ערב טוב

../images/Emo96.gif ערב טוב

ערב טוב חברות יקרות הילדים במיטות הבית מסודר ונקי משחק כדורגל אחד נגמר, עוד שעה יש ת'שני יש לי הפתעה !!!!! צבעתי את השיער לצבע אחר אני עכשיו עם הצבע על הראש מה שיצא יצא יצא יפה - הרווחתי יצא מגעיל - צריך ללכת ככה לעבודה מחר איזה אומץ יש לי אני לא יודעת צ'או צ'או באדי

g u r a

New member
מה ככה?

בלי עדכון מי שחק נגד מי? ומי ניצח? תתחדשי על הצבע החדש..עכשיו יהיה יותר קשה לזהות אותך במפגש

s h i r k u s h

New member
ערב טוף ../images/Emo178.gif

הרגו אותי היום בעבודה, סיימתי בשש וחצי וכל היום עבדתי כמעט ללא הפסקה...

g u r a

New member
אז עכשיו..מקלחת חמה

ולהרים רגליים..( על כסא או ספה
שלא יהיו אי הבנות..) ולנוח - עד מחר.

ענתי 10

New member
מה, את שותה קפה בערב??

ומה זה הילדים האלה שהולכים לישון ב 8:30??? (אולי נתחלף??) [סתאאאאם!!] ולגבי השיער - מחזיקה לך אצבעות שיצא טוב
אבל חייבת להזהיר - אם היה לך מקודם אדום (ונראה לי שהיה) אז גם אם הוא כבר דהוי כמעט ואין סיכוי שצבע אחר יתפוס, אלא אם מדובר שוב בצבע עם גוונים אדומים. מחזיקה אצבעות!!

אני יתקן אותך, ממי

אצלי בשמונה במיטות מגיל אפס !!!!! יש להם יומיים בשבוע שאני מרשה להם במיטה של אבא ואמא עד מתי שהם רוצים ביום שני (שאני בחוג ואבא בבית) ביום חמישי (כדי שלא יפריעו לי במשחקים של מכבי) שישי כמובן חופשי שאר הימים בדקה לשמונה מתעופפים למיטה (אבל בכיף) לוקחים ספר וקוראים עד שנרדמים יש חוקים בממלכה שלנו באדי

דומינו יקירתי

באתי כבר ארבע פעמים כל פעם אומרים לי שאת עובדבת ערב, או שבדיוק סיימת הכי קטע שאתמול הייתי עם הילדים אצל רופא שיניים אז עברנו דרך הסופרפארם ומיהרנו ממש כי כמעט איחרנו אז הבן הגדול שלי אומר לי "למה את לא בודקת אם הבחרה שלך עובדת?" מצחיק כזה מבטיחה לבוא אבל תנסי לעשות את עצמך חולה ליום שישי תעשי טובה, אני יאסוף אותך, או שניסע ביחד ברכבת נתחבק בתחנת רכבת.....כמו בסרט..... באדי

חפפתי ת'שיער, ו....

ניסיתי לשנות לצבע חום שוקולד עם גוונים לבנים אבל בגלל שהיה לי אדום, והצבע הטבעי שלי שחור כמו פחם אז יצא חום עם גוונים אדומים/כתומים אין לי מושג מה עשיתי כי השיער עדיין רטוב אבל אני לא מהמתקנים מה שיצא יצא לא נראה לי שגם ישימו לב סתם שיחקתי עם עצמי היום באדי

אל תשאלי - לבד

אין לי בעיה עם זה כשהייתי ילדה הייתי עוזרת לאמא שלי לעשות גוונים אני מכירה את כל השיטות אולי זה לא סימטרי ב-100% אבל בסדר, אני לא היסטרית בנושא באדי

g u r a

New member
../images/Emo3.gif הגורון שלי ב-7 במיטה..

והגדולים ב-8. אין הנחות, אין יוצא מהכלל,יש משטר בממלכה
ואני המלכה כמובן

g u r a

New member
../images/Emo57.gifבטח ישן..../images/Emo1.gif

קם היום ב-8 (העיר את כולנו..
) ישן צהריים במעון כמעט שעתיים. וב-7 שכב לישון..עד הבוקר הבא
.(בסביבות 6 בערב הוא כבר מתחיל לנדנד..ידיים,מוצץ,חיתול,ואני מושכת אותו עד 7...) וככה הוא כל יום..יש ימים שיכול לקום גם ב- 10 או 11 בבוקר,אבל אז ישן צהריים מאוחר,וישכב שוב ב- 7 בערב.

איך איך איך זה קורה?

שחר ישנה גם צהריים
אם היא קמה ב 4 איך אפשר לחזור לישון ב 7 בערב????

למעלה