בוקר טוב

עדנה7

New member
בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם עושים פה השכמה, וזה לא רע, נורית המצגת היחידה שהצלחתי לפתוח, היא מצגת הפרחים, וזה נחמד מאוד, נעים לפתוח יום עם פרח בלב. יום טוב ושמח לכולם. עדנה.

sitvaniyot

New member
בוקר טוב חבריה,

זהו זה, חזרתי לשגרה המבורכת. אתמול נסעו האורחים, גשם ראשון ירד והפעם בעיתו ובכמויות נכבדות. גם החל הסמסטר וחזרתי לעבודה. איזה הספק אדיר. בינתיים הסתימה פריחת החצבים והשנה בדיוק בזמן. הנחליאלי הצהוב לפי הדיווחים הגיע ארצה, אבל אני עדיין לא ראיתי. לעומת זאת כן ראיתי בחול המועד להקת דיות שחלפה בשמי השרון בנדודיה דרומה לארצות החום. שמעתי גם כי העגורים החלו להגיע לעמק החולה. אז הנה רעיון לחובבי הטיולים. נקווה כי השנה הזו תהיה שנה טובה ומוצלחת.

בוקר טוב../images/Emo82.gif

איזה כיף לשבת ב
ולראות איך הגשם יורד בחוץ ומשקה את הצמחיה מול המרפסת ושוטף את כל האבק של הקיץ. אבל יש גם חיים מחוץ לבית, אני אקח את המטריה בצורת אוהל שלי, אנעל נעלים נגד שלוליות ואצא לעניני היום. תודה לכל החברות שפתחו בצורה מקסימה את הבוקר בפורום החביב הזה. נורית, ממש יופי של מצגות, אהבתי את המוסיקה של הרוקדת ברוח תמשיכי לשלוח. עמליה, אני ממש שמחה שיש לי אותך כדי להעביר אליך את המצגות היפות ותודה על השרות שאת עושה למעני ומעבירה את זה לפורום. יעלי תודה על ההסבר לגבי האסרו חג. גם אני ידעתי כאמא וכסבתא לתלמידים שיש כזה מנהג, אבל לא ידעתי למה או שאולי כן ידעתי אבל שכחתי,זה אומר שאם דודה רוזה לא תחגוג אצלך, תזכירי לנו שוב באסרו חג הבא. הרבה חיבוקים ונישוקים מציפי. נ.ב חבר'ה לא כל המצגות של עמליה הן ממני, רק כמה ויש לה מצגות נפלאות.

נעמה53

New member
צהריים טובים לכולם ביום מקסים כזה

שבו האוויר צלול ונקי (נתעלם מהמכוניות) והחום אינו מעיק. יש רצון "להפוך את העולם", אבל גם את המעט שעושים עושים בכיף, כשריח של סתיו ומשבים מרעננים של רוח ברקע. אז יום נפלא לכם, חברים. נעמה53

../images/Emo32.gifלהציל את דוד קאפח---

דוד קאפח - בן 52 אב לארבעה תושב אשקלון, בעברו איש שירותי הביטחון שירת שנים בעזה. כיום חולה סרטן המעי הגס ובגלל מחלתו אין באפשרותו לעבוד. לאחר חצי שנה בה הצליח לממן את תרופת הארביטוקס בעלות חודשית של 22,000 ₪ נסוגה המחלה משמעותית מגופו, אך הכסף אזל. כעת הוא ללא טיפול תרופתי. ונגזר עליו דינו. דוד שבת רעב יחד עם שני ילדיו עד לפני כשלושה שבועות בשביתת חולי סרטן המעי הגס השניה, אך עקב אטימות הממשלה השביתה העלתה חרס. ארגון חברים מנהל עבורו חשבון תרומה,כל מי שיש ביכולתו אפילו במעט אנא עזרו לנו להצילו: לתרומה חשבון חברים ע"ש דוד קאפח מס' 605246 סניף 681 בנק הפועלים או להתקשר ל"חברים" ולבקש לתרום עבור דוד קאפח 03-5792220 ניתן לתרום גם בכרטיס אשראי התרומות מוכרות לצרכי מס על פי סעיף 46 א' בברכה, שירה כלפון – ארגון חברים 054-4330408 [email protected]

mini25

New member
לברך כל יום מחדש על שאנו בריאים

לברך שנושמים את ריח הגשם שרואים פריחה את הילדים הנכדים החברים לקום כל יום מחדש ולהודות לשם .לרחם על המדינה שהפכה ליבה לאבן למי שיש יש ולאין לא נישאר כלום .סבתי היתה אומרת העני נחשב למת .הכוונה לא רק לעוני כלכלי אלה גם רוחני נכות בלב זו מדינתנו .חבל חבל .שאנו צריכים את המדינה שתתן לנו אפשרות לינשום לחיות . אבל מזלינו באזרחים הפשוטים מהם תבוא הישועה .ולכן הריםתרומה צנועה בכדי שלבבי לא יהפוך לאבן בכדי שדוד ימשיך להריח את ריח הגשם השוטף את הארץ ומפיץ ריח של אדמה רעננה ויראה את הקשת בענן לאמור יש תקווה ולאורה נלך יד ביד שדוד ימשיך להיות חלק מאיתנו .חזרתי עכשיו מחוג לציור מאושרת ומברכת כל יום מחדש .

yaely2

New member
מנהל
להודה וסתווניות יזמות הטיולים../images/Emo73.gif

ערב טוב
יש לי הרגשה שנושא הטיולים יצליח וכולנו נצא נשכרים. להודה וסתווניות, הצלחתכם - הצלחתנו.
ללחוץ על התמונה

למעלה