שאלון!!

../images/Emo176.gifאני לא. שמוליק הכריח אותי.

חח סתם, באתי להגיד שלום לראות איך שמוליק מסתדר וזה P:

double O S

New member
החסימה מתקרבת../images/Emo3.gif../images/Emo96.gif

היא עוד מעט דופקת לך בדלת, תתנהג אלייה יפה, היא לא כ"כ נחמדה

Edgar Davids

New member
אוקיי ננסה..

אתה אומר לבבר מהסדרה טלויזיה ללכת ללמוד..והשם שלך זה אילן נו איך אני?

Edgar Davids

New member
או יש לי עוד רעיון..

או שאתה אומר לי ללכת ללמוד בבר כאילו בפאב..ואתה חושב שקוראים לי אילן.. אחת מהאפשרויות

double O S

New member
../images/Emo6.gif!!../images/Emo96.gif

רמז
: לאריאל יש קשקווווווווווושים יפים
והיא גם דמות לחיקוי והערצה! אומר/ת: אה פחחחחחח אלוהים מזה התחכומים האלה מה אני נראה לך;[

Just TalTi

New member
האנייי איימ הום!!

בכללי... 1.שיר אהוב? Foo Fighters - Everlong 2.סרט אהוב? אפקט הפרפר, סתם כי ראיתי אותו אתמול.. הוא לא באמת הכי אהוב
3.משקה אהוב? קולה, מים 4.מאכל אהוב? ספגטי 5.תוכנית אהובה? יש המון.. [חברים, גראונדד פור לייף,סיינפלד, בנות גילמור.. נו יש הרבה 6.מקצוע אהוב?
אין. 7.חיה אהובה? בוב
8.ערוץ אהוב? 3 וטאר וורלד 9.ספר אהוב? מתים להתפרסם 10.יום אהוב?
אין. 11.מקצוע אהוב? זה לא ישתנה אחרי 4 שאלות אתם יודעים.. 12.מקצוע שנוא? צרפתית =\ 13.לאיזה כיתה אתה עולה? י' 14.מאוהב/ת? לא כל כך 15.יש חבר/ה? לא מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? כרגע
2.קנית משהו? אוי, לא זוכרת 3.שתית? כרגע 4.בכית? לפני כמה ימים.. 5.צחקת? כל הזמן 6.הסתפרת? לפני חודש בערך 7.התקלחת? אתמול בערב 8.חיבקת/נישקת מישהו? אתמול בלילה 9.טסת? לפני 3 שנים, עוד חודש =] 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? לא מזמן הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? אפקט הפרפר, אתמול 2.השיר האחרון?
שמעתי אתמול ואני לא זוכרת איזה 3.הספר האחרון? ג'ו השתקן 4.הדיסק האחרון? דיסק אהבה כזה 5.התוכנית האחרונה? פרופיילר אתמול בלילה 6.המבחן האחרון? שנים עברו! 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? סוניה אתמול 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? גרד וידיד שלי 9.שעיצבן אותך? אמא אבא אחות 10.שגרם לך לחייך? =] אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים? לא תמיד 2.איזה מותגים אתה קונה? מה שיפה 3.אתה בכלל אוהב מותגים? לא ממש 4.בילבונג אתה אוהב? הא?! 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? ממש לא 6.מותגים זה מאגניב? ככה ככה 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? ברנואר יותר זול
8.בילבונג או קרוקר?
9.איזה מותג בחיים לא תקנה? לא יודעת 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? מאיפה אני יודעת אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? כרוב ניצנים
2.באס''ק? ShorTy =] 3.מצב נוכחי? אוואי 4.יש לך סקייפ? לא 5.מצלצת אינטרנט יש? כן.. אבל שש 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? לא יודעת..
7 .פורום אהוב? זה.. 8.פורום שנוא? אין 9.הפורום שלי? מה? 10.מנהל פורום? לא =[ 11.הבלוג שלי? יש 12.קומונה אהובה? של סימפל לשעבר
13.שנואה? אין 14.החברים שלי בפורום הזה? כולם
כמה שאני קיטשית 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? קקי זה או זה.... 1.שוקו או קפה? מה שבא לי באותו רגע
2.שמש או ירח? ירח במצב קבוע, אבל שקיעה וזריחה יותר יפה 3.חם או קר? קר 4.חולצה או גופיה? גם וגם 5.מחשב או טלוויזיה? גם וגם 6.טלפון או פלאפון? פלאפון 7.ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון 8.לילה או יום? לילה 9.חושך או אור? חושך 10.טיול בארץ או בחו"ל? בחו"ל 11.ים או ברכה? ים 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? טלנובלה בע"מ
13.מחשב רגיל או נייד? רגיל 14.פיסיקה או לשון? גם וגם 15.מתמטיקה או אזרחות? מתמטיקה

עונהה

בכללי... 1.שיר אהוב? Bowling for soup- friday 2.סרט אהוב? וואי יש הרבה.. משחקים נסתרים 3.משקה אהוב? פלונטר 4.מאכל אהוב? כל מה שיש חוץ מבשר חלב ביצים וחצלים 5.תוכנית אהובה? דרגון בול z ומכושפות 6.מקצוע אהוב? חינוך מיני- רק כי המורה טיפשה וזה משעשע 7.חיה אהובה? גוגי
8.ערוץ אהוב? 03 9.ספר אהוב? מי קורא בימינו?? 10.יום אהוב?יום שבת(?) 11.מקצוע אהוב? לא היה כבר? 12.מקצוע שנוא? ספורט, היסטוריה, מתמטיקה, אנגלית, כימיה, ביולוגיה, ערבית, פיסיקה, לשון וספרות 13.לאיזה כיתה אתה עולה? י' 14.מאוהב/ת? נראה לי
זה חסר תקווה 15.יש חבר/ה? לא מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? לפני שעה בערך 2.קנית משהו? מזמן.. 3.שתית? בארוחה 4.בכית? בארוחה, היה הרבה סחוג ברסק של הג'חנון 5.צחקת? בארוחה, שנתתי לאחותי לאכול מזה 6.הסתפרת? וואי, הממ.. מחר 7.התקלחת? אתמול בערב 8.חיבקת/נישקת מישהו? איפה? 9.טסת? בגיל 6 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? לפני חודשיים הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? בת הים הקטנה 2.השיר האחרון? bowling for soup- 1985 3.הספר האחרון? מי קורא? 4.הדיסק האחרון? דיסק כזה שצרבתי 5.התוכנית האחרונה? בחדר של חני,,
6.המבחן האחרון? מתמטיקה 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? ספיר, ידידה הכי טובה 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? ספיר 9.שעיצבן אותך? ספיר 10.שגרם לך לחייך? ספיר (הייתי איתה הרבה).. אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים? תלוי איזה 2.איזה מותגים אתה קונה? תלוי איך נראה הבגד.. זה משתנה אבל chaos תמיד 3.אתה בכלל אוהב מותגים? תלוי איך נראה הבגד 4.בילבונג אתה אוהב? תלוי איך נראה הבגד 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? אה? 6.מותגים זה מאגניב? מותגים זה מותגים.. זה לא מאגניבים, מאגניבות זה בהתנהגות. לא? 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? תלוי איך נראה הבגד
8.בילבונג או קרוקר? דיייייייייייי 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? lee cooper 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? בפעם אחת? 700 בערך אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? זה ארוך ואין לי כוח לבדוק 2.באס''ק? בן 3.מצב נוכחי? אני לא מחובר 4.יש לך סקייפ? לא זה מרגיז 5.מצלצת אינטרנט יש? כן 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? ספיר ואור 7 .פורום אהוב? 1300 ו-571 8.פורום שנוא? לא יודע.. 9.הפורום שלי? 571 10.מנהל פורום? לא 11.הבלוג שלי? אין, למי יש כוח 12.קומונה אהובה? אין 13.שנואה? אין 14.החברים שלי בפורום הזה? יש בערך 8 ואין לי כוח למנות אותם.. 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? נשיונל ג'אוגרפיק זה או זה.... 1.שוקו או קפה? אסור לי את שתיהם 2.שמש או ירח? אני שונא לילה ושונא שחם לי 3.חם או קר? קר 4.חולצה או גופיה? גופיה 5.מחשב או טלוויזיה? מחשלוויזה 6.טלפון או פלאפון? טלפון 7.ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון 8.לילה או יום? לילה 9.חושך או אור? ?? 10.טיול בארץ או בחו"ל? שונא טיולים 11.ים או ברכה? שונא 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? טלנובלה בע"מ 13.מחשב רגיל או נייד? רגיל 14.פיסיקה או לשון? איכ איכ איכ 15.מתמטיקה או אזרחות? אני לא לומד אזרחות ככה ש... היה מתישש

לינקנית

New member
סבבהההההה

אוי כואב לי הבטן ממחזור אני צריכה אקמול יש לך מזל שאתה בן ולא מתקרב לבנות ויש לך כלב מזה חמודי חח הרבה לא היה לך כוח לענות שאלות לא משו אה?

לינקנית

New member
כי אמרת לא יודע יענו לא ענית ממש...

תבין לבדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד חח צליחה על הצרחה פשוט אני שומעת ערוץ הרוק חח יש שיר כזה מגניב חחח אכשיו יש גרין דיי שביו צעירים ומחורפנים

DARk lies

New member
בו../images/Emo13.gif

בכללי... 1.שיר אהוב?משתנה כל הזמן. כרגע מלטף ומשקר-עברי לידר 2.סרט אהוב?סינמה פרדיסו זה סרט ישן וכ"כ טוב.וגם משחקים נסתרים. 3.משקה אהוב?בריזר
. וקולה. 4.מאכל אהוב?פיצה
5.תוכנית אהובה?חברים או משהו. 6.מקצוע אהוב?ספורט. 7.חיה אהובה?חתול 8.ערוץ אהוב?אין הרבה מה לבחור. 9.ספר אהוב?- 10.יום אהוב?עכשיו חופש אז ממש לא איכפת לי
11.מקצוע אהוב?זה לא היה כבר?
12.מקצוע שנוא?כמעט הכל. 13.לאיזה כיתה אתה עולה?ט'.
14.מאוהב/ת?לא 15.יש חבר/ה?לא מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת?בבוקר. 2.קנית משהו?אתמוך. כרטיס רכבת. 3.שתית?בבוקר. שוקו
4.בכית?מזמן. 5.צחקת?אתמול+שלשום. אוי כ"כ הרבהההה. 6.הסתפרת?לפני 3 חודשים. 7.התקלחת?אתמול בלילה 8.חיבקת/נישקת מישהו?אתמול 9.טסת?לפני שנה וחצי
10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך?אתמול לכל החברים שלי כשהיינו צריכים לעזוב
הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון?לפני רגע ראיתי מדגסקר. 2.השיר האחרון?MCR- Helena 3.הספר האחרון?- 4.הדיסק האחרון?דיסק שצרבתי 5.התוכנית האחרונה?אתמול, זהות בדויה. 6.המבחן האחרון?ממש מזמן. 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?נראלי חברה. 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין?חברה. 9.שעיצבן אותך?חברה שלי. אבל לא משהו רציני. 10.שגרם לך לחייך?אתמול+שלשום כ"כ הרבה אנשים. אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים?לפעמים 2.איזה מותגים אתה קונה?כל מיני. זה לא ממש איכפת לי. 3.אתה בכלל אוהב מותגים?אם הבגד יפה אני קונה. לא איכפת לי אם זה מותג או לא. 4.בילבונג אתה אוהב? כן. 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב?לא. 6.מותגים זה מאגניב?תלוי מאוד. 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר?ממש לא איכפת לי. 8.בילבונג או קרוקר?בילבונג 9.איזה מותג בחיים לא תקנה?מותג שבשביל לייצר אותו השתמשו בניסויים בבעלי חיים. 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים?לא זוכרת. אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר?כרגע זה Chaky. [גםאני הייתי קרובה לחטיפה אכזרית בידי נהג מונית פדופיל בשם יוסיXD] 2.באס''ק?Psycho Girl 3.מצב נוכחי?N/A 4.יש לך סקייפ?כן. בדר"כ כבוי. 5.מצלצת אינטרנט יש?כן. 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? עם חברות
7 .פורום אהוב?ס"פ ואוונסנס 8.פורום שנוא?לא שונאת. 9.הפורום שלי?אין 10.מנהל פורום?לא 11.הבלוג שלי?אין 12.קומונה אהובה?מדי פעם אני במפטפטים עם סקייטי. 13.שנואה?לא שונאת. 14.החברים שלי בפורום הזה?יש קצת. 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל?לא יודעת. זה או זה.... 1.שוקו או קפה?שוקוווווווו
2.שמש או ירח?ירח. 3.חם או קר?קר. 4.חולצה או גופיה?חולצה. 5.מחשב או טלוויזיה?מחשב. 6.טלפון או פלאפון?טלפון. 7.ללכת לישון או להתעורר?לישון. 8.לילה או יום?לילה. 9.חושך או אור?אור. 10.טיול בארץ או בחו"ל?תלוי איפה. 11.ים או ברכה?בריכה. 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו?לא. 13.מחשב רגיל או נייד?רגיל. 14.פיסיקה או לשון?לשון כי אני לא לומדת פיסיקה. 15.מתמטיקה או אזרחות?מתמטיקה כי אני לא לומדת אזרחות.

mirrra

New member
תשובון!

בכללי... 1.שיר אהוב? לא יכולה לבחרו דברים אהובים 2.סרט אהוב? כנ"ל 3.משקה אהוב? כנ"ל 4.מאכל אהוב? נוגט, מנגו, חמאת בוטנים, שוקולד.. 5.תוכנית אהובה? שנות ה70, מכושפות, ג'קאסס וכל מה שבניהם 6.מקצוע אהוב? אין 7.חיה אהובה? כלב, חתול אבל אני אוהבת הכל 8.ערוץ אהוב? 3 [13]..נראה לי 9.ספר אהוב? מישהו לרות איתו - דויד גרוסמן
10.יום אהוב? שישי..או ששבת..עכשיו זה כל יום..חופש :] 11.מקצוע אהוב? שאלת כבר! 12.מקצוע שנוא? ממ..ספרות.
13.לאיזה כיתה אתה עולה? י' 14.מאוהב/ת? נופ 15.יש חבר/ה? נופ מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? לפני איזה שעה במסעדה..מועחהחהח בא לי להקיא 2.קנית משהו? קניתי את האוכל..נחשב?בעצם אבא ואבא קנו
3.שתית? לפני 10 דקות 4.בכית? היום כששמתי עדשות
5.צחקת? מממ...בטוח שהיום..לא מזמן 6.הסתפרת? מתישו בסביבות פסח..אבל עשיתי גבות! וגרליים! ובית שחי! 7.התקלחת?היום ב12 8.חיבקת/נישקת מישהו? לא זוכרת
9.טסת? לפני שנה לאנגליה 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? נראה לי למישהו פה מהפורום..השאלה למי
הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? נו מה אני נראת לכם, לא סנילית?! 2.השיר האחרון? נממ עכשיו אני שומעת משו של הובאסטנק 3.הספר האחרון? מישו לרוץ איתו- דויד גרוסמן 4.הדיסק האחרון? דיסק מס' 8 "ארתור. =). וואו." 5.התוכנית האחרונה? טופ מודלס
6.המבחן האחרון? חח מי זוכר, למי אכפת. 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? ליאת 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? לא זוכרת! 9.שעיצבן אותך? חחח אני לא אנקוט בשמות 10.שגרם לך לחייך? השאלון גורם לי לחייך..טוב נו הוא לא! מועחהחהח אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים? לא ממש, רק אם יש משו יפה ובמחיר נורמלי 2.איזה מותגים אתה קונה? האמ..לא. 3.אתה בכלל אוהב מותגים? אהמ..לא כ"כ. 4.בילבונג אתה אוהב? נופ 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? חחחחחחחחחחחחחח...לא. 6.מותגים זה מאגניב? לא. זה מעגניב. בעצם זה לא. 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? שומדבר. 8.בילבונג או קרוקר? שומדבר. 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? לא יודעת...
מזה השאלות אופנה האלה? 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? מאיפה לי אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? "מירה [ כי המקוריות חוזרת אליי]" 2.באס''ק? אין לי 3.מצב נוכחי? בת אדם
4.יש לך סקייפ? כן...הוא לא עובד 5.מצלצת אינטרנט יש? כן..היא לא עובדת 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? ולרי, אוהד...לא יודעת. 7. פורום אהוב? זההההה! 8. פורום שנוא? אין לי =/ כי מן הסתם אני לא נכנסת לפורומים שאני שונאת 9. הפורום שלי? | הדגש| כן, הוא טוב.
10. מנהל פורום? שמוליק טוב מאוד
11.הבלוג שלי? מה, להביא קישור? טבו נו..איזה "מציקים" אתם!
הבלוג שילי 12.קומונה אהובה? סימפל ז"ל, אז MCR כי זה היחיד שאני שם..בעצם גם לא כ"כ. 13.שנואה? אין 14.החברים שלי בפורום הזה? כולםםםםםםםם! עכשיו תביאו לי מתנות
15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? MCR זה או זה.... 1.שוקו או קפה? שוקו 2.שמש או ירח? ירח 3.חם או קר? חם 4.חולצה או גופיה? גופיה 5.מחשב או טלוויזיה? טלוזייה 6.טלפון או פלאפון? פלא 7.ללכת לישון או להתעורר? להתעורר..כי זה לא לוקח שנה 8.לילה או יום? לאידעת 9.חושך או אור? לאידעת 10.טיול בארץ או בחו"ל? בחו"ל כאילו דהההה! 11.ים או ברכה? בריכה..ים זה מלוח..ויש מדוזות..וחול.
12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? חחחחחחחחחחחחחחחח...שומדבר. 13.מחשב רגיל או נייד? רגיל 14.פיסיקה או לשון? לשון 15.מתמטיקה או אזרחות? לא לומדת אזרחות עדיין

mirrra

New member
המממ

היינו במסעדה! אז זה נקרא לקנות אוכל! אבל אמא ואבא שילמו אז לא אני קניתי.. משהו כזה

למעלה