(
) הן מגיעות...

(../images/Emo96.gif) הן מגיעות...

צמד הבנות "טאטו" יגיע להופעות בישראל. טאטו, שצעדו בראש מצעדי הפזמונים בכל העולם עם "All The Things She Said" וייצגו את רוסיה בתחרות האירוויזיון, יגיעו לשלוש הופעות בחודש יוני. (מתוך Ynet)

OldRedEyes

New member
מישהו גם יבוא לראות אותן?

צמד של לסביות חסרות כל כישרון במוסיקה ובכלל.

smgfan

New member
אחחח... אחח. איך נדפקנו בארץ הזאת!!

מכל האמנים הגדולים שיש!! דווקא באים אלינו הכי עלובים שיש (טאטו,נטליה אוריירו והמורדים) שאני לא אתחיל אפילו...

smgfan

New member
אה.. הלו!! תרגיע שמעת?! ../images/Emo46.gif

מי אתה בכלל שתדבר אליי ככה???!?!!? ירדתי על אמא ש'ך שאתה מתחיל לדבר ככה?!?! צנזר צנזר מילים!! למה לא כדאי לך להתחיל איתי!! וכן! נטליה עלובה- היא סתם אחת בלי קול שחושבת שהיא זמרת. היא לא!!! דוגמא לזמרות: שאקירה, כריסטינה אגילרה, קייילי מינוג, טליה, בריטני ספירס.

K © B I

New member
אז אתה צריך לשמוע את האלבום החדש...

שלה כדיי לשמוע לאיזה טונים היא מגיעה, הקול שלה נורא השתפר! אני מצטער על השפה המגעילה ממקודם....

K © B I

New member
אז אתה צריך לשמוע את האלבום החדש...

שלה כדיי לשמוע לאיזה טונים היא מגיעה, הקול שלה נורא השתפר! אני מצטער על השפה המגעילה ממקודם....

עלובה../images/Emo35.gif ששששש

אל תעצבני אותי גם ככה אני מעוצבן.. היא בכלל לא עלובה
מי את שתגידי שהיא עלובה
פחחחח לפחות היא לא אחת מהזמרות שכל מה שחשוב להן זה שיראו כמה הן "יפות" ובמקום למכור את השירים שלהן הן מוכרות ת'גוף המגעיל שלהן
לפחות שיהיה להן מה למכור ולא גוף של אנרוקטית מגעילהה
ושלא נדבר על האופי החרא שיש להן.. אז אני מציע שלפני שאת מבקרת את נטליה אוריירו תבקרי את כל הזמרות האחרות..

smgfan

New member
אני שמעתי את הדיסק החדש שלה

ושמעתי את האלבום הראשון שלה, וגם חלק מהאלבום השני שלה- אז אל תתחילו להתנשא שמעתם?! יש לה שירים טובים, לא אמרתי שלא -- אבל היא לא זמרת! היא חושבת שהיא זמרת, אבל היא בכלל לא זמרת. והיא לא מוכרת את הגוף שלה?!?!!? הצחקת אותי!! תקנה כל חודש עיתון "ויוה" ותראה איזה תמונות יש לה שם!! אפשר לחשוב שהיא עובדת כ*ונה, ולא כזמרת! אז בקיצר, אין לה ממש מה להציע בתור זמרת!! היא שחקנית ממוצעת, לא רעה. אבל זמרת היא ממש לא!!! אז בבקשה - תרגיעו

אהה...יכול להיות...

אם המחיר לא יהיה גבוה אז בטח אנשים יבואו. יש לבנות בעיקר קהל רוסי גדול בארץ שמכירים אותן עוד לפני שהן הגיעו לMTV. ככה שאני מאמין שבהחלט יהיה ביקוש.

Shir Life

New member
גם נכון...

אבל אני במקומן חושבת שעדיף לפוצץ הופעה או אפילו 2, מאשר לעשות 3 ולא למלא...
זה קצת עצוב...
בכל מקרה שיהיה להן בהצלחה...! מישהו מתכוון ללכת?

למעלה