קפה

../images/Emo96.gif קפה ../images/Emo96.gif

מצטער שאני בא אליכם שוב אבל כתבתי שיר חביב וקיוותי שאולי לחלק מכם זה יעשה טוב בימי חורף קרים אלו... אני מקווה ששיר זה יתן לכם חשק לשתות את אותו משקה חם... קפה קפה זה דבר חמים וטעים,יש לו גוון חום ולפעמים גם שחור,הוא מזכיר לי נשכחות על בחורה ישנה שהייתה בשבילי דבר כו נהדר ונפלא. אני נזכר לתומי בערבוב הקפה והחלב וזה הזכיר לי את אותה נשיקה מתוקה,מפגש שפתים בין שחור ללבן,מפגש אהבות בין זכר לנקבה. אני שותה תקפה וחש תטעם המתוק זה מזכיר לי אותה רק בלי הרוך,אני רוצה שוב להרגיש אותה כאן לידי אבל היא כבר עבר, והקפה? הקפה כבר נגמר.... מצטער על התפרצות שלכם תומר(הזכר)

אני שמח ../images/Emo13.gif

גם אני אוהב נס קפה *מצטער שהגבתיפשוט היא הגיבה לי אז הייתי חייב

תראה....

השיר באמת חמוד...והוא לא רק מגרה לקפה...המממממ ו....כל עוד קוראים לך *תומר* אני אישית מרשה לך להישאר בפורום כמה שתירצה... ענת ,שירה...אני בטוחה שהבנתם! אבישג-!(שעומדת להינמס...כמו "סוכרזיט בקפה"!)

binba!

New member
שוגיתתת!../images/Emo24.gif

גם את לא הלכת היום!! הי הי..
מאגניבה.

תאמת שמי בישראל הוא אפרים

סתתתתתתתתתםםםםםםם
השם הוא תומר ואפשר לדעת למה את מרשה לי?

lala182

New member
תומר!

שנים שלא דיברנו.... מה קורה מותק...? אהבתי ת´שיר.. היצירתיות ממש נשפכת ממך... רק לא ידעתי שאתה גם בקטע של קפה... ידעתי על תותים קצפת ומייפל אבל קפה??!?!? any way.... השיר נחמד רק שמה לעשות שאני רואה שגיאות אני מתחרפנת למה רשמת כו ככה? ולא כה ככה?! :) ביי ביי לה-לה

כי........

*תומר* זה שם מהמם ,טוב אפשר להגיד הכי מהמם שיש....,ולחתן שלי אני יקרא *תומר* (כאילו אם זה לא יהיה השם שלו אז אני יחליף לו....אבל עדיף שיהיה טיבעי...) בכל מיקרה,הפעם האחרונה שהכרתי מישהוא שקראו לו תומר הוא כימעט הרס לי את החיים!!!!,לכן אני מקווה שלא יהיו לי עוד אכזבות!(המממממ-תיסתכל בראי ותגיד לי מה אתה רואה.....!)-ועוד משהו,ענת למה את מנסה להרוס לי ת´יום?!-מספיק העולם ריק מכוסונים...אין יותר מידי "תומרים".....וזה עצוב! ושירונת....נה נה ננה נה נה ,אני בבית גם היום....סתאאם אני חולה! ,וביגלל שאני חולה אפילו "מושיקו"לא רוצה לישון איתי! רע וכואף! -אבישג-!

binba!

New member
לא נורא שוגית....../images/Emo8.gif

לפחות תדעי שאת לא מפסידה שומדבר כשאת לא הולכת לבצפר (או כמו שנוף נוהגת להגיד:"אבאאאא כאילו דה") היום זהבית (זאת המורה שלנו למתמטיקה), היתה מטומטמת מתמידדדד.. אני מתחילה לחשוב שיש לה בעיה נפשית כלשהי...
שירונת

את מתחילה?!

אני תמיד ידעתי את זה!(אבישג-שירה כאילו דההה!) תחשבי על זה ככה,זה שיש לה שיער "זהוב" וקוראים לה "זהבית" זה כבר אומר משהו!!!,חוצמזה יש לי קליטה מהירה! ו...ענת-מישהו שלך לי תמונות שלו, והוא כזה מכוער עד שכימעט הקאתי על מושיקו ונהיתי ירוקה!,וזה ממש היה חרא כי קראו לו שם דומה לשלי וזה מגניב כי אם ניתחתן אז השמות חיבה שלנו יהיו אותו דבר!. אה ושכחתי לציין שהוא בן 19...הבדל קטן ביותר ...עזבי! אבל לא ניתחתן כי הוא מכוער ואני מהממת,ואם כן ניתחתן (מה שלא יקרה...) אז הוא היה הורס לי את כל התמונות של החתונה! לא ניראה לי! אני לא יודעת מה עובר עלי אבל בזמן האחרון אני יותר מידי מדברת על חתונות....ובכלל מדברת! טוב עזבו זה ביגלל שאני חולה! -אבישג-!

תראה אני למדתי את זה....

בדרך הקשה.... נגיד בחתונה של ההורים שלי אמא של מזה כוסית, ואבא שלי הרס את כל התמונות.....אתה יודע תימנים! עכשיו אני לא מוכנה שהילדים שלי (ויהיו הרבה ,אני הרי תמניה ...שירה כאילו דההה.....)יסתכלו בתמונות של החתונה שלי ויגידו איזה מכוער אתה אבא!,והכי רע יהיה אם הם יכניסו ת´תמונות לעבודת שורשים שלהם!,תחשוב על זה! ולסיכום: ביגלל זה חשוב לי התמונות חתונה! אני חכמה!יש לי ממש חוכמת חיים כמו ש-"סאבלימינל" המלך אומר! טוף אתם משעממים אותי! סתאאאאם! אבישוג שלא הולכת לחרמון!!!!!!!!

binba!

New member
אביש....../images/Emo6.gif

החיים קשים....... תלמדי חוק ברזל; אם מישהו שולח לך תמונה (באינטרנט כמובן,כאילו דהה), והוא נחמד- סימן שהוא מכוער, אם הוא נחמד, ונראה טובבב- זאת לא התמונה שלו! אני למדתי את זה במשך הזמן...תתרגלי. "אלון הכוסון" אם אתם מבינות למה אני מתכוונת.....
לילה טוף שירונת

binba!

New member
איש..........בוא,בוא לפה....

יש לי כמה דברים להגיד לך, 1. זה אמור להיות פורום של בנות(אישות
), ועד כמה שאני יודעת, אתה לא משתייך לחלק הזה של האוכלוסיה, אלא אם כן אתה מתכוון לעבור ניתוח לשינוי מין או משהו כזה-במקרה כזה יש פורום מיוחד בשבילך.......(אני חושבת) 2. ברור שזה נכון!! אבל לכל כלל יש (אבל) יוצאים מן הכלל, (כמו שנוהגת להגיד מועליפה, המורה שלנו ללשון וערבית), ברור שיש אנשים(בנים, זה תקף ר-ק לגבי בנים) שנראים ממש טוב, ומבזבזים את זמנם היקר באינטרנט, וגם כיף לדבר איתם, כי הם לא מתלהבים מעצמם יותר מדי. אבל בינינו- כמה כאלה כבר יש? אם אתה מכיר אחד כזה- אתה מוזמן לשלח אותו אלי! האיציק שלי זה- 69467120 (למקרה הצורך
)
שירונת

binba!

New member
עוד משו קטנטנן....

שוגה, מה החיבה הענקית הזאת לשם תומר
איזה תומר את מכירה שהוא כזה מושלם ובגללו את חושבת ככה?!
שירונת נ.ב- תרגישי טוף מתוקה!|נישקה|

אני לא יודעת תאמת....

אבל יכול להיות שזה ביגלל ספרים,סרטים,עיתונים .....וחוצמזה,תומר זה בן אדם שבא לי לינגוס בו!-ראו הוזהרתם!!! אה....זה לא רק תומר זה גם...יואב,אייל,עמית,אמיר,שחר וכו´....אבל בעיקר תומר!!! אבל עזבי כל אחד והנקודות הרגישות שלו! טוף נימאס לכם מימני ולי ממכם! אז בה ביי-אבישג!

שירה אני מזה מסכימה איתך!

וזה לא שטויות!,עובדהההההה...,"אלון הכוסון"....למי שלא יודע (שזה כמעט כולם...) שירה תספר לכם...,היה אסון !!! וחוץ מזה תומר...(יוא...אני אוהבת להגיד את זה...)לרוב הבנות זה ככה...ואם אתה חושב שלא אז פשוט תן לנו הוכחה!!!הממממ..... אבישג!!!

למעלה