../images/Emo176.gifשמוליק! גיל! :]]
אני מרגישה בבית :]] בכללי... 1.שיר אהוב? "תזיזי תישבן" של הישראלים. נו, אין לי דבר כזה שיר אהוב. 2.סרט אהוב? מדגסקררררר
3.משקה אהוב? קולה
4.מאכל אהוב? הממ.. נמנמ.. סלט ארומה. 5.תוכנית אהובה? ניפ/טאק ועקרות בית נואשות. 6.מקצוע אהוב? הממ.. אממ.. נמנמנ.. לא נראה לי שיש כזה דבר. אולי ספורט. 7.חיה אהובה?
8.ערוץ אהוב? אהה.. לא יודעת
שאלה מטומטמת. 9.ספר אהוב? שתי שלגיות! [חהחה שמוליק זה הספר של ה"אתה סתם רוצה להכניס לה ידיים לחזיה, בעצם כולם רוצים להכניס לה ידיים לחזיה. לא רק ידיים. ולא רק לחזיה."
אחחח השנינות. 10.יום אהוב? שלישי. סתם ככה. 11.מקצוע אהוב? שוב?
12.מקצוע שנוא? תנ"ך. הוא שונא אותי הכלב
13.לאיזה כיתה אתה עולה? י"א :] 14.מאוהב/ת?
15.יש חבר/ה? עדיין לא. חכו שבוע שבועיים נדבר. מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? לפני חצי שעה. [נו, ארוחת בוקר של יום שבת, זה חובה שמוליק
] 2.קנית משהו? אממ.. לפני יומיים, פחית קולה P: 3.שתית? בארוחה.. 4.בכית? וואי. המון זמן. 5.צחקת? לפני כמה דקות. יש לי חברות משעשעות >< 6.הסתפרת? לפחות שנתיים. וגם אז זה היה רק קצוות. 7.התקלחת? אתמול לפני שהלכתי לישון. 8.חיבקת/נישקת מישהו? חחחח אני תמיד מתנפלת על אחי הקטן.. אתמול בערב. 9.טסת? פיייי.. מגיל 12 לא טסתי.. 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? מבחינה לאהוב מישהו? לפני שנה בערך XDD הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? מדגסקר. אבל ראיתי 10 דקות כדי לא להרוס לעצמי כי אני רוצה לראות את זה איתכם P: 2.השיר האחרון? hollaback girl. חה זה שיר ממש דפוק ומשעשע. 3.הספר האחרון? חחחח 2 שלגיות XDDDDD 4.הדיסק האחרון? שקניתי? בטח איזה היטמן10 או משהו
5.התוכנית האחרונה? אממ.. אממ.. בטח חדשות או משהו. הרבה זמן לא ראיתי טלויזיה
6.המבחן האחרון? היסטוריה:] 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? ידיד שלי:]] 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? חברה שלי. חחח גיליתי עליה פרטים מעניינים.. 9.שעיצבן אותך? בטח אבא או אמא. 10.שגרם לך לחייך? ידיד שלי :]] אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים? אממ.. נראה לי. לא בטירוף אבל כן. 2.איזה מותגים אתה קונה? TNT, לי קופר, פול אנד בר לא יודעת.. 3.אתה בכלל אוהב מותגים? זה לא מה שישנה לי. אבל כן יש חברות שאני אוהבת את הבגדים שלהם. 4.בילבונג אתה אוהב? יאאא כן. אבל אין לי כלום שלהם. אני רוצה בגד ים שלהם! 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב?
6.מותגים זה מאגניב?
די נו. חזרנו לכיתה ד'? 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? קסטרו. למרות שאף פעם לא מצאתי שם משהו שממש אהבתי. 8.בילבונג או קרוקר? בילבונג 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? דורין פרנקפורט?
נו. די עם השאלות האלה. 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? 800 שקל
אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? "the shit is banana- BANANA" 2.באס''ק? לא זוכרת. לא נכנסתי אליו כמעט שנה. 3.מצב נוכחי? סגרתי את המסנ בכלל. אני אופליין אם ככה. 4.יש לך סקייפ? יש במחשב. אין לי:] 5.מצלצת אינטרנט יש? חחחחחחחחח אני אוסיף תמונה שלה עוד שניה. 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? עם ידיד שלי, ועם חברות שלי. לפעמים עם שמוליק
7 .פורום אהוב? סקס לנוער
סתמ, נו. סודוקו. יש כזה, נכון?
8.פורום שנוא? הומור שחור. למרות שאני גולשת שם לפעמים XD. ונס ציונה, בגלל המנהל P: 9.הפורום שלי? שלי..? חח אני לא מנהלת אף פורום. 10.מנהל פורום? הא?
11.הבלוג שלי? אין P: 12.קומונה אהובה? קומונה של בנות ללא ציצי
שחברה שלי פתחה D: 13.שנואה? ממ לא יודעת.. אה נזכרתי בעוד אחת אהובה! "מכירים את זה ש" 14.החברים שלי בפורום הזה? אני מכירה רק את שמוליק וגיל, רייט? 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? הומואופתיה קלאסית. אה, יש כזה
זה או זה.... 1.שוקו או קפה? קפה. או שוקו. או קפה. 2.שמש או ירח? ירח. 3.חם או קר? קר. 4.חולצה או גופיה? גופיה. 5.מחשב או טלוויזיה? מחשב. 6.טלפון או פלאפון? פלא' 7.ללכת לישון או להתעורר? לישון.. 8.לילה או יום? לילה 9.חושך או אור? אור. אני מפחדת מחושך
10.טיול בארץ או בחו"ל? בחו"ל, כי הרבה זמן לא הייתי. 11.ים או ברכה? ברכה. בעצם, אם זה סתם לכיף אז ים. אבל בשביל לשחות אז בריכה. 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? בע"מ:] 13.מחשב רגיל או נייד? נייד. אוף, אני רוצה. 14.פיסיקה או לשון? לשון. 15.מתמטיקה או אזרחות? ממ. אזרחות, ואם אפשר אז שיהיה עם אוסנת P: היה מוי כיףףףף :]