאני לא לומדת אזרחות-אזרחות. אני לא יכולה לסבול מתמטיקה!

למעלה