(
) הן מגיעות...

אצלי זה תלוי אם יהיה כסף|כסף||שק|

הן דווקא נחמדות
אני רק מקווה שזה לא יעלה 150+ אחרת אני לא הולך

olly v

New member
מה נשמע? אני חדשה

ואם תרצו או לא תיאלצו לשמוע את דעתי בנושא - אז ככה... נטליה זבל , המורדים כנ"ל , ווסטלייף שהגיעו לפני כמה שנים טובות גם זבל אירי ופייב שהגיעו איתם בסיידר...ככה... זה הכל..חוץ מזה מההההמצב?

והולי ולאנס (משהו כזה)

יותר טובה
פחחחח אני חושב בדיוק כמוך חוץ ממה שאמרת על נטליה
(
) ובורכה הבאה

yanivtr

New member
מה רע בהולי ואנלס?

דווקא זמרת דיי חמודה, ועל השירשור הזה שהיה עלייה שאמרו שהיא נראית אנורקסית אז- ממש ממש לא, היא והגוף שלה מהממים. ואני חייב לציין שאתם ממש הגזמתם בזמן האחרון עם התגובות שלכם, אין לי בעיה שתגידו מה אתם חושבים על זמר/ת מסוים, אבל תגידו את זה בפחות אגרסיביות, ומבלי לרדת על אנשים אחרים שחושבים אחרת.... שתדעו לכם שזה ממש נהיה מגעיל בזמן האחרון....(!!!!!)

מה רע בהודעה שלי../images/Emo35.gif

לא קיללתי ולא ירדתי על אף אחד
אני יודע שהיו פה בזמן האחרון קללות וירידות על דיעות של אנשים.. אבל אני מקווה שההודעה שלי לא הזכירה לך את זה
ולפי דעתי - הולי, סתם, עוד זמרת

yanivtr

New member
אין שום קשר להודעה שלך

בכלל לא פשוט כבר כתבתי את זה כהייתי חייב להגיד את זה ולא רציתי לפתוח שירשור על זה... מצטער על אי ההבנה

yanivtr

New member
חחח, התבלבלתי

התכוונתי, שכבר כתבתי הודעה, ולא רציתי לפתוח עוד שירשור על הנושא הזה, אז רשמתי את זה בהודעה הזאת, ולא היה לזה שום קשר להודעה שלך מקווה שזה עכשיו מובן

yanivtr

New member
מישהו יודע אם התחילו מכירת

הכרטיסים??? ואם כן מאיפה אני יכול לקנות אותם??? ונראה לכם הם ישירו ברוסית בהופעה????(או שיהיה הופעה מיוחדת לשירים ברוסית)

חחחחח בטוח יהיה קצת ברוסית

סה"כ גם אצלנו בישראל יש הרבה רוסים ואני בטוח שהרבה רוסים יבואו
המורה שלי לאנגלית שהיא רוסיה (המורה הכי טובה בארץ) שרה לנו ת'שירים שלהן שמפורסמים באמ טי וי ברוסית.. חיחיחיח הן מוכרות

yanivtr

New member
אז מישהו יודע אם התחילה מכירת

הכרטיסים??? ואם כן מאיפה אני קונה אותם....

yanivtr

New member
אה ועכשיו קראתי והם לא ישירו ברוסית

הנה ציטוט מהכתבה ב-YNET "את הצמד ילוו ארבעה נגנים וארבעה רקדנים במופע בן שעתיים שכולו באנגלית"

yanivtr

New member
אף אחד לא יודע?????

הקפפפפפצצצצצצצצצצצצצצההההההההה משום מה זה לא קופץ השירשור הזה...........(!!)

למעלה