../images/Emo96.gif בוחעחעחעחע.
רק רציתי להגיד לכולכם שאני אוהבת אותכם ולא יכלתי לנצל"ש את זה כי אני רוצה שרשור ממש גדול שכולם יגידו לכולם שהם אוהבים אותם כי אני ממש אוהבת את הפורום הזה ואת האנשים בו כי המפגש איתכם היה המפגש הכי כייפי שהיה לי עם פורום למרות שכולכם זקנים מאוד ואפילו הרבה. אוהבת אותכם ;_;
!!!!!!!11 (זה לא קשור לזה שהשעה חמישה לחצות, מה פתאום?! תמיד אוהבת אותכם!!!!) חהחהחהחהחה. עכשיו גם _אני_ עשיתי ספאם בפורום. וחשבתי שיהיה מגניב אם נעשה תחרות המצאת נינג'ות (כאילו בציורים) כי התחלתי אחד והוא יוצא די טוב XD וזה גם אומר שנראה עוד ציור של לוניד ויש לה ציורים שווים ושעדי תצבע איזה ציור ותגרום לי לרצות עוד יותר פוטושופ XD אהא ^^ אוהבת. מאודמאוד. אתם יודעים מה. שכל אחד יתן סיבה אחת לפחות למה אני אוהבת את הפורום. ... הסיבה שלי היא חופית, היא הביאה אותי לפה XD אוהבת אותך חופית!!!111 _ופינת השונן איי. אבל שששששששש. אל תגלו לגל~!)
רק רציתי להגיד לכולכם שאני אוהבת אותכם ולא יכלתי לנצל"ש את זה כי אני רוצה שרשור ממש גדול שכולם יגידו לכולם שהם אוהבים אותם כי אני ממש אוהבת את הפורום הזה ואת האנשים בו כי המפגש איתכם היה המפגש הכי כייפי שהיה לי עם פורום למרות שכולכם זקנים מאוד ואפילו הרבה. אוהבת אותכם ;_;