תשובון!
בכללי... 1.שיר אהוב? לא יכולה לבחרו דברים אהובים 2.סרט אהוב? כנ"ל 3.משקה אהוב? כנ"ל 4.מאכל אהוב? נוגט, מנגו, חמאת בוטנים, שוקולד.. 5.תוכנית אהובה? שנות ה70, מכושפות, ג'קאסס וכל מה שבניהם 6.מקצוע אהוב? אין 7.חיה אהובה? כלב, חתול אבל אני אוהבת הכל 8.ערוץ אהוב? 3 [13]..נראה לי 9.ספר אהוב? מישהו לרות איתו - דויד גרוסמן
10.יום אהוב? שישי..או ששבת..עכשיו זה כל יום..חופש :] 11.מקצוע אהוב? שאלת כבר! 12.מקצוע שנוא? ממ..ספרות.
13.לאיזה כיתה אתה עולה? י' 14.מאוהב/ת? נופ 15.יש חבר/ה? נופ מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? לפני איזה שעה במסעדה..מועחהחהח בא לי להקיא 2.קנית משהו? קניתי את האוכל..נחשב?בעצם אבא ואבא קנו
3.שתית? לפני 10 דקות 4.בכית? היום כששמתי עדשות
5.צחקת? מממ...בטוח שהיום..לא מזמן 6.הסתפרת? מתישו בסביבות פסח..אבל עשיתי גבות! וגרליים! ובית שחי! 7.התקלחת?היום ב12 8.חיבקת/נישקת מישהו? לא זוכרת
9.טסת? לפני שנה לאנגליה 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? נראה לי למישהו פה מהפורום..השאלה למי
הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? נו מה אני נראת לכם, לא סנילית?! 2.השיר האחרון? נממ עכשיו אני שומעת משו של הובאסטנק 3.הספר האחרון? מישו לרוץ איתו- דויד גרוסמן 4.הדיסק האחרון? דיסק מס' 8
"ארתור. =). וואו." 5.התוכנית האחרונה? טופ מודלס
6.המבחן האחרון? חח מי זוכר, למי אכפת. 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? ליאת 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? לא זוכרת! 9.שעיצבן אותך? חחח אני לא אנקוט בשמות 10.שגרם לך לחייך? השאלון גורם לי לחייך..טוב נו הוא לא! מועחהחהח אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים? לא ממש, רק אם יש משו יפה ובמחיר נורמלי 2.איזה מותגים אתה קונה? האמ..לא. 3.אתה בכלל אוהב מותגים? אהמ..לא כ"כ. 4.בילבונג אתה אוהב? נופ 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? חחחחחחחחחחחחחח...לא. 6.מותגים זה מאגניב? לא. זה מעגניב. בעצם זה לא. 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? שומדבר. 8.בילבונג או קרוקר? שומדבר. 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? לא יודעת...
מזה השאלות אופנה האלה? 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? מאיפה לי אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר?
"מירה [ כי המקוריות חוזרת אליי]" 2.באס''ק? אין לי 3.מצב נוכחי? בת אדם
4.יש לך סקייפ? כן...הוא לא עובד 5.מצלצת אינטרנט יש? כן..היא לא עובדת 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? ולרי, אוהד...לא יודעת. 7. פורום אהוב? זההההה! 8. פורום שנוא? אין לי =/ כי מן הסתם אני לא נכנסת לפורומים שאני שונאת 9. הפורום שלי? | הדגש| כן, הוא טוב.
10. מנהל פורום?
שמוליק טוב מאוד
11.הבלוג שלי? מה, להביא קישור? טבו נו..איזה "מציקים" אתם!
הבלוג שילי 12.קומונה אהובה? סימפל ז"ל, אז MCR כי זה היחיד שאני שם..בעצם גם לא כ"כ. 13.שנואה? אין 14.החברים שלי בפורום הזה? כולםםםםםםםם! עכשיו תביאו לי מתנות
15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? MCR זה או זה.... 1.שוקו או קפה? שוקו 2.שמש או ירח? ירח 3.חם או קר? חם 4.חולצה או גופיה? גופיה 5.מחשב או טלוויזיה? טלוזייה 6.טלפון או פלאפון? פלא 7.ללכת לישון או להתעורר? להתעורר..כי זה לא לוקח שנה 8.לילה או יום? לאידעת 9.חושך או אור? לאידעת 10.טיול בארץ או בחו"ל? בחו"ל כאילו דהההה! 11.ים או ברכה? בריכה..ים זה מלוח..ויש מדוזות..וחול.
12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? חחחחחחחחחחחחחחחח...שומדבר. 13.מחשב רגיל או נייד? רגיל 14.פיסיקה או לשון? לשון 15.מתמטיקה או אזרחות? לא לומדת אזרחות עדיין