שבת שלום
משהו טוב שקרה השבוע: עברתי מחצית מהמבחנים (מועד א', נקווה שלא נזדקק למועד ב'), וברגע שהבנתי את זה (לקח לאסימון זמן לרדת) זה באמת שימח אותי. משהו רע שקרה השבוע: המבחנים שנותרו הם אלו הנוראיים ביותר (שיטות מחקר, סוציולוגיה/חברה ישראלית והסטוריה). משהו מצחיק\ ציטוט השבוע: אני לא יודע אם זה מהשבוע או משבוע שעבר, אבל אותי זה בהחלט הצחיק: "אני רוצה למות בשינה, כמו סבא שלי, ולא בצווחות, כמו האנשים שהיו איתו ברכב".. חיחיחי
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: שיחת-יתכן-קבלה-לעבודה. הגיע הזמן לחלוץ מותניים ולשנס אצבעות, ואולי לחזור לעבוד כקלדן בבית משפט..
פרק בסקראבס: ראיתי שניים (וזה הישג!!) - הראשון, שהבנתי משיחה פה בפורום נקרא my fallen idol, באמת פרק מהמם. השני - פרק הסיום של עונה 5, כשג'יי.די מכיר את קים והיא באמת מצחיקה (ואז היא מגלה לו שהיא בהריון, ופוף! מסתיימת העונה)
פרק בסדרה: פרקים חדשים של בובספוג שטרם ראיתי (וחלקם טרם שודרו). בהחלט חוויה למעריצים (שזה כולל בעיקר אותי..) חוצמיזה, במקום ללמוד למבחן ישבתי וראיתי חצי עונה ראשונה של "המפץ הגדול". סדרה גאונית שמביאה את החנוניות במיטבה בצורה קורעת מצחוק
סרט השבוע: קורליין ודלת הקסמים (באנגלית הוא נקרא רק "קורליין", בלי שום דלת). סרט חביב, אבל עקב צפייה המלווה בעייפות עזה, נהנתי רק מחצי השעה הראשונה, וזא נרדמתי. המשך יבוא בקרוב (אני מקווה). ספר השבוע: אין. למי יש זמן לקרוא ספרים בין הצורך לקרוא מאמרים אקדמיים ואי-קריאתם בפועל.. השירים של השבוע: "מתוק התפוח" של הפרברים, "ארץ" של אילנית, daddy cool ו-sunny של bonny M (אילנית ובוני אם הגיעו בעקבות תקליטים שחורים גדולים שמצאתי בבית ולקחתי לאולפן הרדיו להאזין להם..) תמונת השבוע: הכלב של אחי, כפרעליו, שרק עושה צרות (הכלב, לא אחי..). כל הזמן בורח לגינה של השכנים ומחסל להם את כל הצמחים שהם שותלים (כשיהיה גדול הוא כנראה יהיה גנן..) קוראים לו וול-אי (כן, על שם הסרט)