בוקר טוב

חברה בצמיחה

לחברה בצמיחה דרושות עובדות: בגילאים:22-70 לא מעשנות מתאים לסטודנטיות ולאמהות לילדים קטנים. העבודה מתאימה מאד לגימלאיות!!!! העבודה בשעות גמישות בהתאם לעובדות. תנאים מעולים ומשכורת גבוהה למתאימות. קורות-חיים ניתן לשלוח למייל [email protected]

../images/Emo96.gifבוקר טוב../images/Emo39.gif

יעלי! רק עכשיו הבנתי למה לא לומדים בבית הספר ובגן באיסרו חג,אף פעם לא מאוחר ללמוד נכון?
לך מורתי, כשהייתי ילדה חגגתי בגדול על כל יום חופש ולא עניין אותי למה
כשבכורי (35) התחיל את חופשותיו כבר מהגן ועד היום נכדיי גם, תמיד אני שואלת בשלשת הרגלים למה באיסרו חג לא לומדים?(שמר טף למען ההורים והסבתות) ויש לי שאלה?אם באר"הב יצמצמו את חופשת המורים גם בישראל יצמצמו?, ראיתי עכשיו את כל המצגות הנפלאות
לכל המביאות(ים)
תמשיכו זה יפה ולי לא חשוב למה ואיך, כל עוד הן נפתחות בקלות ולא גורמות לווירוס, טכנאי(חבר משפחה שלנו) מחשבים אמר לי אם המצגת לא עולה בקלות אל תתאמצי, וותרי, המשך יום טוב וסתו מרענן לכולנו,

הודה 77

New member
בזמנו העלתי רעיון

של טיולים קבועים בצוותא במיניבוס, בעלות של פחות מטיולים מאורגנים רגילים. מניתי את יתרונות נסיעה כזו לעומת טיול ברכב פרטי ובאוטובוס.בקשתי עזרה באירגון- וסיתווניות היקרה שלנו, שהיא מטיילת הרבה, מוכנה לסייע. יעלי תנעץ את ההודעה. מי שמעונין יפנה במסר אלי או אל סיתווניות כדי שנוכל לנצל את הימים היפים של הסתיו ,ולבקר יחד במקומות היפים והמענינים בארץ. ואני רוצה לספר לכם : קניתי מיקרוגל חדש. לפי הפרסומת ,יש בו גריל, תכנית אפיה וטורבו .המכשיר של חברת כרומקס.עלות המכשיר קרובה לשלושת אלפים שח.אבל זה מכשיר מתצוגה ,לכן עולה 800 שח בלבד.היום צלצלו אלי ושאלו אם אני מוכנה להוסיף 68 שח ואז אקבל מכשיר חדש .מובן שהסכמתי. אבל יש בי חששות, איך אפשר למכור מכשיר חדש בהנחה כזו? האם נתקלתם במקרה דומה? ביי

erika6

New member
ערב טוב לכולם

היום טיילתי בגשם, איזה כיף, הרגשתי מאושרת, ימים נהדרים אחרי הקיץ החם. הייתי גם בקניון עם חברות לבוקר נשים ושמענו את מרים ברנהרדנט, על זוגיות ואיך לחיות באושר. היא קומית, העבירה את הנושא בצורה הומוריסטית, חכמה ומבדרת. מיני - התרגשתי מדבריך אין מקום להוסיף עוד. כמובן חייבים להרים תרומה. חבל רק שבמדנתנו לא הגיעו להכרה לעזור לאנשים שזקוקים לכך. ב30.10 ,בקניון חולון, תתן הרצאה ורזה רזיאל זקונט, הנושא האם נועדנו להיות מאושרים

עמליה3

New member
ערב טוב

הגעתי חזרה לפורום. היום סיימתי עוד ציור שלי והפעם ציירתי את הגן היפני בחולון עירי. הרגשתי כמו אחרי לידה מרוגשת כשתליתי את הציור על הקיר. את ציורי אני תולה על הקיר כמו פזל כשיש חדש הישן עובר או שמחולק לבנותי כדי שיהיה מקום לחדש היום כולנו עסקנו בנשיא קצב. אשם?- לא אשם? אבל כואב שגם בעולם עוסקים בו . לא מתאים נרשמתי לקורס במכללה של אפרים סידון= ההומור. וביום רביעי מתחילים תנך ובעקבותיו טיולים בעיקבות סיפורי התנך.. בקיצור לא משעמם. לילה טוב.

mini25

New member
לא שומעת נימאס גם אני ציירתי הכי|4U

היום שיעור ראשון ציור על פורצלן עוסקת באומנות הכי טוב ולא לישמוע את הטיפשות בכלי התיקשורת.אני היכרתי אותו כאשר היה ממונה על פרויקט שקום שכונות הייתי יושבת הראש לא אהבנו אותו ולא שיתפנו פעולה איתו לא הבין את מהות הפרויקט דוד לוי היה שר השיכון ומינה אותו .אני אומרת דברים אלה בלי קשר מה שקורה איתו .לא מביעה דעה עדיין הוא זכאי .

אדזה

New member
לילה טוב

היי חבריא,אני כבר יושבת קרוב לשעה וצופה בכל המצגות והעין לא שבעה מלראות,תודה לכולם שעוסקים במלאכה,כף לכם וכף לי כי גם אני עדיין לא יודעת להעביר מצגות,במחשבה שנייה נראה לי שכולנו מקבלים אותם בזמן זה או אחר,כך שמי שמקדים לעשות זאת - יבורך.דרך אגב שמתי לב שנכנסה חברה בשם שבלולית (אולי בטעות) שאינני מכירה, מכל מקום מברכת אותך שבלולית וברוכה הבאה לפורומנו,נשמח אם תמשיכי לכתוב.שיהיה לכולם לילה טוב ושנקום בבוקר עם שיר חדש בלב.

ערב טוב חברים יקרים../images/Emo140.gif

הייתי עסוקה מאד כל היום ורק עכשיו הצלחתי להיכנס לפורום שלנו, ראיתי את רוב המצגות,אבל לא את כולן הצלחתי לפתוח, במיוחד אהבתי את זו של מונה,את החיים היפים. והפרחים החיים היפים - איזה מסרים חשובים. בדרך כלל אני הולכת לישון מאד מאוחר, בערך בחצות ולפעמים גם יותר מאוחר, אבל היום עייפתי מאד, ואני חושבת שאשנה ממנהגי, אלך לישון מוקדם, אולי זה בגלל שכבר מחשיך כלכך מוקדם, מי יודע? ולכן רק אומר לכולם לילה טוב, חלומת פז, ושנשמע רק דברים טובים.

mini25

New member
../images/Emo24.gifקדימה לעלות נוסעים ../images/Emo140.gif

רעיון טוב מי מארגן ?כולנו נתן יד כתף ויאלה נוסעים.

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לאסרו של האסרו חג ../images/Emo6.gif

בוקר טוב שוש בוקר טוב כולם,
יופי שוש שפתחת את הקומונה ועוד בצורה יפה ואסטתית כל כך.
קמתי מוקדם כי אני עוזבת את הבית כבר בשעה 7:30, אם אני מתעוררת לפני השעון אני מנצלת את ההפרש לכתיבה. שוש חמודה,
שאלת שאלה גדולה וחשובה ואני זורקת את הכפפה חזרה אלייך . אם יצמצמו כמה ימי חופשה למורים בארה"ב את חושבת שגם פה יצמצמו??? איך אני מבקשת ואוהבת לומר? שתהיה לנו בריאות שלמה. שהגוף יעבוד בשלמות, שהראש יעבוד בצלילות שיהיו לנו נחת ושמחה מסביב, ולא צריך יותר. הטכנאי שיעץ לך לא לפתוח מצגות בכוח הוא אדם חכם, גם בחיים לא צריך ללכת דוּרך, אלא רק בדיני נפשות. לפני שהולכים בכוח צריך לחשוב אם המאמץ כדאי , מה התמורה לעומת ההשקעה. מה אומר לכם? המאמץ לקרוא ולכתוב בפורום כדאי לי בזכות ההנאה שבדבר, ואני בטוחה שיש עוד רבים רבים כמוני. נסו ללחוץ על התמונה

נורית44

New member
בוקר טוב שוש יעלי ולמצטרפים../images/Emo140.gif

בוקר ניפלא וים נהדר לכולנו יום מלא אור שמחה ואהבה כמו בכל בוקר התעוררתי מוקדם ולאחר שחזרתי מטיול קצר עם הכלבה הבוקר היה ניפלא לצאת לאויר הצח להריח את ריח הגשם באדמה לנשום אויר צח ונקי. יעלי אני מעלה לפורום את המצגות שבדרך כלל מוצאות חן בעניי ומאמינה שגם בעניי חברי הפורום ימצאו חן אימצתי את בקשתך וכאצרף לפורום אכתוב מספר מילים על המצגת. מצרפת היום סירטון קצר + נעימה עפה ברוח אוהבת את הנעימה הזו ומצאתי לנכון לצרף אותה בשל מזג אשר פקד אותנו. נורית

נורית44

New member
מרוב התרגשות שחכתי לכתוב

שבכל בוקר חוזרת מסיבוב עם הכלבה מקפידה לכנס לפורום הניפלא ולבכך אותכם חברות וחברים יקרים בבוקר טוב ונעים המשך יום נעים ומוצלח לכולנו נורית

עמליה3

New member
בוקר קסום סתוי

גם אני כנורית חזרתי מהצעידה עם הפינצרית שלי. הוטרינר אמר שלמרות גילה היא נאית בגלל הצעידה היומית טוב. (כנראה שגם הכוונה היתה עלי...?) דובר כבר מזמן שבעלי הכלבים מרויחים מגידול בעלי חיים- בכל המובנים. תודה למצגת היפה. לשוש בוקר אור. המצגות שאני מביאה כבר עברו כמה סריקות נגד וירוסים ואיני שולחת מה שלא בטוח גם אני זורקת. וליעלי המשכימה יום טוב ולכל חברי שיהיה יום טוב מצרפת מצגת -תמונות יפות

נורית44

New member
החיים מצגת../images/Emo41.gif

החיים מצגת אהבתי החיים אכן יקרים לנו נורית

נורית44

New member
פרחים../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif

פרחים אהובים עלי במיוחד מכל זן וצבע נורית

למעלה