קבלת שבת

Roncha87

New member
../images/Emo96.gifקבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו מצחיק\ ציטוט השבוע: משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: פרק בסקראבס: פרק בסדרה: סרט השבוע: ספר השבוע: השירים של השבוע: תמונת השבוע: שבת שלום לכולם!

שבת שלום

משהו טוב שקרה השבוע: עברתי מחצית מהמבחנים (מועד א', נקווה שלא נזדקק למועד ב'), וברגע שהבנתי את זה (לקח לאסימון זמן לרדת) זה באמת שימח אותי. משהו רע שקרה השבוע: המבחנים שנותרו הם אלו הנוראיים ביותר (שיטות מחקר, סוציולוגיה/חברה ישראלית והסטוריה). משהו מצחיק\ ציטוט השבוע: אני לא יודע אם זה מהשבוע או משבוע שעבר, אבל אותי זה בהחלט הצחיק: "אני רוצה למות בשינה, כמו סבא שלי, ולא בצווחות, כמו האנשים שהיו איתו ברכב".. חיחיחי
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: שיחת-יתכן-קבלה-לעבודה. הגיע הזמן לחלוץ מותניים ולשנס אצבעות, ואולי לחזור לעבוד כקלדן בבית משפט..
פרק בסקראבס: ראיתי שניים (וזה הישג!!) - הראשון, שהבנתי משיחה פה בפורום נקרא my fallen idol, באמת פרק מהמם. השני - פרק הסיום של עונה 5, כשג'יי.די מכיר את קים והיא באמת מצחיקה (ואז היא מגלה לו שהיא בהריון, ופוף! מסתיימת העונה)
פרק בסדרה: פרקים חדשים של בובספוג שטרם ראיתי (וחלקם טרם שודרו). בהחלט חוויה למעריצים (שזה כולל בעיקר אותי..) חוצמיזה, במקום ללמוד למבחן ישבתי וראיתי חצי עונה ראשונה של "המפץ הגדול". סדרה גאונית שמביאה את החנוניות במיטבה בצורה קורעת מצחוק
סרט השבוע: קורליין ודלת הקסמים (באנגלית הוא נקרא רק "קורליין", בלי שום דלת). סרט חביב, אבל עקב צפייה המלווה בעייפות עזה, נהנתי רק מחצי השעה הראשונה, וזא נרדמתי. המשך יבוא בקרוב (אני מקווה). ספר השבוע: אין. למי יש זמן לקרוא ספרים בין הצורך לקרוא מאמרים אקדמיים ואי-קריאתם בפועל.. השירים של השבוע: "מתוק התפוח" של הפרברים, "ארץ" של אילנית, daddy cool ו-sunny של bonny M (אילנית ובוני אם הגיעו בעקבות תקליטים שחורים גדולים שמצאתי בבית ולקחתי לאולפן הרדיו להאזין להם..) תמונת השבוע: הכלב של אחי, כפרעליו, שרק עושה צרות (הכלב, לא אחי..). כל הזמן בורח לגינה של השכנים ומחסל להם את כל הצמחים שהם שותלים (כשיהיה גדול הוא כנראה יהיה גנן..) קוראים לו וול-אי (כן, על שם הסרט)

jess r

New member
שבוע טוב! ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי תיכון!
מסיבת הסיום היתה מאוד מרגשת. אף אחת לא לבשה את השימלה שלי! סבא בא מהצפון וגם היתה לנו ארוחת ערב נחמדה כי היה לו יומולדת. האפטר פארטי היתה נחמדה אבל לא מזהירה. כמה חבר'ה השתכרו ממש והיה מצחיק, ורקדנו הרבה וחברים שלי אמרו לי שהם שמחים שהם באו (אחרי שיכנועים) ושאני צודקת והיינו צריכים מזמן לצאת לרקוד כי זה ממש כיף ושאני תמיד צודקת ויש לסגוד לי ללא הפסקה
(זה השתמע מדבריהם... ). בקיצור גוד טיימס
משהו מצחיק\ ציטוט השבוע: רוסים שיכורים שרים מזרחית זה מצחיק
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: ללמוד למועד ב' במתמטיקה. מתרגשים כמוני?! יאי! פרק בסקראבס: "מיי לאנץ'" כי זה שודר ובמקרה העברתי וראיתי. עדיין מרגש. פרק בסדרה: "איך פגשתי את אמא" - אני ממש מחבבת את הסידרה. אני עוד אתחיל לצטט משם. אה הפרק שטד והבנים מתכתבים בפלאפון היה אחד הדברים הכי מצחיקים EVER. פשוט צחקתי כל 2 דקות. שמרתי את זה ביס מקס ואני מתכוונת להראות לחברים. עד כדיי כך מצחיק. "סקס והעיר הגדולה" - פרק אחרון בעונה הרביעית, כשמירנדה יולדת, הסוף היה כל כך מרגש שהזלתי כמה דמעות. "כוכב נולד" - חוץ מפאולה ומיי אין מה לראות. אני אשכרה מריצה קדימה 90% מהתוכנית. כולם גרועים. השופטים משעממים ומעצבנים. צביקה הדר לא יודע להנחות. "קונאן אובריין" -
סרט השבוע: הסירטון המסכם. יודעים מה אדיר בסירטון? השיר שהעורך שם ברקע זה "Time Of My Life" של דיוויד קוק! איזה קטע! ספר השבוע: המסורת של בית הספר שלנו זה לחלק בסוף י"ב לכל תלמיד ספר. המחנכות בוחרות ספרים שנראים להן מתאימים לכל תלמיד. אני קיבלתי מהמחנת שלי את "צלה של הרוח". השירים של השבוע: Michael Jackson - Remember The Time Michael Jackson - Who Is It Michael Jackson - Man In The Mirror Michael Jackson - Human Nature John Mayer Trio - California Dreamin אצל קונאן אובריין. גירסה ממש טובה! ותמונה תהיה מאוחר יותר כשאני אעלה תמונות מהמסיבה
שבוע נפלא!

צלה של הרוח..

ספר מדהים! קראתי אותו פעמיים והוא ברשימת ההמתנה אצלי לקריאה נוספת. מסתבר שקרלוס רואיס סאפון יודע מה הוא עושה..

Roncha87

New member
באמת ספר טוב

בגללו זכיתי להצקות של עיתון "הארץ" (סיפור ארוך
) אבל ההתחלה קצת מייגעת, לקח לי קצת זמן להכנס אליו וכשנכנסתי פשוט היה לי קשה לצאת.

jess r

New member
ותמונה

זאת התמונה הכי טובה שיצאה. נשבעת. לא יודעת איך סיימתי מגמת קולנוע עם גנים כאלו...

jess r

New member
הכוונה כמובן...

היא שאמא שלי לא יודעת לצלם. אני צריכה להפסיק להשתמש באינטרנט בשעות כאלו.

creepy creep

New member
אהבתי את המסורת עם הספרים.

אצלנו מחלקים שנה אחרי שנה את אותו הספר, לא משנה שכל הבנות כבר קראו אותו. זה נשמע ממש נחמד ומעניין לדעת איזה ספר הייתי יכולה לקבל מהמחנכת שלי. מזל טוב על סיום התיכון

Sivan 85

New member
שבת שלום!../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה השבוע:טעם העיר.. היה מאוד כיף עם רון רון, סיו סיו, קרקר ועוד אנשים שאני אוהבת לחזור פעמיים על השם שלהם
והבה לא נשכח את כל האוכל הטעים שזללתי...! היה מאוד כיף!... משהו רע שקרה השבוע:משהו רע קורה כל שבוע עם המבחנים האלה, אני כל פעם מחדש מגיעה להבנה הברורה שאני לא נועדתי לספסל הלימודים... יש לי יכולת ריכוז של שפן סלעים... אני כבר רוצה קצת חופש ומנוחה.... משהו מצחיק\ ציטוט השבוע: Why Jennifer ????
בדיחה פרטית שאני אחרוש עליה כל השבוע נראה לי...
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: אני מחכה ששבוע הבא יגמר כדי שתקופת המבחנים תבוא כבר לקיצה! פרק בסקראבס: NOP.. לא קיימנו את ההסכם רון רון.. אולי אחרי המבחנים אוקיי
פרק בסדרה: התחלתי לראות "דם אמיתי" כי אני חולה על ערפדים... תאמינו לי זה הישג, לא ראיתי שנים משהו אמריקאי אבל וואלה... הופתעתי לגלות שיותר מאשר על ערפדים זאת תוכנית על פורנו... עזבתי את הסדרות האמריקאיות לשנה וחצי שנתיים וכשאני חוזרת כולם עושים את זה בלי חשבון! מה קרה? אין יותר צניעות?.. זאת באמת סדרה מאוד בוטה.. אבל היא די מעניינת והערפד הראשי מצמרר אז אני אתן לזה עוד קצת זמן... סרט השבוע: לא יצא לי לראות סרטים.. יש לי 2 סרטי זומבים בהמתנה והארי אוטוטוווו...
ספר השבוע: עיתון לאישה נחשב?.. וגם זה בקושי... ספר SPSS וכרגע סיכום מצגות... אכן משכיל! השירים של השבוע: עד שתעזוב-ריטה, לא יודעת מה נדבקתי אליו הוא נורא עצוב. Anna Nalick - Wreck Of The Day Britney Spears - If U Seek Amy ממכר משו... עם כל ה-הא הא הי הי הא הא הו...
תינוק תינוק, מה הייתי אמורה לעשות?
כן בהחלט! תמונת השבוע:סושי יאמי בטעם העיר!!! שבת שלום לכולם!

Roncha87

New member
יאמממ סושי

אני בדיוק משחקת במשחק ההוא בפייסבוק. איזה ממכר הוא! ומלחיץ! מתי הארי?? חייבים ללכת ביחד! עד שתעזוב גורם לי לבכות. לבכות לבכות... אחרי המבחנים סגרנו פרק של סקראבס!

למעלה