שאלון!!

double O S

New member
../images/Emo96.gifשאלון!!../images/Emo96.gif

בכללי... 1.שיר אהוב? 2.סרט אהוב? 3.משקה אהוב? 4.מאכל אהוב? 5.תוכנית אהובה? 6.מקצוע אהוב? 7.חיה אהובה? 8.ערוץ אהוב? 9.ספר אהוב? 10.יום אהוב? 11.מקצוע אהוב? 12.מקצוע שנוא? 13.לאיזה כיתה אתה עולה? 14.מאוהב/ת? 15.יש חבר/ה? מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? 2.קנית משהו? 3.שתית? 4.בכית? 5.צחקת? 6.הסתפרת? 7.התקלחת? 8.חיבקת/נישקת מישהו? 9.טסת? 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? 2.השיר האחרון? 3.הספר האחרון? 4.הדיסק האחרון? 5.התוכנית האחרונה? 6.המבחן האחרון? 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? 9.שעיצבן אותך? 10.שגרם לך לחייך? אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים? 2.איזה מותגים אתה קונה? 3.אתה בכלל אוהב מותגים? 4.בילבונג אתה אוהב? 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? 6.מותגים זה מאגניב? 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? 8.בילבונג או קרוקר? 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? 2.באס''ק? 3.מצב נוכחי? 4.יש לך סקייפ? 5.מצלצת אינטרנט יש? 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? 7 .פורום אהוב? 8.פורום שנוא? 9.הפורום שלי? 10.מנהל פורום? 11.הבלוג שלי? 12.קומונה אהובה? 13.שנואה? 14.החברים שלי בפורום הזה? 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? זה או זה.... 1.שוקו או קפה? 2.שמש או ירח? 3.חם או קר? 4.חולצה או גופיה? 5.מחשב או טלוויזיה? 6.טלפון או פלאפון? 7.ללכת לישון או להתעורר? 8.לילה או יום? 9.חושך או אור? 10.טיול בארץ או בחו"ל? 11.ים או ברכה? 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? 13.מחשב רגיל או נייד? 14.פיסיקה או לשון? 15.מתמטיקה או אזרחות?

double O S

New member
אנלא לפעמים **** גיל סתם משקר../images/Emo96.gif

בכללי... 1.שיר אהוב? Evanescence- Torniquet 2.סרט אהוב? נמ, שרק 2
3.משקה אהוב? מים 4.מאכל אהוב? פיצה 5.תוכנית אהובה? חברים 6.מקצוע אהוב? בעע אין 7.חיה אהובה? כלב 8.ערוץ אהוב? yes+ 9.ספר אהוב? צופן דה וינצ'י
10.יום אהוב? עכשיו חופש אז כל יום
כשיש בצפר אז שישי 11.מקצוע אהוב? מה, אבל שאלו את זה כבר
12.מקצוע שנוא? מתמטיקה 13.לאיזה כיתה אתה עולה? י"א [אמאלה
] 14.מאוהב/ת?
15.יש חבר/ה?
מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? לפני כמה שעות 2.קנית משהו? אתמול, קולה 3.שתית? לפני כמה דקות 4.בכית? ממזמן 5.צחקת? לפני דקה בערך 6.הסתפרת? תחילת השנה משו כזה 7.התקלחת? היום 8.חיבקת/נישקת מישהו? אמממ, חיבקתי אתמול בערב 9.טסת? לפני שנתיים נדמה לי 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? בע לוידע הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? אממ נו, שכחתי;[ 2.השיר האחרון? אביתר בנאי- יש לי סיכוי 3.הספר האחרון? צופן דה וינצ'י
4.הדיסק האחרון? אין
5.התוכנית האחרונה? חדשות
6.המבחן האחרון? ביום ראשון, בגרות בהיסטורי 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חבר של אח שלי
8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? גיל, ברגעים אלה 9.שעיצבן אותך? גיל, ברגעים אלה [סתם
] 10.שגרם לך לחייך? גיל, לפני כמה רגעים אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים? לפעמים 2.איזה מותגים אתה קונה? פוקס, לי קופר 3.אתה בכלל אוהב מותגים? ככהככה 4.בילבונג אתה אוהב? פסדר מה
5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? חחח לא 6.מותגים זה מאגניב? מותגים זה סתם שכבה של בטחון עצמי שאנשים מתכסים בה 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? מכפת לי
8.בילבונג או קרוקר? אממ, לוידע 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? אנערף
10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? לא הרבה
אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? "לאריאל יש קשקווווווווווושים יפים
והיא גם דמות לחיקוי והערצה!" 2.באס''ק? Hubba Bubba 3.מצב נוכחי? away 4.יש לך סקייפ?
5.מצלצת אינטרנט יש?
6.עם מי אתה מתכתב הרבה? גיל, אריאל, דור הילה... 7 .פורום אהוב? זה, חברים, אופטופיק, סימס וסים סיטי 8.פורום שנוא? חחח אין 9.הפורום שלי? מה
10.מנהל פורום? זה וסיםסיטי 11.הבלוג שלי? בכרטיסישי 12.קומונה אהובה? בכרטיסישי 13.שנואה? מה 14.החברים שלי בפורום הזה? גיל 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? לוידע זה או זה.... 1.שוקו או קפה? שוקו 2.שמש או ירח? שמש 3.חם או קר? חם 4.חולצה או גופיה? חולצה 5.מחשב או טלוויזיה? מחשב 6.טלפון או פלאפון? טלפון 7.ללכת לישון או להתעורר? להתעורר, תלוי מתי 8.לילה או יום? גם וגם 9.חושך או אור? אור 10.טיול בארץ או בחו"ל? חול 11.ים או ברכה? ים 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? השיר שלנו אנערף
13.מחשב רגיל או נייד? נייד 14.פיסיקה או לשון? לשון 15.מתמטיקה או אזרחות? אזרחות

Edgar Davids

New member
מה משקר מה?

סתם דוגמא 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? השיר שלנו אנערף... זה חלק מהפעמים שאתה **** תלמד מהטעויות..

double O S

New member
פח. פחפח, פחפחפחפחחחח../images/Emo96.gif

אני אמרתי השיר שלנו רק כי ישלי יס, אתה אשכרה רואה טלנובלה בע"מ

Edgar Davids

New member
זה רק בגלל עופר שכטר הכוסון ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

סתם סתם.. אבל יש שם קטעים מצחיקים.. יש להם כותבים חמודים.. חוץ מזה שאת הבמאי של הטלנובלה אני מעריץ כשחקן..

Edgar Davids

New member
טוב נכנעתי ../images/Emo3.gif טוב אנחנו מגיבים

אחד לשני והפורום שלנו. יאללה תן מנהל אף אחד לא יודע.

double O S

New member
|מנהל|../images/Emo96.gif

צריך להאכיל אותו 5 פעמים ביום, הוא שותה המון מים, ולא מלכלך...הרבה.

double O S

New member
אה אממ כן../images/Emo96.gif

הוא אוהב שמלטפים אותו בבטן לפחות 3 פעמים ביום והוא אוהב להתכרבל אז תפנק אותו

Edgar Davids

New member
אין בעיה, כמה יוצא לי הכל?

ותן איזה הנחה(משפט שכל ישראלי אומר מתישהו שהוא קונה)..

double O S

New member
טוב נו רק בגלל שאתה חמוד../images/Emo8.gif../images/Emo96.gif

אני אעשה לך מחיר חביבי 12,485 שקל איך נשמע לך

Edgar Davids

New member
קיי

בכללי... 1.שיר אהוב? כרגע אין אחד ממש 2.סרט אהוב?American History X 3.משקה אהוב?קוקה קוקה 4.מאכל אהוב?ממולאים של מאמא 5.תוכנית אהובה?בסיטקום זה סיינפלד ובדרמה כרגע זה ניפ טאק 6.מקצוע אהוב?אם זה בבצפר אז ספורט P: 7.חיה אהובה?כלב 8.ערוץ אהוב?ביפ ביפ ביפ או סטאר וורלד 9.ספר אהוב?הנסיך הקטן.. 10.יום אהוב?שבת גם בלי כדורגל וגם בלי שאפשר לישון 11.מקצוע אהוב?לא הייתה השאלה הזאת כבר? 12.מקצוע שנוא?מתמטיקה או היסטוריה 13.לאיזה כיתה אתה עולה?יא.. 14.מאוהב/ת?לא כרגע.. 15.יש חבר/ה?לא כרגע.. מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת?מקודם קצת קוראסון 2.קנית משהו?אתמול קניתי משו בקניות עם אבא. 3.שתית?עם הקוראסון חייב קולה 4.בכית?לא מזמן נזכרתי במשו שסיפרתי למישי משו סיפור. 5.צחקת?כל הזמן כמעט. 6.הסתפרת?וואי חופש שעבר ב-20 אפילו אני זוכר. 7.התקלחת?בערב. 8.חיבקת/נישקת מישהו?היום בערב 9.טסת?וואי אני מתגעגע לטיסה שלוש שנים לא טסתי.. 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך?לא מזמן. הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון?יעד סופי זה רק בגלל שהוא היה בטלויזיה 2.השיר האחרון?Guns And Roses - welcome to the jungle 3.הספר האחרון?הנסיך הקטן 4.הדיסק האחרון?אלג'יר אם אני לא טועה. 5.התוכנית האחרונה?דאבל דייט בביפ. 6.המבחן האחרון?בגרות בהיסטוריה.. 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?חבר אחד.. 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין?שמוליק הג'ינג' החמוד. 9.שעיצבן אותך?לא יודע הרבה אנשים מעצבנים אותי. 10.שגרם לך לחייך?טלי.. אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים?קונה אבל לא מתנגד גם לא מותגים. 2.איזה מותגים אתה קונה?מה שבא. 3.אתה בכלל אוהב מותגים?אם יש. 4.בילבונג אתה אוהב? יש לו סמל יפה אז כן. 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? לא.. 6.מותגים זה מאגניב?לא יותר ממשו שהוא לא מותג.. 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? קאסטרו..קובה קובה..טובים בספורט. 8.בילבונג או קרוקר?בילבונג 9.איזה מותג בחיים לא תקנה?Gucci? 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים?בקנייה אחת? 600 שקל נראה לי. אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר?Gilo 2.באס''ק?Gil וזה שינוי גדול ! 3.מצב נוכחי?N/A 4.יש לך סקייפ?כן אבל לא משתמש רק פעם השתמשתי. 5.מצלצת אינטרנט יש?לא. 6.עם מי אתה מתכתב הרבה?לא יודע זה בתקופות. 7 .פורום אהוב?זה ומכבי תל אביב 8.פורום שנוא?מכבי חיפה הפועל תל אביב בית"ר ירושלים וכו'.. 9.הפורום שלי?אין. 10.מנהל פורום?לא. 11.הבלוג שלי?אין. 12.קומונה אהובה?אין. 13.שנואה?אין. 14.החברים שלי בפורום הזה?שמול שמול. 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל?אנשים מיוחדים כמוני. זה או זה.... 1.שוקו או קפה?בחורף בכיף זה שוקו סתם ככה על הבוקר זה קפה. 2.שמש או ירח?ירח 3.חם או קר?קר 4.חולצה או גופיה?חולצה 5.מחשב או טלוויזיה?טלוויזיה 6.טלפון או פלאפון?פלאפון 7.ללכת לישון או להתעורר?לישון 8.לילה או יום?לילה 9.חושך או אור?חושך 10.טיול בארץ או בחו"ל?חו"ל, ארץ מסריחה. 11.ים או ברכה?בריכה 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו?בע"מ כי זה הוט ויש קטעים שמצחיקים אותי. 13.מחשב רגיל או נייד?רגיל 14.פיסיקה או לשון?לשון 15.מתמטיקה או אזרחות?אזרחות. זהו סיימתי ווהו ..

double O S

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo96.gif

גיל קרא לי חמוד
זהו, אתם יכולים להרוג אותי וזהו, כי יותר טוב מזה אין.

Edgar Davids

New member
עכשיו אתה ../images/Emo121.gif ? טוב נו..

נתראה באירועים שמחים יותר.

למעלה