שאלון!!

double O S

New member
שמחים יותר../images/Emo35.gif מה כאילו, כשאתה תמות?

+
*צוחק בתמימות כי אנלא שטני*

double O S

New member
no kidding../images/Emo3.gif../images/Emo96.gif

טוב גיל בוא נסגור את הבאסטה להיום
לילה טוב

לינקנית

New member
ולמי בידיוק אמרת אני אוהב אותך.??

חח אני שאלתי אותך אתמולל חחח אז לי אמרת?

קרניjack

New member
עונה../images/Emo104.gif

בכללי... 1.שיר אהוב? HELEN-MCR 2.סרט אהוב? שר הטבעות 3.משקה אהוב? מים?
4.מאכל אהוב? הרבה 5.תוכנית אהובה? זהות בדויה 6.מקצוע אהוב? כלום
7.חיה אהובה? אח שלי
....אני באמת אוהבת אותו! 8.ערוץ אהוב? אין 9.ספר אהוב? הארי פוטר 10.יום אהוב? חמישי 11.מקצוע אהוב? שאלו את זה
12.מקצוע שנוא? הרבה 13.לאיזה כיתה אתה עולה? נחשו 14.מאוהב/ת?|לא יודעת| 15.יש חבר/ה?
מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? עכשיו 2.קנית משהו? לא לפני הרבה זמן 3.שתית?גם 4.בכית? לא זוכרת 5.צחקת? 6.הסתפרת? לפני שבוע
(וחצי) 7.התקלחת? אתמול 8.חיבקת/נישקת מישהו? אתמול 9.טסת? לא זוכרת 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? אתמול הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? באטמן מתחיל
2.השיר האחרון? משו של פו פייטרז 3.הספר האחרון? ארטמיס פאול נראה לי 4.הדיסק האחרון? הדיסק של MCR
5.התוכנית האחרונה? לא זוכרת 6.המבחן האחרון? תנ"ך 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? מישי 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין?מישו 9.שעיצבן אותך?
2 אנשים 10.שגרם לך לחייך? יש ויש אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים? לפעמים 2.איזה מותגים אתה קונה? מותגי שוק הכרמל
3.אתה בכלל אוהב מותגים? זה לא משנה. אם הבגד יפה אז קונים:) 4.בילבונג אתה אוהב? לא 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב?לא 6.מותגים זה מאגניב?לא 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר?
8.בילבונג או קרוקר?
9.איזה מותג בחיים לא תקנה? משהו ממש יקר 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? לא זוכרת אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר?אין 2.באס''ק? לא הייתי שם הרבה זמן
3.מצב נוכחי?
4.יש לך סקייפ?לא 5.מצלצת אינטרנט יש?לא 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? מכל מיני 7 .פורום אהוב?הזה
8.פורום שנוא? אין 9.הפורום שלי?זההההה
10.מנהל פורום?כן
11.הבלוג שלי?לא 12.קומונה אהובה?קומונת ס"פ 13.שנואה?אין 14.החברים שלי בפורום הזה?יש ויש 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? MCR זה או זה.... 1.שוקו או קפה?שוקו 2.שמש או ירח?ירח 3.חם או קר?קר 4.חולצה או גופיה?חולצה 5.מחשב או טלוויזיה?מחשב 6.טלפון או פלאפון?טלפון...אני לא סובלת פלאפונים 7.ללכת לישון או להתעורר?לישון 8.לילה או יום?יום 9.חושך או אור?אור 10.טיול בארץ או בחו"ל?חו"ל 11.ים או ברכה?
12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו?
13.מחשב רגיל או נייד?חחח נייד 14.פיסיקה או לשון?לשון 15.מתמטיקה או אזרחות? מתמטיקה היבשות

Dorin555

New member
עונה../images/Emo9.gif

בכללי... 1.שיר אהוב? של ס"פ 2.סרט אהוב? יותר מידי 3.משקה אהוב? קולה 4.מאכל אהוב? פופקורן 5.תוכנית אהובה? בקושי 6.מקצוע אהוב? ספורט? P: 7.חיה אהובה? חתול 8.ערוץ אהוב? 22 9.ספר אהוב? S: 10.יום אהוב? שישי 11.מקצוע אהוב? שאלת 12.מקצוע שנוא? מתמטיקה 13.לאיזה כיתה אתה עולה? ט' 14.מאוהב/ת? לא בטוחה 15.יש חבר/ה? לא מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? אתמול 2.קנית משהו? אתמול 3.שתית? אתמול 4.בכית? לפני יומיים 5.צחקת? אתמול 6.הסתפרת? ממזמן :| 7.התקלחת? אתמול 8.חיבקת/נישקת מישהו? היום בבוקר :] 9.טסת? חופש שעבר 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? אתמול הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? המסיכה 2.השיר האחרון? פרפקט 3.הספר האחרון? אורי 4.הדיסק האחרון? צרוב 5.התוכנית האחרונה? השמינייה 6.המבחן האחרון? חשבון 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? עכשיו הרבה 9.שעיצבן אותך? אחותי 10.שגרם לך לחייך? הרבה אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים? כן 2.איזה מותגים אתה קונה? הוניגמן, פוקס, תמנון, TNT, היינס..הרבה :] 3.אתה בכלל אוהב מותגים? לפעמים 4.בילבונג אתה אוהב? כן 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? לא 6.מותגים זה מאגניב? לא תמיד 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? לא קונה בזה ולא בזה 8.בילבונג או קרוקר? לא קונה בזה ולא בזה 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? אין משו מיוחד 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? לא אני משלמת P: אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? DoDo :] 2.באס''ק? *+*D@R!N*+* 3.מצב נוכחי? אונליין מסן, אוואי אייסי. 4.יש לך סקייפ? כן 5.מצלצת אינטרנט יש? כן 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? חברות וידידים? 7 .פורום אהוב? ס"פ ודידיאר 8.פורום שנוא? אין 9.הפורום שלי? אין 10.מנהל פורום? אבל אין 11.הבלוג שלי? חסוי 12.קומונה אהובה? של חברה שלי 13.שנואה? אין 14.החברים שלי בפורום הזה? אין, אפחד לא אוהב אותי
15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? רציתי לס"פ, אבל כבר פתחו :] זה או זה.... 1.שוקו או קפה? שוקו 2.שמש או ירח? שמש 3.חם או קר? קר 4.חולצה או גופיה? גופייה 5.מחשב או טלוויזיה? מחשב 6.טלפון או פלאפון? פלא 7.ללכת לישון או להתעורר? להתעורר 8.לילה או יום? יום 9.חושך או אור? אור 10.טיול בארץ או בחו"ל? בחו"ל 11.ים או ברכה? ים 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? לא זה ולא זה 13.מחשב רגיל או נייד? רגיל 14.פיסיקה או לשון? לשון 15.מתמטיקה או אזרחות? אזרחות

Blue Puding

New member
עונה.באיחור אבל עונה...

בכללי... 1.שיר אהוב? thank you for the venum-mcr 2.סרט אהוב?the holly grail 3.משקה אהוב?טרופית!!! 4.מאכל אהוב?פסטה? 5.תוכנית אהובה?המלון של פולטי.. 6.מקצוע אהוב?אנגלית 7.חיה אהובה?זבוב המערות 8.ערוץ אהוב?MTV 9.ספר אהוב?alice in wonderland 10.יום אהוב?שישי 11.מקצוע אהוב?לא היה כבר?! אנגלית... 12.מקצוע שנוא?לשון 13.לאיזה כיתה אתה עולה?ט' 14.מאוהב/ת?בערך...קצת...לא.. 15.יש חבר/ה?כע מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת?לפי שעה 2.קנית משהו?כרטיס לקולנוע נחשב? אם כן אז אתמול.. 3.שתית?לפי שעה 4.בכית?אתמול.. 5.צחקת?היום 6.הסתפרת?לפי חצי שנה 7.התקלחת?אתמול 8.חיבקת/נישקת מישהו?לפני יומיים 9.טסת?לפני שנה 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך?לפני חודש הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון?מדגסקר 2.השיר האחרון?to the end-mcr 3.הספר האחרון?מדריך לטרמפיסט בגלקסיה 4.הדיסק האחרון?לא זוכרת.. 5.התוכנית האחרונה?לא זוכרת... 6.המבחן האחרון?היה מזמן..... 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?ליאה.. 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין?רועי.. 9.שעיצבן אותך?יהונתן 10.שגרם לך לחייך?ליאה אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים?כע 2.איזה מותגים אתה קונה?הכל 3.אתה בכלל אוהב מותגים?כע 4.בילבונג אתה אוהב? לא..מוזר... 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב?לא 6.מותגים זה מאגניב?לא 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר?קאסטרו.......? 8.בילבונג או קרוקר?קרוקר 9.איזה מותג בחיים לא תקנה?nike מתעללים בילדים תיאלנדים קטנים! 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים?לא זוכרת! אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר?dont they know its the end of the world 2.באס''ק?אין.. 3.מצב נוכחי?online 4.יש לך סקייפ?היה..ואינו.. 5.מצלצת אינטרנט יש?כע 6.עם מי אתה מתכתב הרבה?הרבה אנשים.. 7 .פורום אהוב?ס"פ ק"צ 8.פורום שנוא?אין.. 9.הפורום שלי?אין משהו... 10.מנהל פורום?לא 11.הבלוג שלי?היה ואינו.. 12.קומונה אהובה?MCR 13.שנואה?אין 14.החברים שלי בפורום הזה?לא חושבת על משהו כרגע.. 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל?משאפים זה או זה.... 1.שוקו או קפה?קפה 2.שמש או ירח?שמש 3.חם או קר?קר 4.חולצה או גופיה?גופיה 5.מחשב או טלוויזיה?מחשב 6.טלפון או פלאפון?פלאפון 7.ללכת לישון או להתעורר?ללכת לישון..ולא להתעורר 8.לילה או יום?לילה 9.חושך או אור?חושך 10.טיול בארץ או בחו"ל?חו"ל 11.ים או ברכה?ים ים ים ים! 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו?לא מבינה בזה 13.מחשב רגיל או נייד?נייד 14.פיסיקה או לשון?פיסיקה 15.מתמטיקה או אזרחות?אזרחות

Satla ruleS

New member
הוווווווווווווווו

בכללי... 1.שיר אהוב? מה נו אחד?!;[ *אנדנדינו......* Oasis-Wonderwall [זה משתנה כל יום] 2.סרט אהוב? שר הטבעות - שלושתם 3.משקה אהוב? מיץ מנגו [מירה
] 4.מאכל אהוב? שיהיה...אורז =| 5.תוכנית אהובה? אנג'ל! 6.מקצוע אהוב?
מתמטיקה 7.חיה אהובה?
חיות מעצבנות! אז נו שיהיה..דג;] 8.ערוץ אהוב? נו אני רואה מלא ערוצים
*אנדנדינו......* יצא ערוץ הילדים
9.ספר אהוב? יש המוווון..שוב אנדנדינו?!
10.יום אהוב? שישי 11.מקצוע אהוב? שאלת כבר
12.מקצוע שנוא? תנ"ך!!! 13.לאיזה כיתה אתה עולה? ט' 14.מאוהב/ת? נואופ. 15.יש חבר/ה? נואופ. מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? לפני שעתיים לחם עם ריבה;] 2.קנית משהו? אתמול בצהריים..חולצה 3.שתית? אתמול בערב 4.בכית? שלשום בערב 5.צחקת? אתמול בערב 6.הסתפרת? לפני חודש ככה.. 7.התקלחת? הרגע יצאתי מהמקלחת
8.חיבקת/נישקת מישהו? אתמול בערב 9.טסת? פיוו..לפני שנה וחצי בערך 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך?
לאדעת הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? להרוג את ביל 2 2.השיר האחרון? Green Day-All The Time 3.הספר האחרון? המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה-ספר אחד החזקים! 4.הדיסק האחרון? לאדעת 5.התוכנית האחרונה? ראגרטס כבר גדולים
6.המבחן האחרון? מתמטיקה 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? מישהי זקנה שטעתה במספר 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? ידיד 9.שעיצבן אותך? נהג מונית שלא וויתר על שתי שקל!!!! 10.שגרם לך לחייך? אבא שלי אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים? גם.. 2.איזה מותגים אתה קונה? לאדעת \= אני קונה מה שאני אוהבת ומה שיפה לדעתי.. יכול להיות זה מותג, יכול להיות לא 3.אתה בכלל אוהב מותגים? כן..אבל זה לא כזה שונה מ-לא מותגים 4.בילבונג אתה אוהב? יאפ, למרות שאין לי כלום משם..אוהבת ת'סגנון 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? נואופ 6.מותגים זה מאגניב? שיהיה \= 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? קאסטרו! אוהבת[= 8.בילבונג או קרוקר? בילבונג..קרוקר לא יצא לי בכלל להסתכל אי פעם 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? לאדעת נו איזה שאלות =| 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? בסביבות ה-500 אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? [;ADIdas 2.באס''ק? I'm Not Okay o_O 3.מצב נוכחי? אופליין..אין לי כוח להתחבר 4.יש לך סקייפ? יאפ..אבל כבר מלא זמן לא פתחתי אותו 5.מצלצת אינטרנט יש? רק אצל אבא 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? ידיד שלי 7.פורום אהוב? זה הכי!
8.פורום שנוא? אין \= 9.הפורום שלי? אין \= 10.מנהל פורום? נואופ 11.הבלוג שלי? אין \= 12.קומונה אהובה? סימפל פלאן מועאהאהעאהעאה 13.שנואה? אין =| 14.החברים שלי בפורום הזה? המוון;] 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? סבתא של ניסים זה או זה.... 1.שוקו או קפה? שוקו שליטה! 2.שמש או ירח? ירח יותר יפה;] 3.חם או קר? חם.. 4.חולצה או גופיה? חולצה 5.מחשב או טלוויזיה? קשה מדיי
6.טלפון או פלאפון? פלא
7.ללכת לישון או להתעורר?
ברור שללכת לישון 8.לילה או יום? לילה כיףףףף 9.חושך או אור? חושךךךך 10.טיול בארץ או בחו"ל? בארץ 11.ים או ברכה? אין עדיפות.. 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? איזו מן שאלה..נו במת..
השיר שלנו
13.מחשב רגיל או נייד? רגיל 14.פיסיקה או לשון? לשון..אפעם לא למדתי פיסיקה
15.מתמטיקה או אזרחות? מתמטיקה!

SimplePlanGirl

New member
אני עונההה! =]

בכללי... 1.שיר אהוב? אין אחד מיוחד.. 2.סרט אהוב? hide and seek 3.משקה אהוב? לימונדה 4.מאכל אהוב? סלט ירקות 5.תוכנית אהובה? השיר שלנו 6.מקצוע אהוב? מחשבים ופיסיקה (כי אני לא לומדת P:) 7.חיה אהובה? דולפיניםםםם! 8.ערוץ אהוב? יס וויקנד 9.ספר אהוב? אממ שעות מתות כנראה.. 10.יום אהוב? חמישי 11.מקצוע אהוב?^^^ 12.מקצוע שנוא? כל מקצוע שהמחנך שלי מלמד 13.לאיזה כיתה אתה עולה? י''א 14.מאוהב/ת? אולי 15.יש חבר/ה? לא מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? אתמול 2.קנית משהו? אתמול 3.שתית? אתמול 4.בכית? מזמן... לוזוכרת מתי 5.צחקת? אתמול 6.הסתפרת? באוגוסט חופש שעבר 7.התקלחת? היום 8.חיבקת/נישקת מישהו? אתמול 9.טסת? אף פעם :( 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? אתמול הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? sin city 2.השיר האחרון? were all to blame 3.הספר האחרון? the phantom of the opera 4.הדיסק האחרון? אמממ דיסק צרוב נחשב? 5.התוכנית האחרונה? פיצוץ של שיפוץ 3
6.המבחן האחרון? מתכונת בביולוגיה 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? מיי בסט פרנד.. 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? ידיד שלי 9.שעיצבן אותך? ידיד שלי
10.שגרם לך לחייך? חברה טובה שלי
אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים? לפעמים 2.איזה מותגים אתה קונה? פוקס בד''כ.. אין הרבה מותגים בבית שמש... 3.אתה בכלל אוהב מותגים? לא 4.בילבונג אתה אוהב? אין דעה 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? לא 6.מותגים זה מאגניב? לא ממש 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? אין דעה 8.בילבונג או קרוקר? אין דעה 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? לאדעת.. 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? אמממ 500 בערך אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? °•°• CrAzY •°•° 2.באס''ק? •´¯¥¯`•MoR•´¯¥¯`• 3.מצב נוכחי? אופליין 4.יש לך סקייפ? כן 5.מצלצת אינטרנט יש? כן 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? עם הרבה אנשים 7 .פורום אהוב? הפורום הזה 8.פורום שנוא? אין 9.הפורום שלי? אין 10.מנהל פורום? לא 11.הבלוג שלי? לא משנה 12.קומונה אהובה? אין 13.שנואה? אין 14.החברים שלי בפורום הזה? לבינתיים בת-אל כי היא מותק
15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? אמממ לאדעת זה או זה.... 1.שוקו או קפה? קפה 2.שמש או ירח? ירח 3.חם או קר? קר 4.חולצה או גופיה? חולצה 5.מחשב או טלוויזיה? מחשב 6.טלפון או פלאפון? פלא' 7.ללכת לישון או להתעורר? לישון 8.לילה או יום? לילה 9.חושך או אור? חושך 10.טיול בארץ או בחו"ל? חו''ל!!! לונדוווון
11.ים או ברכה? ברכה 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? השיר שלנו 13.מחשב רגיל או נייד? רגיל 14.פיסיקה או לשון? לשון 15.מתמטיקה או אזרחות? מתמטיקה

../images/Emo176.gifשמוליק! גיל! :]]

אני מרגישה בבית :]] בכללי... 1.שיר אהוב? "תזיזי תישבן" של הישראלים. נו, אין לי דבר כזה שיר אהוב. 2.סרט אהוב? מדגסקררררר
3.משקה אהוב? קולה
4.מאכל אהוב? הממ.. נמנמ.. סלט ארומה. 5.תוכנית אהובה? ניפ/טאק ועקרות בית נואשות. 6.מקצוע אהוב? הממ.. אממ.. נמנמנ.. לא נראה לי שיש כזה דבר. אולי ספורט. 7.חיה אהובה?
8.ערוץ אהוב? אהה.. לא יודעת
שאלה מטומטמת. 9.ספר אהוב? שתי שלגיות! [חהחה שמוליק זה הספר של ה"אתה סתם רוצה להכניס לה ידיים לחזיה, בעצם כולם רוצים להכניס לה ידיים לחזיה. לא רק ידיים. ולא רק לחזיה."
אחחח השנינות. 10.יום אהוב? שלישי. סתם ככה. 11.מקצוע אהוב? שוב?
12.מקצוע שנוא? תנ"ך. הוא שונא אותי הכלב
13.לאיזה כיתה אתה עולה? י"א :] 14.מאוהב/ת?
15.יש חבר/ה? עדיין לא. חכו שבוע שבועיים נדבר. מתי בפעם האחרונה... 1.אכלת? לפני חצי שעה. [נו, ארוחת בוקר של יום שבת, זה חובה שמוליק
] 2.קנית משהו? אממ.. לפני יומיים, פחית קולה P: 3.שתית? בארוחה.. 4.בכית? וואי. המון זמן. 5.צחקת? לפני כמה דקות. יש לי חברות משעשעות >< 6.הסתפרת? לפחות שנתיים. וגם אז זה היה רק קצוות. 7.התקלחת? אתמול לפני שהלכתי לישון. 8.חיבקת/נישקת מישהו? חחחח אני תמיד מתנפלת על אחי הקטן.. אתמול בערב. 9.טסת? פיייי.. מגיל 12 לא טסתי.. 10.אמרת לאדם מסוים אני אוהבאותך? מבחינה לאהוב מישהו? לפני שנה בערך XDD הדבר האחרון... 1.הסרט האחרון? מדגסקר. אבל ראיתי 10 דקות כדי לא להרוס לעצמי כי אני רוצה לראות את זה איתכם P: 2.השיר האחרון? hollaback girl. חה זה שיר ממש דפוק ומשעשע. 3.הספר האחרון? חחחח 2 שלגיות XDDDDD 4.הדיסק האחרון? שקניתי? בטח איזה היטמן10 או משהו
5.התוכנית האחרונה? אממ.. אממ.. בטח חדשות או משהו. הרבה זמן לא ראיתי טלויזיה
6.המבחן האחרון? היסטוריה:] 7.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? ידיד שלי:]] 8.האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? חברה שלי. חחח גיליתי עליה פרטים מעניינים.. 9.שעיצבן אותך? בטח אבא או אמא. 10.שגרם לך לחייך? ידיד שלי :]] אופנה.... 1.אתה קונה ממותגים? אממ.. נראה לי. לא בטירוף אבל כן. 2.איזה מותגים אתה קונה? TNT, לי קופר, פול אנד בר לא יודעת.. 3.אתה בכלל אוהב מותגים? זה לא מה שישנה לי. אבל כן יש חברות שאני אוהבת את הבגדים שלהם. 4.בילבונג אתה אוהב? יאאא כן. אבל אין לי כלום שלהם. אני רוצה בגד ים שלהם! 5.אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב?
6.מותגים זה מאגניב?
די נו. חזרנו לכיתה ד'? 7.מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? קסטרו. למרות שאף פעם לא מצאתי שם משהו שממש אהבתי. 8.בילבונג או קרוקר? בילבונג 9.איזה מותג בחיים לא תקנה? דורין פרנקפורט?
נו. די עם השאלות האלה. 10.כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? 800 שקל
אינטרנט... 1.הכינוי במסנג'ר? "the shit is banana- BANANA" 2.באס''ק? לא זוכרת. לא נכנסתי אליו כמעט שנה. 3.מצב נוכחי? סגרתי את המסנ בכלל. אני אופליין אם ככה. 4.יש לך סקייפ? יש במחשב. אין לי:] 5.מצלצת אינטרנט יש? חחחחחחחחח אני אוסיף תמונה שלה עוד שניה. 6.עם מי אתה מתכתב הרבה? עם ידיד שלי, ועם חברות שלי. לפעמים עם שמוליק
7 .פורום אהוב? סקס לנוער
סתמ, נו. סודוקו. יש כזה, נכון?
8.פורום שנוא? הומור שחור. למרות שאני גולשת שם לפעמים XD. ונס ציונה, בגלל המנהל P: 9.הפורום שלי? שלי..? חח אני לא מנהלת אף פורום. 10.מנהל פורום? הא?
11.הבלוג שלי? אין P: 12.קומונה אהובה? קומונה של בנות ללא ציצי
שחברה שלי פתחה D: 13.שנואה? ממ לא יודעת.. אה נזכרתי בעוד אחת אהובה! "מכירים את זה ש" 14.החברים שלי בפורום הזה? אני מכירה רק את שמוליק וגיל, רייט? 15.הייתי רוצה שיהיה פורום ל? הומואופתיה קלאסית. אה, יש כזה
זה או זה.... 1.שוקו או קפה? קפה. או שוקו. או קפה. 2.שמש או ירח? ירח. 3.חם או קר? קר. 4.חולצה או גופיה? גופיה. 5.מחשב או טלוויזיה? מחשב. 6.טלפון או פלאפון? פלא' 7.ללכת לישון או להתעורר? לישון.. 8.לילה או יום? לילה 9.חושך או אור? אור. אני מפחדת מחושך
10.טיול בארץ או בחו"ל? בחו"ל, כי הרבה זמן לא הייתי. 11.ים או ברכה? ברכה. בעצם, אם זה סתם לכיף אז ים. אבל בשביל לשחות אז בריכה. 12.טלנובלה בעמ או השיר שלנו? בע"מ:] 13.מחשב רגיל או נייד? נייד. אוף, אני רוצה. 14.פיסיקה או לשון? לשון. 15.מתמטיקה או אזרחות? ממ. אזרחות, ואם אפשר אז שיהיה עם אוסנת P: היה מוי כיףףףף :]

../images/Emo176.gifתמונה של המצלמה:

התמונה הזו צולמה ע"י מראה ששמתי מול המצלמה. כן, היא עוד צילמה אז. אחרי שעה בערך כל המצלמה [החלק שמצלם] נתלש מהמקום, ונשאר שם רק מיק'. אבא שלי זרק אותה אתמול, אחרי שניסיתי להילחם על חייה ;[

למעלה