קפה

binba!

New member
יהההה שוגה!!

את פה!!
איזה מאגניב! מעניין אם את עדיין פה........

הוכחה? ../images/Emo4.gif

לא יודע אני יחשוב על משהו....... אבל אני בטוח צודק! חייבים להיות חתיכים חמודים

אם זאת הייתי אני....

אז כמעט בטוח הייתי אומרת..."אני כזאת..." אבל עזוב בזמן האחרות השחצנות נוזלת מימני...אני לא ככה תמיד!,ענת, שירה אני דורשת חיזוק!-בקשר לשחצנות...(וזאת פקודה!)טוב אבל זה גם ביגלל מה שענת כתבה בפורום צופים.....זה ריגש אותי!סתאאאם..... טוף נו עזבו.... ו...תומר ,מה אתה היית אומר? LOVE YOU ALL!-אבישג!

לא יודע.....

אני לא כוסון או חתיך אם אתן רוצות אני ישים תמונה שלי פה כדי שתראו אבל אין לי תמונה טובה כלכך רוצות?

כן!!!

אני חושבת שכבר ראיתי די הרבה תמונות שלך...(אני pupikit,בכינוי אחר) אבל בן כמה אתה בכלל?? וחוצמזה אבישג, אייל????שחר???? לא, סתם, זה שמות יפים, אבל הילדים לא! במיוחד שחר! בעעעעעעעעעע....הקאתי.
ענת

תביא .....

תתמונות שלך!(אני לא אגיד,"וזאת פקודה!"כי אומרים את זה רק לענת ושירה,אז דמיין אותי...) וחוצמזה...ענת אם חושבים על זה...אייל-כוסון,תפוס!, שחר-מכוער(גם אני הקאתי!)ולא הייתי מיתקרבת אילו בחיים!,טוב נו אולי פעם!-נחשיב את זה בימים שהייתי חולה...(היתכוונתי חולת נפש!), עמית-כוסון-גר בחולון..איך אני יגיע אליו???(חרא!), אמיר-הממממ-יש כמה -זה של לירון קמפליס...היא אמרה שהוא מכוער...(כן היא יפה...)אבל יש לו כזה קול חמוד!!! -יש את "אמיר פיי גוטמן",שהוא כזה כוסון(במציאות יותר)!,והוא גם כזה חמוד ומתוק...ולא צריך לציין שכמעט הזלתי ריר שהוא אמר לי שאני יפה!!!אבל מה לעשות הוא מפורסם ואני לא!!!- ויש את זה מתל-אביב...שלא ניראה כל כך טוב ,אבל יש לו קול חמוד והוא מתוק!!! בכל מיקרא....עזבו פנטזיות... בה ביי-אבישג! נ"ב-יש גם את גיא ,אח של חברה,יש לו חברה....לא ניראה לי!(מכוער רצח!,והוא המרכז שלי...)ויש את יואב....שלא אפרט עליו!

binba!

New member
לא לא לא!!

מהזהפה
רגע לא הבנתי, מה הקשר לגיא משה?!? ואייל לא כזה כוסון, הוא חמוד..ובאופי הוא חמוד למישהוא רוצה, ככה שהוא יכול להיות ממש מתוק,ואם הוא אוהב אותך,קל לך לאהוב אותו. ו..יואב זה ההוא שהתחרמנת איתו!?!? עליתי עלייך!!
שירונת

כי......

גם גיא זה שם יפה....אני מזכירה תומר יותר!!-אז נתתי דוגמאות.... ונגיד אליי,אייל נחמד...אני לא יודעת למה את חושבת עליו ככה ת´אמת... ולא עלית על כלום!,אני לא אומרת כלום ,תחשבי אולי זה צ´נדלר בכלל....או אולי מישהו שאת לא מכירה! המממממממ בילבלתי אותך! אבישג!

lala182

New member
אויש תומרצ´וק נו באמת....

די כבר עם הלוו סלף אסטים.... אתה מותק ואתה גם נראה טוב תסמכו עליי בנות קיבלתי איזה 800000 תמונות של כל חלק אפשרי בגוף שלו.... והוא בין הכי חמודים באינטרנט שאני מכירה... (לא שאני מכירה הרבה אבל זה משהו אחר...) וגם לי יש קטע עם שמות... רועי זה הפייבוריט.... וגם תומר אני אוהבת... גם בגלל שככה קוראים לאחי החמודי וגם בגלל תומר מטירונות (אני פשוט מכורה לסדרה!!) ועוד משהו בננות יופי זה לא עד כדי כך הדבר הכי חשוב בחיים יש הרבה דברים אחרים.... (למרות שתמונות של חתונה זה דבר מאוד חשוב שוגשוגית!!) ביי ביי לה-לה (שעוד יומיים חוגגת 17)...

למעלה